Nem hiszem,hogy a Süti,nem süti példáján felbuzdulva két szinkront raknának egy lemezre.A Szabó Sándoros a klasszikus,de eredeti nyelven is kitünõ.Percek alatt megszokható.
0
2006. március 24., péntek 13:23
8905
Kit érdekel a digipack?? Dylan, elég öreg vagy már, hogy tudd, nem a külcsíny, a belbecs a lényeg. :-)) Hajrá Szabó Sanyis szinkron!!!
0
2006. március 24., péntek 11:28
52684
Ha be tudod szerezni az 1990-es kölcsönzésre megjelent Dunafilm-VHS verziót, akkor azon meghallgathatod a Szabó Sándor-féle szinkront.
most posts by TM
0
2006. március 24., péntek 10:44
2938
"Tehát maximálisan Already-vel értek egyet!"
Ez kinyomtatom es bekereteztetem! :)
0
2006. március 24., péntek 8:50
52684
Nekem a bőrkötéses digipackos van meg, de még korábbról van egy maszek gyártású szinkronos verzióm is, így valóban én választhatom megl, hogy milyen formában akarom nézni. Nem az dönti el ezt a kérdést, hogy mennyire híres egy film, ez marhaság! A legnagyobb klasszikusokhoz egyébként általában a"legnagyobb" magyar szinkronok tartoznak, melyek már-már ugyanúgy hozzátartoznak a film élvezetéhez. Akit viszont az eredeti hang érdekel az adott pillanatban, annak csak egy kattintás legyen a feladata. Tehát maximálisan Already-vel értek egyet!
most posts by TM
0
2006. március 24., péntek 8:41
2938
Ahogy irtak, a digis verzio mar nem kaphato. Innentol kezdve egyertelmu a kerdes. A filmet pedig gyerkockent lattam es akkor szinkronnal, hianyozna, ennyi. Egyebkent azert van a dvd, hogy eldonthessem mivel akarom nezni. A jobaratokat is egyszer igy, egyszer ugy nezem meg. Nekem kell a szinkron aztan eldontom, hogy adott pillanatban milyen nyelven vagyok ra kivancsi.
0
2006. március 24., péntek 8:23
3945
már nincs digipackes változat.
0
2006. március 24., péntek 0:16
5042
Nem mondom hogy rossz a szinkron, mert tényleg jól sikerült! De minden idők egyik leg legendásabb alakítását szinkronnal nézni, mikor ott van az eredeti hang? Na erre nem lennék képes...
És mi van ha a szinkronos változat nem digipackban lesz... ?
:-))) Már látom magamban a nagy dilemmákat... Megéri feladni a digipack-ot a szinkronért? :-) De jó hogy nekem nem kell ilyesmin rágódnom...
0
2006. március 23., csütörtök 23:34
2938
Nekem megmozgatja a fantaziamat. Csak azert nem vettem meg a digipackos verziot, mert rebesgettek a szinkronost. En pedig azzal szeretem, az eredeti VHS-en van :)
0
2006. március 23., csütörtök 23:28
5042
Majd csinálnak hozzá egy új szinkront! :DD
Na, ez elég nagy hír! De nem nagyon mozgatja meg a fantáziámat... Tökéletesen meg vagyok elégedve a feliratos digipack-os verziómmal! :-)
0
2006. március 23., csütörtök 22:31
2975
ja, meg a régi idők kedvéért hangalámondás is lesz rajta :)
attól függetlenül, hogy megvan a feliratos, megfelelő minőségben és körítéssel lehet el tudnának csábítani erre a verzióra is.
0
2006. március 23., csütörtök 22:26
761
Az is kérdés, melyik szinkron lesz rajta. Én a Tordy-Végvári félét ismerem és szeretem, de TM szerint jó a másik is. Esetleg mindkettő rákerül? :)
0
2006. március 23., csütörtök 22:13
2938
Francokat. Csak egyszer valaszolt nekem a sajtos ember es azota neki irok direktbe ha kerdesem van. Ennek oromere mindig kapok valaszt. :) A trilogi szinkronos kiadasara pedig ehezik a penztarsam, szoval szivugyem. :)
0
2006. március 23., csütörtök 21:54
52684
Én kis oktondi, már kezdtem azt hinni, hogy a rokonaid dolgoznak az Intercomnál! :-)
most posts by TM
0
2006. március 23., csütörtök 21:09
2938
"Kedves *****,
A hír igaz, tervbe vettük a szinkronos kiadást Még az idén szeretnénk kiadni, de ez nem csak rajtunk, hanem a Paramount stúdión is múlik.
Köszönöm érdeklődését!
Üdvözlettel: ********* ********* InterCom Rt."
******@intercom.hu
Mivel nem kertem felhatalmazast, ezert a nevet es az emil cimet csillagoztam, a sajat nevem pedig szinten maganugy, igy azt is. A level viszont modositas nelkul copy/paste.
0
2006. március 23., csütörtök 19:32
7
Debrecenben az Electroworldben(bocs Xpress),de összevoltak kötve valami sz*rral és emiatt még a külső díszdoboz is meg volt gyűrődve,úgyhogy nem vettem meg.
0
2006. március 23., csütörtök 18:17
255
ez biztos???
0
2006. március 23., csütörtök 16:29
2938
Tervben van a szinkronos idenre, en megvarom. :)
0
2006. március 23., csütörtök 16:02
255
ramirez! hol láttál digipackosat?
0
2006. február 23., csütörtök 11:20
1189
A külseje ugyanaz a "bőrkötés", csak a lemezek nincsenek digipackban, hanem átteték őket sima műanyag tokba. Kevésbé esztétikus és olcsó hatást kelt ez az új kiadás, a trilógia értékéből levesz egy kicsit. Nekem még szerencsém volt, szerintem a forgalomban lévő utolsó digipackosat hoztam el.
0
2006. február 23., csütörtök 10:32
151
Azt hallottam,hogy ez az új kiadás műanyag tokos?Igaz ez. vagy a korábbi - fényképen látható- bőr "kötésű"?
0
2006. január 15., vasárnap 17:01
255
kapható ez még vhol a régi (digipack) csomagolásban?
0
2005. december 14., szerda 18:23
5042
Én meg éppen a Keresztapa 3. zenéjét hallgatom. Abból is pont a legjobbat: Preludio And Sicilia.
Én is megnéztem már párszor a trilógiát, és arra kezdek rájönni hogy a harmadik rész tetszik a leginkább. Zenében pl.: egyértelműen ez a legjobb, de ahogy Michael karakterr megváltozott, aztán a nosztalgikus hangulat, a Szicíliai részek, a finálé az Operaház lépcsőin... Nagyon nagyon szeretem... Meg merném kockáztatni, hogy mostanában ez a rész tetszik a legjobban. Vannak apróbb hibái is persze: Az alkotók úgy gondolták hogy na most aztán mindent bele rakunk az utolsó részbe amit csak lehet, amit szerettek az előző részekbe, így van benne minden féle leszámolás, a helikopteres géppuskás mészárlás viszont már egy kicsit sok volt. Van benne feltörekvő gengszter, stb... Szóval minden amit elvártak tőle.
Spoiler!
Másik apróbb zavaró momentum Sophia Coppola haláljelenete... Az hogy szíven találják majd csak annyit "Father" és összerogyik, az kissé giccses... Lehetett volna ezt jobban is, de nem olyan nagy baj, mert mindjárt utána jön a film legnagyobb pillanata. Ahogy Michael teli torokból ordít... Hát az valami döbbenetes. Abban a pár másodpercben szinte látjuk ahogy 20 évet öregszik...
Spoiler vége.
Szóval nagyon jó a harmadik rész is. A történetet nagyon jól vitték tovább: Michael a New Yorki keresztapaként kezdte, mostanra már-már a világ ura is lehetne. Elérte a csúcsot! És sokat is változott... Nagyon érdekes innen visszagondolni az előző részekre...
0
2005. december 13., kedd 23:54
8977
Na ez a film(trilógia), amit minden évben megnézek! (A másik a GYU trilogy, de ezt a korából fakadóan többször láttam!) Megvan műsoros VHS-en is, ugyhogy ha nagyon hiányzik a szinkron, beteszem azt, bár eddig erre még nem volt példa! :-)
0
2005. szeptember 17., szombat 22:43
207
Bizony, ennél a filmnél az az érdekes, hogy 2 nagyon jó szinkont is készítettek hozzá, nem sok hasonlóval találkoztam. (Hogy a dvd-re egyik se került fel, azt már nem is minősítem.)