Keresés

Esőember / Egerek és emberek (2 DVD) (Twinpack)

2006. április 7., péntek 13:48
Anyukámnak legutóbbi Karácsonyra pont ezt a kiadványt vásároltam meg, és nagyon örült neki az Esőember miatt, bár igencsak sajnálkozott a szinkron hiánya miatt.
Aztán belenéztünk, és majd  seggreültünk a menü láttán, amikor észrevettük, hogy igenis tartalmaz az Esőember lemeze magyar szinkront!

Szerintem (is) sokkal többen vásárolnák meg a terméket, ha a borítón fel lenne tüntetve a szinkron léte, mert Anyukámat ismerve  én is úgy rendeltem meg, hogy ha nincs, hát nincs, most jobbat nem tudok kitalálni. De ha lett volna jobb, úgy nem ezt választottam volna.

Agyonmagyarázom, már rég értitek... :)
0
2006. április 7., péntek 13:06
Ugyanezzel  a kiszereléssel jelentették meg a Ments meg, Uram!/A pokol konyhája ikercsomagot is.
most posts by TM
0
2006. április 7., péntek 11:00
Sziasztok!
Én szerdán megvettem xpress-től a filmet. Az esőember szinkronos, a másik feliratos. 2 DVD-s tokba van a film. Egyik lemezen az Esőember, a másik lemezen az Egerek és emberek. A borítóján se szerepel, hogy magyar szinkron van az Esőemberen, de van. A Kiadó igazán figyelhetne az ilyesmire. Meg ugye azt hittem, hogy 2 db. slim tokos dvd van 1 papírdobozban, de sajnos nem így van. De ennyi pénzért így is megéri. Az Esőember DVD9-en van extrákkal, az Egerek és emberek DVD5-ös lemezen van.
0
2006. március 30., csütörtök 11:40
Szerintem se. Annál lustábbak az MGM-esek.:)
0
2006. március 30., csütörtök 3:57
Nagyon szívesen! Azt azért hozzáteszem, hogy az infó a két film különálló kiadásaira vonatkozik, de biztos, hogy az összecsomagoláskor is ezek a paraméterek maradtak meg, nem nyúltak hozzá egyik fimhez sem.
most posts by TM
0
2006. március 29., szerda 23:20
1000THX, TM!
0
2006. március 29., szerda 22:39
A Rain Man az eredeti Tahi-Tóth-féle szinkront tartalmazza, az Egerek és emberek feliratos.
most posts by TM
0
2006. március 29., szerda 22:26
Valaki segítsen!
Milyen hangok találhatók a lemezeken?
Mert itt nincs feltüntetve szinkron, pedig a Rain Man adatlapján szerepel a mono szinkron. Mi az igazság?
0