a manhattannel együtt jött, hál istennek azt nem hányta le senki! ;)
ui: nem tudom, nektek szabad-e ilyet, de a nekem szántat nyugodt szívvel kinyithatjátok, hogy előzetesen meggyőződjetek hányásmentes mivoltáról. :)
0
2006. május 10., szerda 21:05
Moderátor
7449
Felvesszük cserére, és ha jelzi a rendszer, hogy átvehető, jöhetsz érte. Sajnos nem garantálhatom, hogy más lesz az új változat, ez a "hiba" jellemző probléma a hazai csomagolású InterCom kiadványoknál. Az én kópiámról is simán le tudtam venni vagy négy ember ujjlenyomatát :)
0
2006. május 10., szerda 20:59
450
Köszi... Egyébként virágnyelven azt akartam közölni, hogy ne "semmisítsétek meg" a csomagom :)
0
2006. május 10., szerda 20:55
2975
nem kifejezetten rendelési anomália, annyira nem is off:
legutóbbi csomagomban volt egy annie hall, ami karcos-dzsuvás. van mód rá, hogy kicseréljétek nekem? ha igen, akkor megoldható, hogy ne kelljen várnom a következő csomagomig (beugornék valamikor cserélni, ha jelzitek, hogy mehetek, ilyesmi)?
előre is köszi.
0
2006. május 10., szerda 20:19
Moderátor
7449
Az 5 napot rugalmasan kezeljük. A teljesített rendelések között láthatod, hogy tartjuk-e még a csomagot.
0
2006. május 10., szerda 20:16
450
Nekem is lenne egy olyan porblémám, hogy az imént vettem észre, hogy már május 3-án összeállt a csomagom. Erről viszont nem kaptam email-es értesítést. Most kezdek parázni, mert 5 munkanapig őrzik a csomagot... Ugye nem "semmisül meg"? Holnap át tudom venni...
0
2006. május 10., szerda 18:49
Moderátor
7449
Ilyesmi akkor szokott előfordulni, amikor a csomag összeállítása közben kiderül, hogy egy, vagy több terméket nem tudnak elküldeni a kollégák - vagy azért, mert a csomagba szánt termék sérült, vagy azért, mert nem találják. Valószínűleg a Linda sorozat részeiről lehet szó, ugye? Sajnos ilyen sorozatoknál néha előfordul, hogy már rossz összeállításban érkezik a szállítmány a kiadótól, tehát lehet, hogy a 2-3-4. részből 1-2 darabbal kevesebbet küld a kiadó, míg az elsőből többet - a csomagolásnál rossz részek kerülnek a nagy dobozba. Ha jól tudom most is ilyesmiről volt szó. Ha nem tudjuk elküldeni a csomagot, akkor a kollégák megjelölik a problémás filmeket, ezeket a rendszer automatikusan berendeli újra a kiadótól, a csomag többi filmje pedig visszakerül újra feldolgozásra, ahol a beállított limitnek megfelelően vagy küldésre kerül, vagy félretesszük a következő feldolgozáskor.
0
2006. május 10., szerda 18:22
1221
Kedves Xpress! Tegnap bejelöltem a "Küldjétek azonnal" opciót 7 már régóta félretett termék mellett. Ma megdöbbenve látom, hogy mára a 7-ből 3 átkerült az előrendelések közé, 4 mellett pedig az szerepel, hogy "a következő feldolgozásnál félretesszük". (Tegnap még az állt ott, hogy a "következő feldolgozásnál küldjük"!!) Értetlenül állok ez előtt. Egyrészt sürgős lett volna, másrészt miért nem szállítható a már félretett termék??
Azóta kettő visszakerült (??) a feldolgozás alatt álló termékek közé - "a következő feldolgozásnál félretesszük". Nos, ismét rákattintottam a "Küldjétek azonnal"-ra, remélve, hogy holnap elindulnak a kijelölt DVD-k.
Nem igazán értem az oldal működését. Azt sem tudom, mikor kerülnek a lemezek külön rubrikába, mikor ugranak vissza a feldolgozás alatt álló termékek közé, mert ahányszor odakattintok, annyi változás fogad.
Előre is köszönöm a választ.
0
2006. május 10., szerda 15:28
1221
Kedves Xpress! Tegnap bejelöltem a "Küldjétek azonnal" opciót 7 már régóta félretett termék mellett. Ma megdöbbenve látom, hogy mára a 7-ből 3 átkerült az előrendelések közé, 4 mellett pedig az szerepel, hogy "a következő feldolgozásnál félretesszük". (Tegnap még az állt ott, hogy a "következő feldolgozásnál küldjük"!!) Értetlenül állok ez előtt. Egyrészt sürgős lett volna, másrészt miért nem szállítható a már félretett termék?? Előre is köszönöm a választ.
0
2006. május 8., hétfő 19:14
13392
Nem vagy pancser, a filmet már ne a kosaradban keresd, hisz a rendeléssel tulajdonképpen azt már felpakoltad a "futószalagra".
Balra fent, az xpress logó alatt van az ADMINISZTRÁCIÓ menüpont, ha arra rákattintasz, meglátod az így megjelenő oldalon legfelül az AKTÍV RENDELÉSEK MENÜPONTOT. Ha arra rámész, az a futószalag, ott látod jelenlegi rendeléseidet, a filmek státuszát (hogy megérkeztek-e már az xpress raktárára), és az egyéb tudnivalókat.
Kérdezz bátran, ha valamit még tudni szeretnél!
0
2006. május 8., hétfő 19:08
2
rendeltem egy filmet, viszont nem talalom sehol, ezert nem tudok modositani a rendelesi felteteleken sem. ha viszont a filmre rakattinok, azt irja ki, gy mar megrendeltem. akkor viszont miert nincsen benne a kosaramban? lehet, hogy ne vagyopk pancser, mert meg soha nem rendeltem internetes aruhazbol, de szerintem a leiras szerint csinaltam mindent. na mindegy. kerlek segitsetek :)
0
2006. május 8., hétfő 17:52
7151
Köszi az intézkedést.
Egyébként nem lépte túl a rendelés a limitet: eredetileg 20 filmre volt beállítva a limit, s a rendelés a félretett filmekkel együtt is csak 17 db DVD lenne. Miután a 15 filmet kiválasztottam a "küldjétek most" gombbal azonnali feldolgozásra, s meggyőződtem arról, hogy a két félretett film valóban félretett kategóriába került, a limitet átállítottam a feldolgozni kívánt mennyiségnek megfelelően 15 db-ra, nehogy esetleg azért várjak hiába a feldolgozásra, mert 20 db-on hagytam a limitet. Lehet, hogy ez volt a baj, mindazonáltal újfent meggyőződhettem arról, hogy a rendelési szisztémátok – minden erénye ellenére – belső embernek talán pofonegyszerű, de külsősnek nem mindig érthető és logikus.
0
2006. május 8., hétfő 17:29
Moderátor
7449
Valószínűleg azért dolgozta fel a rendszer a csomagot, mert túllépte a beérkezett filmek száma a maximális limitet, és miután félretetted a két filmet, újabb előrendelésed érkezett meg, így a limitet túllépve automatikusan elkészítette a rendszer a csomagot. A két filmet most kivettük a csomagodból, de ezt a helyszínen is kérheted máskor az átvételkor.
0
2006. május 8., hétfő 17:23
7151
Az előző hozzászólásban írt probléma még aktuális, csak épp a topik lecsúszott a főoldalról. Optimistán remélem, hogy nem kell még 5 topikba beírni ugyanezt, illetve további tízet nyitni ugyanennek a problémának, míg megnyugtató megoldás születik.
Kedves Xpress!
Ma délelőtt kértem a rendelésem feldolgozását. Két filmet (ALUL SEMMI, TERMINÁTOR – mindkettő szinkronizált változat) azonban félretettem, s a módosítások elküldése után le is ellenőriztem, hogy valóban félretett státuszba kerültek-e. Nemrég azonban megérkezett az e-mail, melyből kiderült, hogy a feldolgozott rendelésben a két félretett film is benne van. Ezeket viszont nem kívánom most átvenni, ráadásul nem is én fogok elmenni a rendelésért. Ugyanakkor nem szeretném törölni se a két filmre szóló rendelést, csupán szeretném visszatenni őket félretett státuszba. Várom az intézkedéseteket. Csomagszám: 122409
Köszönettel:
field
0
2006. május 8., hétfő 15:52
7151
Kedves Xpress!
Ma délelőtt kértem a rendelésem feldolgozását. Két filmet (ALUL SEMMI, TERMINÁTOR – mindkettő szinkronizált változat) azonban félretettem, s a módosítások elküldése után le is ellenőriztem, hogy valóban félretett státuszba kerültek-e. Nemrég azonban megérkezett az e-mail, melyből kiderült, hogy a feldolgozott rendelésben a két félretett film is benne van. Ezeket viszont nem kívánom most átvenni, ráadásul nem is én fogok elmenni a rendelésért. Ugyanakkor nem szeretném törölni se a két filmre szóló rendelést, csupán szeretném visszatenni őket félretett státuszba. Várom az intézkedéseteket. Csomagszám: 122409
Köszönettel:
field
0
2006. május 5., péntek 16:49
82
Két topicot nyitottál, egy is elég lett volna, mondjuk a GLS-be beleírhattad volna ezt is...
0
2006. május 5., péntek 16:45
13392
Szerintem nincs is szó szűkös körülményekről, engem remekül elszórakoztat az oldal, és hányszor fordult elő, hogy olvasgatás, nézelődés közben megjött a kedvem vásárolni...!
Tudjátok Ti, mi kő Nektek, és hogyan éritek el! :DDDD
0
2006. május 5., péntek 16:41
159
Creeper, ez már sokkal jobb hozzászólás, hidd el, komolyan értékelem.
Jama, te meg higgadj le, talán tényleg kissé görcsös vagy. Felnőtt emberek között egy online közösségben nem hiszem hogy így kéne reagálni egy ilyen műproblémára. Nem tetszik egy topik? Ne írj bele, majd elsüllyed. Az Xpress bolt, és én ÉPP ARRÓL nyitottam topikot, hogy furcsaságot tapasztaltam A VÁSÁRLÁSOMMAL KAPCSOLATBAN. Elnézést, ha máshova kellett volna írnom, ezt el lehet intézni kultúráltan, mint lentebb Creeper (nem az első hozzászólásával :) A kioktató hangnemem szerintem csak válasz volt a hasnolóra, de egy ilyen vita hevében utólag már elég nehéz kideríteni, hogy ki ütött először :)))
Béke, emberek :)))
0
2006. május 5., péntek 16:36
17243
a fórumot nem én programoztam, én csak használom. elismerem, hogy nem tökéletes. az xpress viszont nem fórum, hanem online bolt, ennek ellenére megadatott az a lehetőség, hogy minimális környezetben, de fórumként is használható lehessen. nem te vagy az első, aki "szarik az egészre", ugyanakkor van pár száz olyan felhasználó, aki a szűkös körülmények között is egész szép közösséget alkot, s valószínűleg hamar kiveti magából ezt a fajta hozzáállást.
s ha már öngólnál tartunk: a "bocs, vettem a kérést" sokkal kevesebb energiát igényelt volna, mint ez a lenézős, demagóg kioktatás, amely ráadásul ésszerű javaslatot követett. hidd el, sem robinak, sem nekem nincs annyi időm és energiám, hogy minden egyes topikot átböngésszünk esetleges problémák, kérdések után kutatva.
nyugodtan nevezz görcsösnek.
0
2006. május 5., péntek 16:36
13392
Egyikünk sem volt rugalmatlan, senki nem baszott le Téged. Alapvető, bármilyen társas helyzetben elvárható és elvárandó viselkedést vártunk Tőled, a jövőre is tekintettel.
Ha nyilvánosan szeretnéd megbeszélni a rendeléssel kapcsolatos kérdéseidet, akkor kérlek, a KÉRDÉSEK topicot használd. Ha megnézed, rengeteg hozzászólás érkezett már oda, ennek oka pedig nem más, mint hogy más is úgy tesz, amit Jama és én tanácsoltunk.
0
2006. május 5., péntek 16:32
2178
van fórumszabályzat? nem is tudtam! hol van??? :]
0
2006. május 5., péntek 16:30
159
Hűha, azért meg ne lincseljetek már mert mertem nyitni egy fórumot :))) Nem hiszem hogy a tárhely meg a sávszél annyira drága lenne, hogy ne fedezné a pénz amit eddig az Xpress-re hagyományoztam. Arról meg nem tehetek, hogy csak 10 fórum látszik alapból. Csináljanak rendesen kategorizált fórumot. Mellesleg ha új topikot nyitok ilyenek miatt, az többek között azért is van, mert tényleg kissé macerás végigböngészni a régieket. Úgyhogy a fórum bénaságára utalás félig öngól volt, Jama. Ettől függetlenül sz*rok az egészre, azt hittem ennél rugalmasabb itt a közösség. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy leb*sznak egy fórumon hogy mertem nyitni egy topikot. Ez legalább kapcsolódik a honlaphoz. Ha akarjátok töröltessétek :P De komolyan mondom, hihetetlen hogy képesek vagytok energiát fektetni abba, hogy fikázzatok valamit amihez esetleg hozzá is szólhatnátok. Vagy ha nem akartok értelmeset mondani, esetleg ne szóljatok semmit. Legalább hamarabb süllyed a topik.
Hm, most hogy belegondoltam, igazatok van. Elég lenne összesen 1 topik, fölösleges ez a sallangozás.
Persze nyugodt vagyok, egyikőtök sem fogja beismerni hogy túllihegtétek ezt a "problémát" :)
0
2006. május 5., péntek 16:18
17243
igazából nincs. csupán a legfrissebb tíz topik látható a főoldalon, s a számos tölteléktopik mellett könnyen elsiklik az, ami lényeges. szerintem ha legközelebb problémád adódik, akkor azt a kérdések, vagy az xpress tatarozás topikokban tedd közzé.
0
2006. május 5., péntek 16:18
2975
tedd meg mindanyiunknak azt a szívességet, hogy te próbálsz meg beilleszkedni az itt kialakult társaságba, és nem ennek fordítottját várod el. mit gondolsz, mi lenne, ha mindenki topikokat nyitna a panaszainak? így is átláthatatlanul sok a topik.
egyébként meg van panaszos, kérdezős és mindenféle topik, sztem kedvedre válogathatsz közöttük bármilyen felvetésedhez.
(a fentieket minden bántó szándék nélkül mondom.)
0
2006. május 5., péntek 16:17
1550
"Egyébként meg van hely a fórumoknak, nem?"
Van, de könyörgöm minek létrehozni egy ilyen topicot amikor ezt egy csomó helyre beírhatad volna!? (pl. xpress segíts!, kérdések topickok)