Keresés

Sziklák szeme - vágatlan változat

2007. február 21., szerda 23:54
Már vágom. :)
0
2007. február 21., szerda 15:32
TillaL: Azok a játékok nem 10 éveseknek szólnak, nem is  nekik készítik hidd el, hanem a  16-tól 30-ig terjedő korosztálynak.
0
2006. december 9., szombat 7:54
nem figyeltél eléggé
0
2006. december 9., szombat 6:33
Nálam már csak az a rejtély maradt meg, hogy mitől vágatlan változat. Szerintem egy az egyben ugyan az mint, ami a moziban ment le vagy nem figyeltem eléggé?
0
2006. december 9., szombat 0:03
Még mielőtt valaki úgy járna, mint én:

a magyar felirat választásánál először a jobb oldali oszlopban lévő, kissé fura megfogalmazású, "magyar szöveg"-ként titulált feliratsávot jelöltem be, hisz ez volt a feltűnő. Nem kaptam feliratot.

Aztán visszamentem a menübe, és észrevettem a bal oldali oszlop legalján a pofonegyszerűen "magyar" nevű menüpontot, és máris megjelent a magyar felirat.

Akinél esetleg nem működött a magyar felirat, próbálja ki eképp.
0
2006. október 24., kedd 21:50
nagyon vártam ezt a filmet, de sajnos csalódtam. semmivel sem jobb mint mondjuk a B-kategóriás Halálos kiterő... a fő karakterek pedig iszonyat idegesítően vannak megírva. nagyon ritkán veszek észre magamon ilyet, de ennél a filmnél idegesített a főszereplők cselekvése...

ha az idei termésről beszélünk, akkor inkább a Wolf creek vagy a Silent hill
0
2006. október 24., kedd 2:23
Én az említett filmeket is ugyanúgy szeretem, de én tudom szeretni a mostani filmeket is- mások manapság a filmek, köztük is melg lehet találni, ami jó, és szerintem az idei termésben a Sziklák szemének nem kell panaszkodnia.
0
2006. október 23., hétfő 3:15
Dark Venom: Nem fogom mindenáron a korra, de aki Ómen-Ördögűző-Evil dead-Carpenter filmeken nőtt föl, anak mást is jelent a horror, mint puszta trancsírozást. Egyébként abban van valami, hogy a mai felhozatal eléggé gyér...
0