Keresés

Legendák klubja

2008. január 26., szombat 16:25
Ha már annyit beszélünk FHE-ről, mi a véleményed a Warner-klasszikusok csomagolásáról?Az milyen minőségű munka? :)
most posts by TM
0
2008. január 26., szombat 16:08
Olvasok én, csak már nem napi rendszerességgel! :-(         Vagy inkább :-D ?Olyanokból egyre több van itthon, inkább a digipack-os kiadásokat hajtogatnám! ;-)
0
2008. január 26., szombat 15:29
Lesz ötlemezes is, igen, ezt már boldog-boldogtalan megerősítette. Nem olvasol fórumot? Te már nem is filmekben gondolkodsz, hanem csak digipackokban. Kapsz tőlem Electrify-névnapra valami jó kis ki-be hajtogatható mesekönyvet. :)
most posts by TM
0
2008. január 26., szombat 15:18
Vannak olyan kicsi zöld manók? Hol, itt a fórumon is?!? Olvastam, hogy - elvileg - jön, de a kulcsszó, pontosabban a kulcsszám, na figyelj, most írom:5 volt!! Mármint ennyi lemezes kiadás, mint olyan; ez is jön? Én elhiszem, hogy törik magukat, de most már a mennyiség helyett inkább a minőséggel kellene foglalkozni:és ha már a "02 előtti NLC filmek is hozzájuk kerültek, kezdhetnék mindjárt a Rémálom-digivel! ;-) És folytathatnák a Penge, Austin Powers, Végső állomás digikkel... mert együtt szép az élet! :-D
0
2008. január 26., szombat 14:56
Ha hozzád beszélek, az azt jelenti, hogy rólad beszélek?
most posts by TM
0
2008. január 26., szombat 14:54
Miért ne akarná kiadni? Ne dőlj be mindennek, amit itt olvasol! Ha nem vigyázol, a te agyad is kimossa a zöld manó. :)Mellesleg mutass még egy kiadót, aki havi 31 filmmel jön ki a piacra, úgy, hogy mindezt már egy éve önerőből végzi, külföldi zsozsó nélkül. Ezt is utána lehet csinálni a többieknek. A FHE igyekszik folytatni azt a rengeteg mindent, amit a Warner elkezdett. Más kiadónál még koncepció sincs, teljesen ad hoc jelleggel jelenik meg bármi is.
most posts by TM
0
2008. január 26., szombat 14:53
Ezt nem tudtam!

Nekem egyetlen filmem van ebből a sorozatból mégpedig az Őrület torkában, de az egy nagyon jó lemez, szép képpel és hanggal. Egyáltalán nem lehúzni akartam sem a BuFit, sem az FHE-t. Honnan veszed, hogy gonosznak állítom be? Ez marhaság, mert nem is erről volt szó. Csupán megjegyeztem, hogy ígéretekből lassan meglehet tölteni a Balatont...

Szóval akkor én fárasztalak, értem a célzást.
0
2008. január 26., szombat 14:35
Azért annyira nem rosszak azok! A Dumb és Dumber, Spawn, Bőrpofa : a Texasi láncfűrészes mészárlás folytatódik és az általad is említett Boogie Nights - hogy csak néhány címet említsek, amelyek azért extrákkal is el voltak eresztve. De azt hiszem, hogy fel lehet sorolni az összeset, mert sajnos nincs sok:Don Juan DeMarco, Az őrület torkában, Utánunk a tűzözön, A nagy dobás, Rémecskék 1-4, Az utolsó emberig - ezek ugyan extrákban vérszegények, de azért normális minőségben kerültek fel a filmek a korongokra, mégha némelyik csak DVD5-ös is... az "akció mesterei (vagy mi a bánat)" sorozattal azért egyéb, minőségbeli problémák is voltak. A lehúzó szövegek pedig csak azért vannak, mert ameddig a BuFi azért határozott fejlődést mutat - nem a NLC filmekre, hanem egyéb kiadásaira gondoltam - addig az FHE pl. ki sem akar adni egy olyan kaliberű filmet, mint a most megjelent 5 lemezes Szárnyas fejvadász! Itt nem szoftvercsere kellene, hanem komplett fejcsere!!
0
2008. január 26., szombat 14:11
Ha még nem hallottad volna, a BuFi-nál már nem jönnek a NLC filmek... :-(
0
2008. január 26., szombat 13:23
Nem is lesz! Nem adnak ki több NLC-s filmet. Párat megvettem ezek közül, s meg kell mondjam, nem sokban különbözik a fapados "akció mesterei" (vagy mi a bánat) sorozattól. S az utolsót is már jó régen adták ki. Erre jön a hír, hogy átveszi a jogokat a FHE, s máris jönnek a lehúzó szövegek, hogy na, akkor lemondhatunk a színvonalas kiadványokról. Valószínű, nem a gonosz FHE golyózta ki a BuFit, hanem ők passzolták le a jogokat, vagy csak adott időre vették meg őket, s ez most lejárt. Bármelyik verzió áll, mindenképp szegényes az, amit a New Line-filmekkel csináltak, azaz nem csináltak. Ennél még az is jobb lesz, ha más cég végre megjelenteti, még ha nem is digiben. Amúgy a BuFi ígért 2 lemezes Üvegtigris 2-t is, rajta van a film menüjén, aztán mintha az is úgy felejtős lett volna. Nem akarom őket bántani, csak qrvára fáraszt, amikor egy ráérős ember kipécéz magának valaki(ke)t és aztán nyomatja folyamatosan a szkeptikus megjegyzéseit, megfertőzve, eldeformálva másokat. Egyik kiadó sem szent, mindegyiken lehet fogást találni, csakhogy ott kéne a szoftvert cserélni  a kisagyban, hogy a kiadó nem a vevő ellensége, neki is az az érdeke, hogy elégedettek legyenek a vásárlói, mégha ez nem is mindig jön össze.
most posts by TM
0
2008. január 26., szombat 13:06
No látod!
Tavaly két nagyon erős megjelenést köszönhettünk nekik a Piaf és a Remény rabjai dvd-ket, de ezek nem a beígért New Line megjelenések voltak. Nagyon örülök ezeknek is félreértés ne essék, hiszen a Shawshankre is várni kellett éveket, csak mostmár jöhetnének a régóta beharangozott alkotások elején a Hetedikkel! Hiszen ezt is minden évben a következő évre ígérik, csak már uncsi és kezdem nem elhinni...
0
2008. január 26., szombat 13:02
Ne kezd már te is verni a műanyag vasat! Az "eredetileg" azt jelenti, hogy először. Az, hogy "minden példány eredetileg" az marhaság, szóhalmozás. Vagy "minden példány", azaz a valaha megjelent összes cím összes példánya (ezt nem állította senki!) vagy pedig az LK sorozat összes címe "eredetileg". Na, erről utóbbiról van szó, vagyis, hogy amikor egy új LK sorozatos film kiadásra került, méghozzá legelőször, vagyis "eredetileg" akkor, mi volt a filmekre ráhúzva? Bizony! Kartontok! Aki ismeri az InterComos megjelenéseket, meg úgy általában a dvd megjelenések történetét, az azt is tudja, hogy az LK filmek nem jelentek meg egyidőben kétféle csomagolásban, minden esetben az volt a nóta, hogy előbb kartontokos, aztán meg már nem.Aki meg még ezek után is okvetlenkedik, azt megharaptatom Frederickel.
most posts by TM
0
2008. január 26., szombat 12:40
Hiszen szó volt róla, hogy a digipack-os limitált kiadás lesz, nem? Lehet, hogy elfogyott!
0
2008. január 26., szombat 12:34
A remény rabjai akár digipack, akár sima tokos, még ugyanaz a kiadás marad. Mindkét változat 3 lemezes.
0
2008. január 26., szombat 12:30
Meg az összes többit, amit nem írtál ide! Viszont a megjelenő kiadványaikkal azért kompenzálnak egy keveset, nem? ;-) Bár szomorúan hallottam a NLC filmek sorsát... :-((((
0
2008. január 26., szombat 12:27
Nem a letevésről van szó, hanem azokról a filmekről, amiket évek óta várunk: Amerikai história X pl., hiszen ezt ha jól számolok 3 éve ígérgetik!
0
2008. január 26., szombat 12:24
Nem ebből következik, hiszen ez tény! Kartontokkal (papírfeknivel, papírtokkal...) jelent meg az összes, ha elfogadod ezt, ha nem! Az ugyanazon filmek többféle kiadásban való megjelentetését meg aztán már tényleg ne keverd ide... :-%
0
2008. január 26., szombat 12:21
Ők azért tettek is le az asztalra - nem is keveset!
0
2008. január 26., szombat 12:07
Ebből nem következik, hogy minden LK film minden példánya eredetileg kartontokkal jelent meg. Pl. A remény rabjai új kiadása digipackban és sima tokban is kijött. A remény rabjai persze nem LK film, csak példának hoztam fel.
0
2008. január 26., szombat 11:19
Tudom, az ígérgetés a BuFinak is jól megy már évek óta... :)
0
2008. január 26., szombat 11:12

Meg jó lenne már pár LK filmhez újra hozzájutni. p.: Köd, Vörös ZsARU STB.
0
2008. január 26., szombat 10:55
Olyan szegény kiadó még nem volt nálunk, amelyik még ígérgetni sem tudott... :) Várjuk ki a végét.
most posts by TM
0
2008. január 26., szombat 10:28
Fognak még megjelenni LK filmek? Nemrég mintha emlegették volna, hogy valami jogi vita miat állt le a sorozat, de sikerült megegyezni és idén megint kaphatunk néhány ritkaságot :)
0
2008. január 25., péntek 21:27
megtudták
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 21:23
Olybá  tűnik, csak te nem tudsz olvasni... A fórum meg nem esküdtszék, ahol minden egyes csörtét élet-halál dolga megnyerni. Engem speciel megnyugat, ha kijavítanak, mert máskor, máshol, másoknak már nem fogok fals infót továbbadni, ezzel én is hitelesebbé válok. Bocs, hogy nem folytatom a diskurzust, de szerintem akit érdekelnek még a LK-filmek, megtudta a konferenciabeszélgetés egyetlen közérdekű szeletét, márminthogy első kiadásban feknisek voltak a filmek, azóta meg egyiken van, másikon nincs. Nehezen ugyan, de te is megértetted.
most posts by TM
0