Keresés

Caesar Film International

2008. április 2., szerda 18:57

Nem náluk van véletlenül Az egy asszony illata is?
0
2008. április 2., szerda 18:37
Jellemző a cégre, hogy még ezt az ígéretüket sem képesek betartani. A CF vásárlással járó vidám zsákbamacskáról - vajon van-e felirat és/vagy szinkron? - nem is beszélve. Utoljára az Ali G-vel paliztak be, nem volt rajta szinkron, egy hónap múlva viszont már volt. Kérdem én: miért adták ki szinkron nélkül? Hogy később vegyek majd még egy példányt? Lehet, hogy magam is hibáztam, első alkalommal csak egy fénymásolt ezrest kellett volna adnom, s csak a második lemezért fizetni valódi pénzzel. A legutálatosabb magyar filmkiadó cég a Caesar, sajna a rétegfilmkedvelők nem igazán válogathatnak, ez van, ezt kell(ene) szeretni.
most posts by TM
0
2008. április 2., szerda 18:24
Egy reklám alapján,az Egy fiúról és a Ned Kelly ettől a kiadótól várható újra.
0
2008. március 2., vasárnap 17:08
1400 film?Elképesztő...
Ehhez persze kellett a nagy kiadók érdektelensége is.
0
2008. március 1., szombat 20:58
Állítólag a honlapjuk márc.31. után megújul:
                http://www.caesarfilm.eu/
(nem hivatalos információ szerint kb. 1400 film kiadási jogát birtokolják)
0
2008. március 1., szombat 20:42
Új megjelenés (nekem legalábbis):

Endless Night
Egy  71-es thriller Agatha Christie történetéből. Van rajta elvileg 5.1-es eredeti hang és magyar szinkron. A filmről én korábban nem is hallottam, de az imdb-n nem áll túl jól.
0
2008. február 23., szombat 18:42

Köszi az infót!
0
2008. február 23., szombat 18:18

én vettem a héten egyet és VAN rajta magyar szinkron
0
2008. február 23., szombat 16:59
Biztosan, de hát nem úgy alakult. Kár, hogy a vevők mostmár csak két rosz alternatívából választhatnak. Vagy ótvar kiadásban veszik meg a filmeket, vagy sehogy...
0
2008. február 23., szombat 16:40
Más is megszerezhette volna a jogokat alighanem...
0
2008. február 23., szombat 16:18

Nem szertnék befürödni: Valaki vett Ali G.-t amin a borító szerint van magyar szinkron? Tényleg a korongon is rajta van? :P
0
2008. február 22., péntek 8:51
Xpress: Ennél a kiadónál -Árnyak Toszkán verőfényben- címen megjelent DVD-t mikor fogjátok forgalmazni? Állítólag nagyon szép alkotás.
0
2008. február 22., péntek 2:36
Elég sajnálatos, hogy ennek a sok jó filmnek a kiadási joga ennél a sumák bandánál van!
0
2008. február 22., péntek 2:11
Tegnap délután úgy voltam vele, hogy megnézem a pesterzsébeti "hülye azért nem vagyok" lerakatot Louis de Funes-filmek ügyében. Legnagyobb örömömre a Nagy vakációból volt új kiadás. Igaz, a specifikációk között csupán francia hang szerepelt, de mert a kiadó erre nagy gondot nem fordít - lásd még a Delon-féle A sokkot, ahol nuku magyar szinkron, pedig a borítón fel van tüntetve... -, gondoltam, nyert ügyem van, elvégre "potyára" minek készítenének új borítót? Ismét tévedtem... A beállításoknál csak francia hangsáv szerepel, illetve magyar felirat. Komolyan mondom, nem értem a kiadót... Én hülye persze várom a harmadik (!) borítós megjelenést, no meg a klasszikus szinkront...
0
2008. február 17., vasárnap 15:29
Ha kijön a Két nap az élet és Az arany bűvöletében (eredeti) szinkronnal, én jóval megbocsátóbb leszek. Mondjuk szimpatikus még akkor sem lesz ez a kiadó és az üzletpolitikája. De egy vásárlót nyerhetnek vele.
0
2008. február 17., vasárnap 14:29
Arra van esély, hogy az Ég veled, barátom! is kijön szinkronnal?
0
2008. február 17., vasárnap 14:16

Peeping Tomról lehet valamit tudni?
0
2008. február 17., vasárnap 14:09

Kiadták végre az Ali G Indahouse-t is szinkronosan, a boritó csak annyiban tér el, h a hátulján fel van tüntetve a magyar hangsáv is.
0
2008. február 16., szombat 19:06
Szerintem az egész mögött a tudatlanság,esetleg a slendriánság húzódik meg.Egyébként kiváncsi vagyok,a csak szinkronos filmek(pld.Shalako),most megjelennek felirattal is?Az angol és a magyar hangsáv minősége között igen nagy volt a különbség.
0
2008. február 15., péntek 17:46
Darabonként valóban nem drágák a filmek, mert a kiadó a turis kosarakba termel keményen. De azért mégsem vásárolom meg pl. az eddig csak felirattal kiadott Louis De Funes filmet szinkronosan újra.
Nem az árral, van problémám, hanem a mentalitással. Megszokott dolog, hogy egykor csak felirattal kiadott filmek idővel kijönnek szinkronnal is. De abban az esetben az idővel éveket jelent. Ekkor szívesen teszem a polcomra a feliratos mellé a szinkronos változatot is, mert mindkettőnek van létjogosultsága. (Szinkronos újrák fapadossága, eredeti hang hiánya sokszor...)
Ebben az esetben azonban néhány hónapról van szó csupán, ami mögött egyértelműen a vásárlók szándékos átverése húzódik meg szerintem, avagy hogyan adjunk el egy terméket kétszer.
Lehet, hogyha becsődölne ez a remek kis kiadó, sok általuk kidobott rétegfilm nem lenne a piacon, de az esetek többségében ezek minősége erőssen megkérdőjelezhető, még a kiadó által választott 990-es kategórián belül is.
Nem vagyok egy túlzottan reklamálós, kiadókat szidalmazó ember. Lenyeltem sok hibás kiadványt, ujjlenyomatos lemezt, az XPress-t sem zargattam sohasem esetleges repedt tokkal, kissé megnyomódott díszdobozzal. Amit azonban a Caesar Film művel,már az én gyomrom sem veszi be.
0
2008. február 15., péntek 17:22

Szerencsére nem volt drága:)
Ha csődbemennek,akkor még ilyen filmek sem lesznek.Mondjuk én sem tolongok a kiadványaikért...
0
2008. február 15., péntek 17:02

Hali!
Én tegnap megvettem a Fösvény DVD-jük! Met van rajta szinkron! Ez kicsit luxus, hogy van rajta és nincs feltüntetve!
0
2008. február 15., péntek 16:30
És akiknek a szinkron nélküli első kiadványokkal átb*szták az agyát a kerítésen, mert megvásárolták őket? Részemről ettől a kiadótól soha többet semmit, akármilyen szuper filmel jönnek elő 17 lemezes digipackban!
Továbbmegyek, eddig egyetlen kiadónak sem kívántam, hogy menjen csődbe, vagy hasonlók, de ennek teljes szívemből kívánom, hogy húzza le magát a kolotyón minél hamarább. Tudom, nem szép dolog ilyet kívánni, de amit művelnek a vásárlók teljes hülyére vevésével az már vérlázító.
0
2008. február 15., péntek 16:07
Eleve így kellett volna a filmeket kiadni és akkor nem lett volna semmi gubanc...
0
2008. február 15., péntek 15:54

Kaptam választ a Caesar Filmtől, íme:
"Köszönjük szépen az érdeklődést!Kérdésére azt tudom válaszolni, hogy igen, 2008 első felében minden eddig csak felirattal megjelent filmünket tervek szerint kihozzuk szinkronnal+felirattal és extra-tartalommal bővítve.További jó filmnézést kívánok!Üdvözlettel:Kerekes MariannCaesar Film International gyártásvezető"
0