Keresés

Odaát - 1. évad (6 DVD) (DVD)

2008. június 28., szombat 21:50
jön őszel
0
2008. június 28., szombat 21:26
Van valami hír a 2. évadról?
0
2007. december 22., szombat 17:11
Biztos lesz. Akár akciósan is :)
0
2007. december 22., szombat 15:19
A közeljövőben lesz még lehetőségem rendelni belőle? Sajnos lemaradtam róla.
0
2007. november 2., péntek 23:45
Most néztem meg az első részt, baromi jó volt :)
0
2007. szeptember 25., kedd 14:46
Befejeztem az első évadot. Nekem nagyon bejött. Mindenkinek ajánlom. A kép rendben van, a szinkron keverése is. A fordítás már nem a legjobb, de simán élvezhető. Annyi van, hogy angolul sokkal viccesebbek a srácok. Asszem nyugodtan mondhatom, hogy az egyik kedvenc sorozatom lett. :)
Vegyétek, hogy kiadják a 2. évadot is. Megéri.
0
2007. szeptember 22., szombat 0:22
én csak menüképpel tudok szolgálni! (tesztelésre nincs időm,bár nekem a szinkron teccet)
Első lemez:

0
2007. szeptember 16., vasárnap 18:09
aha
0
2007. szeptember 16., vasárnap 15:47
nem vettem még meg, megvárom Dömi és mások véleményét :)
0
2007. szeptember 16., vasárnap 14:53
Én így is úgy is szinkronnal nézem, de azért megkérdezem, hogy a DVD-n lévő feliratok jobbak mint a szinkron???
0
2007. szeptember 15., szombat 19:38
a magyar szinkron szerintem épp ennyire vicces (vagy siralmas). :)
0
2007. szeptember 15., szombat 19:29
ennyire szereted a cseh szinkront? :))) Én a franciát hiányolom belőle -nem mintha tudnék franciául, csak a poén kedvéért. A spanyol szinkron brutálisan vicces. Sam hangját úgy-ahogy "eltalálták" (eh, létezik ott tökéletes hang?), de Deanén sokat röhögtem, abban a bő 1 percben amíg bírtam :)
0
2007. szeptember 15., szombat 18:44
2 hiba van a kiadványban: a Cseh szinkron és felirat helyett igazából Spanyol hang és felirat van. A másik az Odaát felirat a borítón. Amúgy minkden király. Nagyon tetszenek ezek a duplatokos megoldások az FHE-től. Nagyon jól néznek ki a slimek borítói. Egy kicsit ez kárpótol engem a DigiPackért.
0
2007. szeptember 14., péntek 12:21
jaja. nem sok. fejenként másfél-2 percet tesznek ki a 6ik korongon -az egyik Dean szemében van;).
azt h a spanyolok miért kaptak feliratot és mi miért nem azt én sem értem. de elég bosszantó dolog...
0
2007. szeptember 14., péntek 10:11
aha, köszönöm a felvilágosítást. igy már értem. az FHE akkor ezek szerint hozza a formját. grat nekik!
én most külföldön vagyok,de már félre van téve nekem,ugyhogy majd személyesen is megtapasztalom az általad jelzett dolgokat és igy már nem leszek meglepődve.
majd rakok fel menüképeket is.
üdv
0
2007. szeptember 14., péntek 10:04
rejtett extra? :)
0
2007. szeptember 14., péntek 10:02
Dömdödöm, az adatlapja itt az Xpressen téves adatokat tartalmaz, de még a borítója is. Ténylegesen magyar, angol és spanyol hang és felirat van a sorozaton. Ezért választható spanyol felirat az extrákhoz. De ha a spanyolok kaptak feliratot, akkor mi is kaphattunk volna. A Fórum emberei azért körültekintőbbek is lehettek volna, mert a borítón magyar, ango és cseh hangot és feliratot tüntettek fel. De cseh hangnak nyoma sincs a kiadványon.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 18:58
Nem egészen. Az első évad asszem 9ik részében húzzák el előttünk a mézesmadzagot, aztán mégegyszer az első szezon során és az lesz majd a "főszál" a másodikban. Ahol egyébként szerintem elég keveset foglalkoznak vele, de azért szépen megcsavarták.
És még annyit, hogy rejtett extrák is vannak rajta, úgyhogy nincs minden feltüntetve ;) meg exkluzív link további extrákhoz...
0
2007. szeptember 13., csütörtök 15:56
Jaj, ne haragudj, félre értettelek!
Szóval az első évad amolyan bevezető, és lesz mindenből egy kicsi, de csak a másodikban derül ki minden!
0
2007. szeptember 13., csütörtök 15:45
Akkor gondolom ez lesz a fő szál, amit tovább lehet vinni. Reménykedtem pedig, hogy az 1.évadban megoldódik a dolog. Végülis nem nagy baj, de akkor várnom kell míg megjelenik a 2.évad, ha egyáltalán lesz.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 15:31
spoiler (?)lesznek meglepetések. igen, a sárgaszemű démonról kiderülnek infók a 2. évadban, de azokat majd meglátod.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 15:12
SPOILER

A fater gondolom nem lesz meg, de a plafonon gyújtogatós fazonról kiderülnek a dolgok?
0
2007. szeptember 13., csütörtök 15:09
Spongya Bob
SPOILER
Mire gondolsz? Az első részben történtek még a második évadban is fellelhetők. Megcsavarják párszor.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 14:58
Köszi. :)

Akkor asszem ma megint sokáig fenn leszek.
0
2007. szeptember 13., csütörtök 14:58
Én is megvettem. Ez az egyik kedvenc sorozatom. (Mondjuk én már végignéztem a második évadot is, és alig várom, hogy elkezdődjön október 4-én a harmadik.:-))
Még nem volt időm végignézni a dvd-t, csak belenéztem. A magyar szinkron ugyanaz mint ami a tv-ben volt, szerintem nagyon rossz, bár tény, hogy én az egészet angolul kezdtem el nézni annak idején, és lehet hogy csak ahhoz szoktam hozzá, de képtelen vagyok ezzel a szinkronnal megbarátkozni.
Viszont az angol 2.0 sokkal halkabb, mint a magyar hang, és elég rosszul szól!!!! A feliratok betűtípusa pedig nem az igazi. És nekem speciel a tokok sem tetszenek.
Pozítivum, hogy elég sok rajta az extra, ami a nálunk kiadott sorozat dvd-kre nem jellemző. :-)
Mindezek ellenére, a következő évadot is meg fogom venni, ha kiadják, mert az még az elsőnél is jobb!!!!
0