Keresés

A múmia díszdoboz (A múmia A múmia visszatér - 4 DVD)

2012. március 3., szombat 11:18
Én a celofánt mindig kidobom, nem hagyom rajta. A lemezeket szabad kézzel (persze nem zsíros kézzel) fogdosom, óvatosan úgy, hogy nem érek az írott oldalához. Nagyjából ennyi, amit meg tudok tenni és szerintem ez a normális... ha látom, hogy van valami az írott oldalán (sok por például), akkor persze kicsit megtörölgetem a pólómmal :D Nem fogok szarvasbőr kesztyűt használni ehhez sem...
És láss csodát, eddig még mindig egyik lemezemnek sincs baja...
0
2012. március 3., szombat 11:03
Azért akkor már inkább 1000x az Andy-féle hozzállás! :)
0
2012. március 3., szombat 10:38
Szerintem két véglet létezik. Az egyik, aki gyakorlatilag söralátétnek használja a lemezeket és a konyhában is velük törölget törlőrongy helyett, illetve az általad említett beteges hozzáállás... könyörgöm, ezek csak lemezek... valahol meg kell találni az arany középutat. Ez olyan, mint amikor Andy a 40 éves szűzben piedesztálra emeli a p*ncit :D Csak a te példádban lemezekkel követik el ezt :)
0
2012. március 3., szombat 10:23
Na megnéztem a többit is, tényleg durva módon vigyáz a lemezeire! :)
Egyik ismerősöm mesélte, hogy volt egy srácnál, akinek a CD-gyűjteménye volt beteges. Minden darabot egy ilyen visszazárható nejlonban tartott, és a lemezek tokjához is csak ő érhetett hozzá, egy pamutkesztyűben! Oké, hogy az ember vigyáz a cuccaira, de ez már klinikai eset! :) (Nem a vaterás dvd-s srác, hanem amit leírtam! :))
0
2012. március 3., szombat 2:47
Szép pakk! Még egyszer ne add el őket! Bár minden eladó ilyen lenne... Fel is írtam magamnak a nevét, bár túl sok mindent nem hagytál nála. :)
most posts by TM
0
2012. március 3., szombat 2:01
Kettőre kattintottam. Predator és Sleepy Hollow - az egyik vágott, a másikon meg nincsen magyar felirat. Ezért is hiányoztak anno a gyűjteményemből. Lehet, az illető is ezért vált meg tőlük? :)
0
2012. március 3., szombat 1:46
Ha már voltam olyan hülye, hogy annak idején eladogattam ezeket a - mára már igazi - kuriózumokat...

A nick-emre klikkelve nézd meg az adott értékeléseimnél - ne a sorban a legelsőt, hanem az utána következő 19-et - , hogy milyen csemegéket vadásztam az illetőtől. Azt hittem, hogy nálam nem nagyon van fanatikusabb gyűjtő, de a pár bontott filmnél vissza volt téve rájuk a fólia, amelyek alul voltak kibontva, hogy még véletlenül se szálljon beléjük por. Ennyi. Azt gondolom írnom sem kell, hogy a bontott termékek is makulátlan állapotban voltak. :-)
0
2012. március 3., szombat 1:08
Szép zsákmány! :)
Nekem is innen sikerült begyűjtenem pár hónapja.
most posts by TM
0
2012. március 2., péntek 23:33
Nahát, hogy MIK nem kerülnek elő... :-D
0
2002. október 25., péntek 18:15
szerbusz én voltam és 1 jó haverom (benfentes ismerős mondta nekem )
de nem lehet már kapni azt se tudom hogy lehetette de azért írtam hátha valaki utánna néz a dolognak és lehet hogy változást hozh :))
de sajna semmi még az 1 lemezesen sincs szimkron :(((((( ugy hogy senki se nézte meg pedig a ismerős váltig állitja már majdnem kérdeztem tőle hogy hozza már el nekem had nézzem meg(de közbe szakítottam a barátnőmmel és végülis az ő ismerőse volt )de nincsen kizárva hogy még szólok neki mutassa már meg ha igen leírom oda ahol találtad a hozzászólásomat szia tisztelettel endy
0
2002. október 24., csütörtök 17:44
Helló mindenki!

Az egyik Múmia hozzászólásban olvastam, hogy az első rész állítólagosan megjelent hazánkban magyar szinkronnal is limitált példányban.
Szeretném megtudni, hogy ez igaz-e, s ha valóban így van melyik kiadó adta ki és hogy lehet felvenni velük a kapcsolatot?
Ugyanis, ha lehet szeretném ezt a változatot is megvenni!

Segítségeteket előre is köszönöm
0