Keresés

Szentjánosbogarak sírja (Limitált digipack kiadás) (2 DVD) (DVD)

2008. augusztus 12., kedd 8:44
Így már értem :)
0
2008. augusztus 11., hétfő 17:07
Félreérted, úgy értettem, hogy megveszem a DVD-t, de mivel épp akkor nem vagyok kiváncsi a filmre (nincs olyan hangulatom, vagy már sokszor láttam), akkor a DVD extráinak feltérképezésével ütöm el az időt.
0
2008. augusztus 11., hétfő 14:41
Ha bekerül a megjelenési tervbe, dátummal együtt, akkor be lesz jelentve, és akkor lesz egylemezes kiadás. Olyat nem ígérünk be, ami még nincs lefixálva.
0
2008. augusztus 11., hétfő 12:16
nem figyelsz: azt írtam, hogy van olyan film, aminél az extra jobban érdekel -pl. egy agyonCGI-zett film-. nem azt írtam, hogy nem érdekel a film.
0
2008. augusztus 11., hétfő 12:03
Ezért nem veszek olyan filmet, ami nem érdekel, tudom jobb filmre is költeni a pénzem :)))
0
2008. augusztus 11., hétfő 4:17
Sokszor az extra jobb, mint maga a film - legalábbis akad, amikor egy behind the scenes jobban érdekel, mint maga a mozi.
0
2008. augusztus 11., hétfő 4:16
:D
0
2008. augusztus 11., hétfő 2:16
Mielőtt mindenki nekem és egymásnak esne, csak annyit, hogy ezt a filmet én a mai napig nem láttam, nem ismerem mélységében. De! Annyi jót és szépet olvastam róla, hogy úgy gondoltam, megveszem. Mivel (lásd fentebb) csupán érdeklődés, de megalapozott érdeklődés szintjén érdekel, nem kívánok rá ennyit költeni, meg tudok elégedni egy 990 Ft-os, extrák nélküli változattal is. A "sznobnevelés"-t pedig lehet félreérteni, de sem a film rajongói, sem a kiadó nem volt célpontom, csupán arra céloztam, hogy ebben az egy formában kiadni, az extrákat és extra tartalmat ebben az esetben nem igénylőket pedig figyelmen kívül hagyni nem lenne jó. "Az idő urai" esetében a Corner szépen megadta mindenkinek azt, amire vágyott és kész. Mint említettem, már felvettem a kapcsolatot a kiadóval az egylemezes megjelenés kapcsán, s nyitottságot tapasztaltam, de történni még semmi nem történt. Ennyi. További kellemes hajtépést! ;-)
0
2008. augusztus 11., hétfő 0:39
Ilyen alapon minek veszel DVD-t? Divatból?:D A film a lényeg minden esetben :) Meg sokszor elég ratyik az extrák... a sok öntömjénező riport... pff..
0
2008. augusztus 11., hétfő 0:06
Én meg sokszor csak az extrákat nézem meg, mert nincs időm a filmre, meg már úgyis láttam. :P
0
2008. augusztus 10., vasárnap 23:08
Mindemellett megemlítem, hogy szeretem a tartalmas extrákat, de sokszor van úgy, hogy nincs időm és kedvem 1-1 filmnél megnézni az extra lemezt... majd idővel talán arra is sorra kerül :D
0
2008. augusztus 10., vasárnap 23:00
Ez már tényleg sznobizmus :)
0
2008. augusztus 10., vasárnap 22:06
Egyszerűbben, magyarul:
Képzeljük el, hogy nincs információcsere. Állítom, hogy a vásárlók 80%-ának soha nem tűnne fel, ha imádott digipack-kiadványának extra lemeze valójában egy töküres korong lenne.

Bezzeg, ha van rajta egy hajszálkarc... :)
0
2008. augusztus 10., vasárnap 22:00
A "sznobozás" talán abban az egy esetben állhatja meg a helyét (de ennél az egynél meg is állja), ha egy film fémdobozban, digipackban, akármiben jelenik meg, és az extra lemez csak ebben a különleges kiszerelésű változatban elérhető, akkor nagyítóval kell keresni azt a vásárlót, aki nem szarja le nagy ívben az extra lemez tartalmát, és nem csak a csomagolás milyensége foglalkoztatja, ha az extra változatról esik szó.
0
2008. augusztus 10., vasárnap 21:43
Ez szerintem nem sznobizmus, csupán egy világhírű anime megjelent extra változatban és szép csomagolásban és az ehhez igazodó árral. Ezért még nem kell beszólni azoknak, akik ezt megvették... megértem, hogy van, akinek elég az 1 lemezes kiadás, de akkor arra még várni kell.
0
2008. augusztus 10., vasárnap 21:21
"sznobnevelés"????
Nem gondolod, hogy ez egy kicsit erős volt?
Én a digipackos kiadást venném meg akkor is, ha egylemezes változatban is elérhető lenne a film. Nem azért mert sznob vagyok, hanem mert az tetszik és kész. Nem vagyok digimániás sem, amelyik film nem jön be, azt nem veszem meg digiben sem, műanyagtokban sem, de még papírtasakban sem.
Ennyi erővel én is verhetném az asztalt, hogy nehogy egylemezes kiadás legyen belőlle, mert nem lehet a kiadó célja az igénytelenségre nevelés.
Röhej, hogy aki megmerészel venni egy nem túrkálós minőségű kiadványt, az már sznob!
0
2008. augusztus 10., vasárnap 19:52
Én már jó régen levélben rákérdeztem, de úgy emlékszem, ennek a megjelent változatnak az elfogyására vártak (és ezek szerint még várnak is, ha várnak). És hogy az idén lehetséges. De azóta sok víz lefolyt hazánk vizein, gondolhatják másképpen. Hahó, kiadó, hogy is lesz akkor ez? Mindenesetre - szerintem - nem lehet a sznobnevelés a céljuk azzal, hogy csak ilyen formában, csak ennyiért jön ki. Túl azon, hogy szép a kiadvány, nekem ebből bőven elég lenne az egylemezes (lásd "Az idő urai", amit ilyen formában be is zsákoltam).
0
2008. augusztus 10., vasárnap 18:55
Szerintem ebből nem lesz 1 lemezes kiadás...
0
2008. augusztus 10., vasárnap 18:51
Csak ismétlem 2 hónappal ezelőtti beírásomat. Nos?
0
2008. június 7., szombat 19:28
Akkor közelít már az az egylemezes változat? Van tervezett időpont a megjelentetésre?
0
2008. június 7., szombat 17:29
Május 18-án rendeltem, remélem bele tudják tenni a következő csomagomba. Köszi a választ.
0
2008. június 7., szombat 17:24
Nálunk még van belőle, ha az xpress 1-5 napot ír, akkor rendelésre 1-5 napon belül valószínűleg tudják is tőlünk szállítani, csak gondolom nem tartanak belőle raktáron.
0
2008. június 7., szombat 16:18
Lassan egy hónapja tart az 1-5 nap, lesz még belőle, navigátorok?
0
2007. december 17., hétfő 11:21
Köszi, nekem is sikerült.Annyira vártam ezt a filmet, hogy nem is merem csak úgy megnézni. Karácsonyra tervezem.Az asszonykámat akarom megríkatni vele, mert enyhén szólva nem érzi át az én anime rajongásomat.
0
2007. december 14., péntek 16:04
Köszi a segítséget! Hatásos volt! ;-)
most posts by TM
0