A gerince nem sárga lesz? Az adatlapon feketének nézem.
0
2007. október 25., csütörtök 10:34
2
Gratula az igényes grafikához, és egy kis csel amivel amerikai dvd-ken találkoztam, hogy a fejezeteket külön papírra nyomják. Így akinek fontos, az örizheti mint a szeme fényét, akit zavar az eldughatja valahova, ahol nem látja. Monjuk ezek nem digipackos dvd-k, de szerintem életképes megoldás lehet. Visszatérve a borítóra, nekem az amerikai Collectors Edition 2 lemezes változat van meg, és meg kell valljam, a ti munkátok jóval magasabb művészeti értékeket hordoz magában mint az egyébként nagyon is jó amerikai... aztán remélem a kivitelezés is megfelelő színvonalú lesz :P A kép amit pedig kiraktál, nagyon pofás, és nem látok minőségbeli különbséget az amerikai változattal összehasonlítva. Bár ha már itt tartunk, nem tudom miért van ez, de mind a Totoro, mind a Mononke, mind a Ninja Scroll esetében azt vettem észre, hogy csak a filmet rakják rá full minőségben, a többi anyag határozottan gyatra, mintha kisebb lenne a felbontása. Ez vajon eredeti NTSC rendszeren is ilyen szembe ötlő?
0
2007. október 24., szerda 14:36
Moderátor
7449
Miattunk nem cserélik le :) A kiadó már rég elküldte nekünk, de a rendszerátalakítás miatt egyszerűen nem jutott még idő a kép-cserére. Reményeink szerint ma sikerül megejtenünk a dolgot. Bocs.
0
2007. október 24., szerda 14:33
3721
Egészen megéheztem. Viszont ha kész a végleges borítóterv, miért riogatjátok még mindig a vevőket a béta verzióval? Sztem lecserélhetnétek lassan.. Na, szóval tényleg várjuk a kiadványt (amúgy csak arra céloztam, h fasza kiadás lesz ez)!
0
2007. október 21., vasárnap 0:34
4201
Tudjuk, hogy 4790 Ft nem kevés, nem mindenki ad ennyit egy filmért, különösen látatlanban, természetes, hogy vannak akik drágának tartják. De ez nem csak a DVD-knél van így, hanem szinte minden más árucikknél. A későbbiekben szeretnénk ezt a filmet elérhetőbb, egyszerűbb változatban is kihozni, de ez még csak terv, most minden energiánkkal erre a kiadásra összpontosítunk, mert a nagy érdeklődés még minket is meglepett!
A dícséreteket köszönjük, elhihetitek, hogy talán a cég indulása óta nem voltunk mi sem ennyire izgatottak. Ez lesz az eddigi legkomolyabb kiadványunk, mindent elkövetünk, hogy minél tökéletesebb legyen, és a megjelenés se csússzon!
0
2007. október 21., vasárnap 0:10
4201
A homlokomra csaphatnék, hogy "ejj, mégis inkább a Szenjánosbogarak temetője lett volna a jobb cím", de abból meg Szentjánosbogarak tepertője lenne. Akciósan együtt megvásárolható a Paprikával. :)
Ha sikerül elintézni Robival, csak neked külön csomagolunk egy Z betűt. ;)
0
2007. október 20., szombat 20:26
1189
Ez valami meseszép lesz! Ha a belbecs is hasonló lesz a külcsínhez, akkor az év legjobb kiadványait rangsoroló top 3-as listában bombabiztos helye lesz.
0
2007. október 20., szombat 20:24
3721
A szentjánosbogarak zsírja!
0
2007. október 20., szombat 20:18
473
Hát baromi szép lesz a karácsonyi ajándékom. :))
0
2007. október 20., szombat 18:39
17243
holu: nem a kiadvány drága, hanem a piac olcsó.
0
2007. október 18., csütörtök 12:57
560
Én kifejezetten nem szeretem a fejezetlistát. Minél kevesebb szöveg van rajta, annál jobb. Majd a korongon legyen minden, ami érdemes rá. Nem bírok már várni. Nem lehetne hamarabb?
0
2007. október 18., csütörtök 12:51
560
Gyönyörűszép!!!
0
2007. október 18., csütörtök 12:08
16089
Nagyon szép lesz, minden elismerésem Derceto!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 18., csütörtök 11:05
52684
Nagyon bírom ezt a kontrasztot, hogy míg laikus szemmel a digit nézegetve egy bájos film képzete sejlik fel, addig maga a film hatalmas, masszív érzelmi motyó, ahogy a minap egy barátom találóan megfogalmazta, a penge előtti utolsó élmény. :-))
most posts by TM
0
2007. október 18., csütörtök 10:49
914
Remek! A tartalomhoz felzárkózott a forma. Egy újabb igényes digipak kis hazánkban :)
0
2007. október 18., csütörtök 10:34
17243
nagyon szép, le a kalappal!
0
2007. október 18., csütörtök 9:28
84
Gyönyörű munka, gratulálok! Nekem talán csak a fejezetlista hiányzik, de ez legyen csak az én bajom. ;-) Várom nagyon, hogy végre a kezemben tarthassam!
0
2007. október 18., csütörtök 8:37
16970
Csuda tetszetős, szép grafikai munka :-) S ezen még a dedikálásod is szépen elfér majd és nem kell keresgedni a helyet, mint a D-n. :]
0
2007. október 18., csütörtök 4:49
16458
nagyon frankón néz ki, gratula!
0
2007. október 18., csütörtök 3:53
4201
A külső slipcase eleje:
...és hátulja:
A digipack szemből:
...és hátulról:
0
2007. október 4., csütörtök 15:47
2
Üdv! Írtam egy kritikát a filmről, csak azért, hogy akinek fogalma sincs mi ez, az értse meg, hogy miért kell megnéznie. Természetesen spoiler mentes, mert azt nem szeretem :) Szeretnék kérni véleményt a leírásomról, ha lehetek ilyen szerénytelen. Sayonara!
0
2007. szeptember 30., vasárnap 15:19
90
Tényleg jól néz ki. Gratula hozzá!!! Már csak abban bízok, hogy nem fog csúszni a megjelenés.
0
2007. szeptember 30., vasárnap 14:37
255
szép. és ha tényleg veri az amerikai kiadást, akkor külön gratula.
0
2007. szeptember 30., vasárnap 14:18
4201
Egy kép a PAL transzferből. Büszkén mondhatom, hogy messze jobb, mint a többi PAL-os kiadás, de még az amerikait is simán elveri. 16:9-es, ezért egy picit torzított, de nyers formában akartam megmutatni. Szép ugye?
0
2007. szeptember 29., szombat 13:51
88
Derceto SPOILER (?) ON Nem kotozkodni akartam! :-) Semmi baj a fulszoveggel, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. A dontes, amit Seita hoz nem egyszeru, megha annak tunik is (ostobasagnak viszont nem neveznem, valoszinuleg azert nem, mert en is ezt a dontest hoztam volna azok utan amit Seita tapasztalt es varhatott, bar lehet, hogy en is ostoba vagyok... ;-)) ). A film nagyon finom, nagyon arnyalt, es tobbfele keppen is megitelheto minden karakter es esemeny, erre probaltam utalni. Es ezert is tartom nem egyszeri es nem egyszeru filmnek. SPOILER (?) OFF Es megegyszer, le a kalappal, nem csak a kiadasaert ennek a remekmunek, hanem azert is, mert a kiadvany olyan formaban fog megjelenni, amit megerdemel, es igencsak jo aron.