Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2012. március 15., csütörtök 0:21
dvdextra!

a minap jártam a líra.hu üzletében, a rákóczi úton. az eladó azt mondta, hogy legalább 100 darabot eladtak a Zsebtolvajból. ő pedig régóta ott ül. honnan van ez az összesen eladott 300 darabról szóló adat?
0
2012. március 14., szerda 10:45
Az igencsak szép mennyiség :) Nagy kár, hogy René Lalouxtól mást nem vállalt be senki :( Pedig a Gandahar vagy a Vad bolygó semmivel sem maradnak el az Idő urai mögött.
0
2012. március 14., szerda 10:13
Az Indexen Moebiusról és Az idő uraiból emlékeznek. 2007-es megjelenése óta a film háromféle kiadványából összesen valamivel több mint 25.000 példány kelt el. Good times...
0
2012. március 7., szerda 18:46
Azokra a kiadványainkra rátettük az Odeon logót, melyeknek a szinkronját tőlük vásároltuk. Ez a kulcs. :)
0
2012. március 7., szerda 18:15
Addig is fennmaradhattam.:)
Akkoriban ezek a lassú,nyugis filmek nem voltak szokatlanok.
0
2012. március 6., kedd 21:29
Pontosan.
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 21:27
A dobozon ott az Odeon-logó, ezért gondoltam, hogy közös.
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 21:26
Nekem is tizenéves koromban volt meg, késő este vetítette a két csatornánk közül az egyik, s emlékszem, nagyon nem kötött le.
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 20:42
Ezeket a filmeket adja ki az Intercom. ProVideo. Siman kigazdalkodjak
0
2012. március 6., kedd 19:28
Mivel sokáig küzdöttünk azért, hogy megjelenhessenek ezek a filmek. De aztán végül le kellett mondanunk róla. :(
0
2012. március 6., kedd 19:10
Igen,a gazdasági válság miatt ne fogynak a filmek,csak a méregdrága tévék és autók...
0
2012. március 6., kedd 19:08
Sok-sok kérdés után megírtátok nagy nehezen.:)

Hogy konkrétan mi nem fog megjelenni,akkor én már előttetek tudtam egy másik helyről,mivel akkor még hallgattatok róla.:)

0
2012. március 6., kedd 18:22
Hallod, ebben a topikban, a saját oldalunkon és a DVDExtrán írtuk meg, hogy ezeknek a filmeknek a megjelentetését TERVEZZÜK. Mind a három helyen megírtuk már nem is egyszer, hogy nem fognak megjelenni. Ennél többet nem tehetünk. Vagy adjunk fel egy hirdetést azzal, hogy milyen filmeket nem fogunk kiadni? :)
0
2012. március 6., kedd 18:18
Igen-igen, elfogytak, mert azok 2004-ben, 2005-ben jelentek meg, amikor még létezett DVD-piac Magyarországon. De ha körbenézel, a két utóbbi megjelenés (az Áldozathozatal és a Nosztalgia) még mindig kapható, pedig ezek is szép és tartalmas kiadványok, ráadásul nem is olyan drágák, mint a régiek, és egy gyűjtőnek ezeket is érdemes lett volna beszereznie...

2007-2008 táján történt a törés, aztán onnantól kezdve lejtmenet.
0
2012. március 6., kedd 17:58
Többek között:Titkos és hazugságok Oscar-díjra jelölt darab mellett.

Azért a "keresztetek",mert elfelejtettétek megmondani,megírni.Én is egy másik helyről tudtam meg anno,hogy ne várjak ezekre a filmekre mert visszaadtátok a jogokat.

Vagyis ott volt egy megjelenései terv,de az nem volt ott,ebből sajnos ezeket a filmeket mégsem fogjuk kiadni.
Sokan még mindig várják őket...
0
2012. március 6., kedd 17:53
Ha vallásos tárgyú a film.
Kihozhatnák az Egy apáca története c. egy csomó kategóriában Oscar-díjra jelölt filmklasszikust,a profiljukba vágna,de Warner sajnos.
0
2012. március 6., kedd 17:51
Lejátszót is alig-alig kapni már.Egy nagy üzletben van 10 féle típus.
Az írók pedig szinte eltűntek.BD-t árulnak,csak éppen ugyanúgy nem fogy,mint a filmek.l
0
2012. március 6., kedd 17:51
Etalon film is most hoz ki egy René Clairt és Roberto Rossellinit. Néha, be-befut egy-egy darab...
0
2012. március 6., kedd 17:50
Na, azért többet... Ha minden kiadonál megjelenne ennyi... fejünk se fájna...
0
2012. március 6., kedd 17:50
Igen,én is a filmekre gondoltam.A mozi persze létezik,csak még az általuk bemutatott filmeket sem hozzák ki DVD-n,sajnos.

0
2012. március 6., kedd 17:49
Érdekes egyébként, hogy mikor éppen a hagyományos mozi haláláról szólnak a hírek, mégis mozis filmforgalmazás még van, DVD már alig... Különös.
0
2012. március 6., kedd 17:48
Igen,a VHS korszakban még ne ez a hihetetlenül lebutított filmes közönség volt,mint ma.

Te is tehetnél ez ellen.
Mondjuk az Adele H.-t reklámozod,és nem az ezredik sci-fi-akció-horror-thrillert.

A Fantasy ad ki értékes filmeket,de ezek mindössze egy cikket érnek meg évente,ömlesztve...
0
2012. március 6., kedd 17:48
Létezik az Odeon még, csak ők sem adnak ki filmet, csak forgalmazással foglalkoznak, mint a Corner...
0
2012. március 6., kedd 17:47
Mert a VHS jogok olcsóbbak voltak még, mint a DVD jogok... pedig akárhogy is vesszük egy DVD sem örökéletű...
0
2012. március 6., kedd 17:42
Úgy rémlik,az Odeont részben ugyanazok az emberek csinálták...Sajnos már ez a cég sincsen,pedig egy időben nagyon sok jó filmjük volt és korábban mennyi kiváló VHS.

Nagy részük nem jelent meg DVD-n.

Odeon VHS-en létezett(kölcsönözhetően most is létezik) mondjuk a Forgószél és a Bűvölet Hitchcocktól...
0