Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2007. október 3., szerda 21:17
CORNERfilm!

A Die Hard 3-at be tudnátok esetleg vállalni vagy az nagyon húzós?
Csakmert ha a többi kiadón múlik, sosem fog megjelenni...
0
2007. október 3., szerda 21:16
Igen, ugyanazzal a szinkronnal jelenik meg a film, mint az Odeonos kiadás, ellenben a film bonuszkorongján vadonatúj extrákat találhattok majd.
0
2007. október 3., szerda 21:13

Örülök hogy kiadjátok a Bosszú trilógiát. Az volna a kérdésem hogy az Oldboyon ugyanaz a szinkron lesz mint az odeonoson? Mert az jól sikerült.
0
2007. október 3., szerda 21:08
Ezt csak helyeselni tudom. A magyar feliratert meg a hangert amugy egy fillert sem adnek, de elvbol megveszek minden szep hazai kiadast, bar tudom, hogy csak a szellel szemben probalok vizelni. Hatha megis valtoznak a dolgok a jo iranyba, vegulis a remeny hal meg utoljara :)
0
2007. október 3., szerda 21:05
Mindenképp azt tervezzük, hogy a világon megjelent változatoktól messzemenőkig eltérő, egyedi arculattal jelenjenek meg a filmek, hogy a a külföldi verziót birtokló gyűjtők ne csupán a magyar feliratért és szinkronért adjanak ki közel 8.000 forintot.
0
2007. október 3., szerda 21:01
A 8000 nagyon rendben van. A koreai verzio minimum 15 ezer korul jon ki szallitassal es ha ez is olyan szep lesz, akkor ott lesz a helye mellette, plane ilyen olcson.
0
2007. október 3., szerda 20:56
Bosszú trilógia - nagyon nagyon jó hír! :-)
Koreai DTS,feliratos extrák,digipack... :-)
Az a 7990 Ft-os ár remélem,hogy marad is.Lehet,hogy a pénztárcám ellen beszélek,de ennyiért ez ajándék és a megfelelő minőség megér ennyit.Ne adjátok alább,sok sikert!
0
2007. október 3., szerda 20:55
Ok, ha ez igy megy tovabb, valoszinu minden kiadvanyotokat megveszem.
0
2007. október 3., szerda 20:51
Hu de jó hír. Kötelező vétel. Ha már enynire ráálltatok az igényes filmekre egy esetleges Jodorowsky trilógia (El topo, Holy Mountain, Santa Sangre) nem jöhetne szóba? akár szigoruan limitált darabszámban?
0
2007. október 3., szerda 20:51
Köszönjük szépen a jókívánságokat! A filmeknek utánanézünk.
0
2007. október 3., szerda 20:50
Ott a pont. :) Nagy igyekezetünkben - első kiadvány, lámpaláz, meg minden - sajnos benéztük a gerincet. Ígérjük, ez többet nem fog előfordulni.
0
2007. október 3., szerda 20:47
Ennek nagyon orulok, de lenne egy nagy keresem is. Az Ido urait mikor feltettem a polcra, azt vettem eszre, hogy a legocskabb SPI es egyeb noname kiadvanyokhoz hasonloan a gerincre forditva irtatok a cimet es igy baromi rondan mutat a tobbi digipack kozott. Ez sajnos eleg amator dolog egy ilyen csodaszep es draga kiadvanynal, nagyon jo lenne, ha tobbet nem fordulna elo. Koszonom szepen elore is, remelem a Bosszu trilogiaval nem lesz ilyen gond. Es persze azt is remelem, hogy nem veszitek rossz neven ezt a kis megjegyzest.
0
2007. október 3., szerda 20:43
Ez a bosszú trilógia 6 lemezes digi jó vételnek tűnik... ezt kérem a Vérapótól (Satan Claus) :D
0
2007. október 3., szerda 20:42
Bosszú trilógia? Végre! Hatalmasak vagytok!
0
2007. október 3., szerda 20:41
Helló!

Nagy grat AZ IDŐ URAI-hoz! A filmet ugyan nem ismerem és még nem tudtam megvenni, de egy tökéletes kiadványt hoztatok össze, ami a nagy kiadókat is megszégyeníti szerintem, de ez az én véleményem!
0
2007. október 3., szerda 20:41
Hali!

Nincs kedvetek kiadni a Detroit Rock City c. filmet? :)
0
2007. október 3., szerda 20:38
Sok sikert! :)
0
2007. október 3., szerda 20:38
Üdv néktek itt!

Esetleg nem várható nálatok a "Csúfak, piszkosak és gonoszak" című 1976-os olasz film? Ettore Scola rendezte, Nino Manfredi a főszereplője.

Köszi!
0
2007. október 3., szerda 20:36
Sziasztok!
Robi engedelmével ezennel saját topikot nyitunk a küszöbön álló megjelenéseinknek, illetve a már piacon lévő termékeinknek. Próbálunk napi rendszerességgel reagálni a felmerülő kérdésekre, kérésekre és természetesen meghallgatjuk a kívánságaitokat is. :)
A topiknyitásnak apropója is van: nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a CORNERfilm következő megjelenését, ami nem más, mint a régóta várt Bosszú trilógia, Park Chan-wook kultikus filmhármasa. A kiadvány részleteiről itt olvashattok.
Üdvözlettel: Cornerék
0