Mi a baj az IPS-el? Az legalább bárhonnan nézve ugyanazt a képet adja. Bár monitornál a válasz ideje a leglassabb a TN és VA mellett.
0
2019. január 19., szombat 14:19
975
A legtöbbje kiábrándító lesz egy plazma után, tapasztalatból mondom.
0
2019. január 19., szombat 14:18
975
Ez a szokásos reklámszöveg, semmit nem jelent. Lehet hogy a fekete, a kontraszt meg a mozgásmegjelenítés attól még egy nagy rakás kaki. Meg persze tuti ips panel, amit én be nem engednék a házba.
0
2019. január 19., szombat 14:07
2692
Ezt találtam a lapján:
"4K Ultra HD. A képek annyira élesek, hogy Ön az események résztvevőjének érezheti magát.A hagyományos Full HD-hez viszonyítva négyszer akkora felbontású Ultra HD több mint 8 millió pixellel és az Ultra Resolution Upscaling technológia segítségével világítja meg a képernyőt. Javított képminőséget kap az eredeti tartalomtól függetlenül, és élesebb, nagyobb mélységérzetet nyújtó képet élvezhet jobb kontraszttal, természetesebb mozgással és élénkebb részletekkel.Pixel Precise Ultra HD. Egyenletes mozgás és hihetetlen mélységérzet.A 4K Ultra HD TV szépsége abban rejlik, hogy minden apró részletet képes érzékeltetni. A Philips Pixel Precise Ultra HD rendszer bármely bemeneti képet UHD felbontásban jelenít meg a képernyőn. Élvezze az egyenletes, ugyanakkor éles mozgóképeket, valamint az egyedülálló kontrasztot. Fedezze fel a mélyebb feketéket, a fehérebb fehéreket, az élénk színeket és a természetes bőrtónusokat – mindig és bármilyen forrásból."
Csodát nem tesz, hisz a legtöbb TV adás SD, szinte DVD alatt felbontást kínál, még a HD is a fele. :D 4K TV-t venni átlag TV nézőnek hülyeség, még FHD-t is. Nem értem miért nyomatják, igaz nem csak hazánknak gyártják, de az újságokban mindenhol a 4K-val jönnek és hogy milyen szép. Igen, egy demó lemezzel, de ha hazaviszed és nincs egy UHD gyűjteményed csak pacát fogsz nézni.
0
2019. január 19., szombat 13:49
7074
Az Árukeresőn 208 féle raktáron lévő Full HD tévét találhatsz. Én is ilyet fogok venni, ha betojik a Plazma.
0
2019. január 19., szombat 13:31
975
Nem nagyon lesz/van fullhd, a gyártók folyamatosan vonják ki őket, illetve elavult vagy rossz paneleket pakolnak beléjük, hogy az uhd felé tereljék a népet. Nem is nagyon van már normális fullhd-s tévé a piacon, amit megérne megvenni, max ha maradt még az lg-nek 2017-es fullhd oledje, arra érdemes gyorsan lecsapni.
0
2019. január 19., szombat 11:37
5528
Próbálgattam a beállításokat bár nem sok sikerrel így első körben. A beltéri még hagyján ha a T-home hajlandó lenne az összes csatornán HD-ra váltani egy fokkal már jobb lenne a helyzet. Nem tudom mennyire alap ez a modell 43PUS6503, de túl komoly sem. Akkor tulképp felesleges volt megvenni, ezt kicsit sejtettem is, de ők döntöttek nem én :) Szerintem nekem elég lesz egy jobb FHD is ha eljutok odáig..
0
2019. január 19., szombat 11:31
5528
Frankó :/ Mondjuk nem én nézem.
0
2019. január 19., szombat 0:25
975
UHD nemigen alkalmas már sd tartalom megjelenítésére, főleg ha valami alap modell, normális képjavító elektronika nélkül. Na meg ha szar a forrás/beltéri stb. Blu-rayel már nemigen van gond, ott azért nem olyan feltűnő mikor az 1080p-t széthúzza egy picit a panel, nem lesz orbitális különbség egy fullhd-s tévéhez képest. Uhd lemeznél lehet majd látni változást.
0
2019. január 18., péntek 21:56
626
Nincs. Az összes pixelt használja a megjelenítő, így aztán "csak" 4K tartalom néz ki rajta igazán jól.
0
2019. január 18., péntek 21:48
5528
UHD tévéken van FHD-ra állítási lehetőség meg SD-re? Ide seholfalvára is megérkezett a T-home vezetékes szolgáltatása és ennek örömére anyámék berántották a TV/Net/Telefon bekötéshez kedvezményesen kínált Philips 4K-s tévét. És ahogy néztem rajta a csatornák műsorát meg filmeket is párat a kép elképesztő ocsmány pixeles. Vagyis a tévé fullos a műsor meg hulladék és nyomába se ér az UHD megjelenítésnek. Ezért kérdem lehet e vajon ilyet állítani a megjelenítésben. Kalandoztam a menüjében egy keveset, de még komolyabban nem folytam bele.
0
2019. január 3., csütörtök 15:06
1394
Köszi!
Kijöttem a posztolási gyakorlatból :-D
0
2019. január 3., csütörtök 15:05
1492
Kell egy képfeltöltő oldal, oda feltöltöd, majd onnan a linket kimásolod és beilleszted ide. Csak az átméretezést ne felejtsd el. Max 800 pixel széles lehet.
0
2019. január 3., csütörtök 14:57
1394
Üdv mindenkinek!
Képet hogy kell belinkelni fórumba?
0
2019. január 3., csütörtök 10:34
16089
Kedves Péter!
Valóban, a csomag úton, vagyis már meg is érkezett. :) A kis e-mail problémáért cserébe maximálisan kárpótolva vagyok. :)
Köszönöm.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. január 3., csütörtök 0:12
129
Kedves Stanley! Igen, lehetséges, de a lényeg: a csomag úton van! :)
0
2019. január 2., szerda 18:28
16089
A csomagom úton, e-mail értesítés nem jött. Technikai probléma?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. január 2., szerda 14:07
16089
Köszi az infót, közben már nekem is csomagolás alatt van.
0
2019. január 2., szerda 13:05
6056
Nekem összeállt ma egy csomagom.
0
2019. január 2., szerda 12:33
16089
Kedves Xpress!
Lesz ma feldolgozás?
0
2018. december 31., hétfő 14:03
52684
Ha nincs más, akkor a szavazást akár a tavalyi fórumban is megejthetjük, csak legyenek minél többen aktívak. Utóbbival inkább van gond, mint a hellyel.
most posts by TM
0
2018. december 31., hétfő 10:31
8
Én is csatlakozom a kérvényezőkhöz! Ez a topik és a lista hiánypótló!
0
2018. december 30., vasárnap 0:25
4595
Írtam nekik a levelező modulon keresztül, azt elvileg jobban figyelik.
0
2018. december 29., szombat 23:31
1847
Szerintem Xpress-ék január 2-ig nem nagyon fognak reagálni.
De természetesen támogatom, hogy legyen létrehozva az új topik a szavazáshoz. Mert ez már hagyomány! :D