Keresés

Filmek, amelyek képét (borítóját) a honlapon nem lehet felnagyítani

2006. április 27., csütörtök 15:48
Akkor ez egy hosszúlépés!
most posts by TM
0
2006. április 27., csütörtök 15:45
Ne csúsztassál, TM! Azért nincs két éve hozzászólás, mert azóta felnagyíthatók a borítóképek! :))
0
2006. április 27., csütörtök 15:33
Na tessék, erről már nem is beszélve, két év óta semmi előrelépés!
most posts by TM
0
2004. december 22., szerda 21:38
Lemaradt hogy kétértelmű legyen a hozzászólásom ;)
0
2004. december 22., szerda 20:53
Biztos viccelsz, de nem látom a smiley-t...
0
2004. december 22., szerda 18:40
Mert ti annak alapján választotok filmet, hogy látjátok-e nagyban a borítót? Jaaaaaaj.
0
2004. december 22., szerda 18:27
A tökéletességre kell törekedni, nem arra, hogy "jó lesz ez így hiányosan is". Ott "fent" is így gondolkoznak az a baj. Valóban nem ez a legfontosabb az oldalon, de ha ez a topik nem jött volna létre, lehet, hogy jövőre már egyáltalán a kis képek se kerültek volna fel.
0
2004. december 22., szerda 14:37
Ez nem vicc, még most is az van hogy sok filmnél csak a megjelenés után 1-2 héttel kerül fel a borító kinagyítható változata.

Ilyen hibák mellett szerintem be kéne szüntetni az egész oldalt. De egy harakiri minimum kijár. Én sem élnék ekkora szégyenben az oldal készítői helyében.
0
2004. december 22., szerda 10:49
:)
0
2004. december 22., szerda 10:41
Ez igenis égető probléma, mely azonnal orvosolásra szorul! :P
0
2004. december 22., szerda 0:41
Ismét egy topic, aminek jobb lett volna, ha megmarad a feledés homályában...
0
2004. december 21., kedd 22:30
End of days
0
2003. január 27., hétfő 11:29
Xpress:
1. Először is köszönöm a választ.
2. A probléma könnyen orvosolható. Mint az már pld. a Rettenthetetlen-nél is megcsinltátok, ezeknél a képeknél is bele kellene insertálni az X-PRESS.HU tulajdona (vagy valami hasonló) c. feliratot, így talán elejét lehetne venni a lopkodásnak. Az semmiképp sem lehet megoldás, hogy erre hivatkozással egyes képeket ezentúl ne lehessen felnagyítani. Sajnos el kell fogadni, hogy ilyen szar alakok (site-ok) is vannak és megpróbálni tenni valamit ellenük de nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!?
Köszi.
0
2003. január 27., hétfő 10:23
Kedves hiccusz!
Sok borítókép még a kiadónál sem létezik akkor, amikor mi elkészítjük hozzá az oldalunk számára a képet. Megint más borítóképet csak nehezen, vagy rossz felbontásban, esetleg a mi stílusunktól eltérő 3D-változatban tud eljuttatni hozzánk néhány kiadó. Mi nem kevés munkával elkészítjük, átalakítjuk, "megrajzoljuk" ezeket a képeket, feltesszük az oldalunkra, és azt látjuk (láttuk), hogy percekkel, órákkal később a mi általunk készített képek ott vigyorognak valamelyik konkurens bolt oldalán. (Nem kell feltétlenül a legkisebbekre gondolni - bár közöttük is volt olyan, amelyik úgy nyitott boltot, hogy egy-az-egyben kimásolta tőlünk az összes képet és az összes tartalmat - egy időben még az az on-line shop is "használt" minket, amelyik focicsapatokat is szokott vásárolni :) )
Szóval az esetek egy részében a "szellemi termékünk" védelme érdekében nem tesszük fel azonnal a nagy borítóképeket, máskor feledékenyek vagyunk :) megint máskor csak olyan rossz minőségben van meg a nagy kép, hogy azt nem tartjuk érdemesnek feltenni nagyban.
Most a kedvetekért megpróbáltuk pótolni a hiányt, és a jövőben kitalálunk valamit, ha ennyire égető a probléma.
0
2003. január 27., hétfő 9:58
xpress tényleg válaszoljatok mielőbb, mert én álmatlanul forgolódom a probléma miatt!
0
2003. január 27., hétfő 9:14
Hahó, szerintem egy választ talán megérdemelne a kérdés, én is néztem, egyre több filmnek, az új filmeknek szinte egyiknek sem, nagyítható fel a borítója (The Page cannot be found), és nagyon idegesítő...jó lenne ha válaszolnátok
0
2003. január 24., péntek 12:20
Kedves Xpress:
Emilben is jeleztem már vagy féltucatszor, de hátha itt nagyobb figyelemre méltatsz. Hiába irogattam megannyi levelet, kértem, javítsd ki őket, a mai napig nem történt semmi, s még csak válaszra sem méltattál. Talán ezúttal fogsz.
A teljesség igénye nélkül ime a lista: (Sejt, Penge díszdoboz, Szitakötő, Nevem Sam, Különvélemény, HP: A titkok kamrája, Zuhanás, Ellenség a kapuknál, A.I., A pók hálójában, Pearl Harbor, Mission: Impossible 2, Fekete eső, Csontember, Halálhajó.
A legérdekesebb minden közül a A Bad Boys, ha ugyanis ráklikkelsz a képre, akkor a nagyítás még kisebb lesz, mint ami volt. (!!???)
0