Keresés

DVD-teszt: AVP2 - A Halál a Ragadozó ellen 2. (AVP:R, 2007)

2008. június 16., hétfő 15:13
igazán kidobhatnák BD-n az eredeti alien-filmeket, nem? :) (mondjuk egy olyan verzióban, hogy választhatsz az eredeti és a "producer s/director s cut" között.)
0
2008. június 16., hétfő 14:49
Az a szörnyű, hogy ez úttal teljesen egyet kell értsek a kritika írójával. Az első trailereket meglátva azt gondoltam, hogy egész jó film lesz ebből és már alig vártam a DVD megjelenést. Nagy csalódás volt számomra is. Nem akarom ismételni a kritikát, mert mindent leír: üres forgatókönyv, rohadt sötét kép (ennek annyi előnye van, hogy jó képzelettel megáldott nézők akár izgalmas történéseket is odagondolhatnak a nagy feketeség mögé...), szívfájdítóan béna szörnyek. Vérzett a szívem pl. a predator mozgása, tartása miatt, nem beszélve a - szerintem - ultragagyi PredAlien-ről. Szégyenlem, de én szeretem az egyszerű hentes-horror mozikat. Elvileg ez is annak számít, mégis, borzasztóan untam már a végére az egészet, pedig még csak nem is hosszú film. Miért vettem meg mégis? Talán tiszteletből G.H Giger, R. Scott és J. Cameron iránt, valamint természetesen nosztalgiából.
0
2008. június 16., hétfő 14:31
Hát... köszönet, de ha meghajlok is, alig látom. Az elsőn a csaj nap(nem)sütötte bőrfelülete, ami legjobban "világít". Ez ellen is főbenjáró bűnt követtek el. ;-)
0
2008. június 16., hétfő 14:04
óhajod számunkra parancs. :)
0
2008. június 16., hétfő 11:58
Na, amit megjegyezni kívántam: Szerintem "súlyos" hiányossága van a cikknek. A kétszer is említett leghosszabb beállításról egyetlen kép sincs! ;-) A filmet nem láttam (bár, aki nézte, az sem nagyon, ugyebár), de feltételezem, hogy "az" a látvány "virított" volna, nem úgy, mint a beszúrt képek. Vagy tévedek? Esetleg egy frissítés?

Kösz, Jamamura!
0
2008. június 16., hétfő 11:43
Már a film/rendezőszám is túlburjánzott! ;-)
0
2008. június 16., hétfő 11:37
A Predatorok nem ugy szaporodnak mint az Alienek a könyvek alapján náluk is vannak nők csak ezt sosem mutatták a vadászatok utan a trófeák a párzáshoz kellenek hogy ki a legjobb s így tovább. Én arra emlékszem hogy egy emberben csak egy Alien tud kifejlődni ha terhes ha nem, nem pedig három. Ezt nagyon egy bénázták a rendezők és az írók.
0
2008. június 16., hétfő 10:36
A két nyálasfejű rendező arckifejezésén látszik, hogy semmi közük a filmkészítéshez!
0
2008. június 16., hétfő 10:16
anyám... amúgy nem igazán jöttem rá a "technikájára".

SPOILER!

idegenembriókat küldött le a terhes nők torkán, melyek felfalták a bébiket és aztán kirágták magukat a nők hasából? nem túl körülményes ez? csak terhes nőkön keresztül tudnak szaporodni? egyéb belső szervekből nem tudnak energiát nyerni? így szaporodnának a predatorok? ők is paraziták lennének? és az új szülött idegenbébik miért nem hasonlítottak a predalienre?
0
2008. június 16., hétfő 9:52
"Csak a borítón szereplő magyar szöveg elolvasásától tekintsetek el, a fordítás ugyanis rendkívül pongyola: harci változat? újravágott? filmváltozat? minden félelmetesebb? Egy szót se tovább..."

De, de, de. Még egyet, légyszi: a leírás szerint a PredAlien tojásokat rak! :D
0