Szerintem sem rossz a Raimi féle pókember széria. Nekem inkább a szereplőkkel van gondom.(Tobey, Kirsten). Szerintem James Franco jobb pókember lett volna. Persze ez is csak az én véleményem. A harmadik rész viszont...hát....ilyen az ha a stúdió belepofázik. Ordít a filmről,hogy Venom karakterét hozzáírták az eredeti történethez. Azért 10 percben elintézni ezt a karaktert.... Viszont Brock a képregényben eléggé izmos. Nem ilyen kis csenevész mint Topher Grace.
0
2008. július 20., vasárnap 19:36
52684
Fogalmazzunk úgy, hogy legendás szerencsétlenség. A film sikerének egyik fontos eleme DiCaprio, aki jó színész, de a történet nem miatta működik, illetve nem a külseje miatt, hanem a remek, hiteles alakítása miatt. Hogy Dacascos tud-e ilyet, nem tudom, tőle ha láttam is valamit, az még 15 évvel ezelőtt volt. Egyébként nem azért reagáltam, mert bántottál volna a véleményeddel, egyszerűen azért, mert nem úgy látom a dolgot, ahogy írtad.
most posts by TM
0
2008. július 20., vasárnap 19:34
7926
Kirsten
0
2008. július 20., vasárnap 19:33
7926
Igen,bár Kristen Dunst-ot lecserélhetnék,teljesen hazavágja Mary-Jane karakterét.Raimi-re viszont valóban nem lehet panasz.Gyerekkora óta Pókember rajongó! :)))
0
2008. július 20., vasárnap 19:30
7926
Hát az Avengers-ben,úgy néz ki ő lesz Amerika Kapitány.Nem rögbizik,ezt rosszul tudod.Clark Kent Amerikai focizott még fiatal korában a John Byrne féle újragondolásban.Lehet hogy ezzel kevered.Parkerből azért csináltak lúzert mert az is volt a középiskolában.Mivel a film nagyjából azt a vonalat követi,nem hagyhatták ki.Egy félénk,visszahúzódó gyerek hatalmas lehetőséget kap a kezébe,amivel megtanul élni.Lehet hogy kicsit sablonos,de szerintem okító,példamutató történet,amivel tud azonosulni egy kamasz gyerek,akiknek azokban az időkben a képregények készültek.
0
2008. július 20., vasárnap 19:30
52684
Szerintem ezt már nem fogjuk tudni viszonyítani. Nekem nagyon tetszik Raimi eddigi ténykedése, s kívánom, hogy a többi 3(?) Pókembert se adják másnak.
most posts by TM
0
2008. július 20., vasárnap 19:20
663
Sajnos nem jött össze! :-) Minőség film lett volna pedig. Igaz Leo sem az a húúú de nagy színész viszont én Tobey-tól rosszul vagyok. Peter Parkerből ekkora lúzert csinálni...... Az már más tészta,hogy Parker egy kicsit termetesebb karakter mivel a képregényben rögbizik.(Ha jól tudom) :-)
Egyébként én nem értem ezeket a "a Titanic túl nyálas-csöpögős" véleményeket. Ha valaki hát én utálom az ilyen filmeket. A Titanicra viszont ha stukkert raknak a fejemhez se tudnám azt mondani,hogy nyálas mézesmázos. Szerintem remekül elvannak benne találva az arányok. Dehát ez csak az én véleményem.
Utazás: Ez a nem vagyok milliomos duma csak tény volt. Nem az írásod miatt írtam. Egyébként én is nehezen szántam rá magam a repülőút miatt. Most repültem először. Para para para.
0
2008. július 20., vasárnap 19:00
7926
Ja és még valami Cameronnal kapcsolatban:elöszőr úgy volt ő rendezi a Pókembert Leo-val.Szerintem jobb hogy nem jött össze. :)))
0
2008. július 20., vasárnap 18:58
7926
Ok.Bocs félreértettük egymást.Szerintem a Titanic nem legenda.Az egy megtörtént szerencsétlenség,amiből biztos csináltak egy jó filmet.Nem biztos hogy ez fennmaradt volna ha mondjuk Leo helyett Marc Dacascos játszik benne. :)) Vagy éppen nincs nyakon öntve azzal a mézes sziruppal amitől számomra olyan émelyítő.Nem akartam fikázni mert valószínű nem tudnék jobbat csinálni,ha akarnék se.De mondom én nem vitát akartam kirobbantani és ha megbántottam valakit a véleményemmel akkor bocs.
0
2008. július 20., vasárnap 18:49
7926
Ok persze igazad van.Uwe is biztos jó valamiben,de az nem feltétlenül a filmgyártás. :)) Egyébként nem arra értettem,hogy te milliomos vagy.Csak hogy én az életben nem mennék ki.Elsősorban a pénz miatt,másodsorban meg mert nem csikál ez a dolog.Mármint az utazgatás.
0
2008. július 20., vasárnap 18:38
52684
Egyetértek. Lehet, hogy Cameron egy egocentrikus kiállhatatlan pali, de amíg nem a felesége vagyok, hanem filjmeinek rajongója, addig inkább az általad is említett maximalizmusa, a folytonos újító, a mind tökéletesebbre törekvő filmkészítői mivoltjára fókuszálok, mely majd mindegyik filmjét naggyá tette, s remélem, ez a jövőben sem fog változni.
most posts by TM
0
2008. július 20., vasárnap 18:26
663
Én azt mondom,hogy ha valaki arról szeretne írni,hogy Cameron emnnyire elkúrta a Titanic-ot annak csak azt tudom ajánlani,hogy a komment írása előtt nézze meg az "Így készült" részt. Ez a pasi egy maximalista. Minden részletre figyelt.
0
2008. július 20., vasárnap 18:07
52684
Erről van szó. Nem beszélve arról, hogy az imdb-n első körben mindig a rajongók szavaznak. Ha majd hosszú évek múlva is ez a Batman vezeti a listát, az lesz igazán mérvadó sorrend. Ezzel együtt szerintem is szép ez a mostani részeredmény.
most posts by TM
0
2008. július 20., vasárnap 18:05
52684
Titanicról bárki tud filmet forgatni,de egy több évtizedes legendához hozzányúlni utána járás nélkül nem szabad.
Ezt a mondatod a legszerencsétlenebbül raktad össze, mert a Titanic épp egy sok évtizedes legenda, s Cameron filmje attól is rendkívüli, hogy a lehető legapróbb részletekig utánajárt mindennek, ami a katasztrófával kapcsolatos. Mivel a korábban készített Titanic-témájú filmek egymás után tűntek el a feledés homályában, ez pont azt mutatja, hogy a Titanicról akárki nem tud JÓ!!! filmet forgatni.
most posts by TM
0
2008. július 20., vasárnap 18:02
663
Egyébként mit foglalkoztok annyit ezzel a listával? Semmi értelme. Mindenkinek megvan a fejecskéjében a saját listája. Csak ezzel kell foglalkozni! Szerintem.
0
2008. július 20., vasárnap 17:58
663
Jason abban igazad van,hogy a Titanicból bárki tud filmet csinálni. De megjegyzem,hogy nem csak abból. Bármilyen témából bárki tud filmet csinálni. Feltéve ha rendező az illető és ha sikerül pénzt összeszednie rá. A "Hogyan" az fontosabb kérdés. Uwe Boll is forgathatott volna egy filmet a Titanicból. De kétlem,hogy sikeres lett volna. :-)
UI: A Los Angeles-i utamról meg annyit,hogy fél évet kellett érte güriznem. Szóval ez tényleg nem olyan dolog,hogy a hasamracsapok és megyek. Nem mondanám azt,hogy rosszul keresek de milliomos sem vagyok.
0
2008. július 20., vasárnap 16:44
512
Igen, elég morbid, de valószínűleg tényleg belejátszik Ledger halála a hatalmas sikerbe. Majd meglátjuk mit hozott ki a karakterből. Majd megpróbálom a halálától és Nicholson előző alakításától függetlenül nézni a Sötét lovagot. Szerintem ezektől mind el kell majd vonatkoztatni, hogy felismerhessük a film igazi erényeit. Szegény Ledger életében soha nem volt ekkora sztár, mint most, hogy már meghalt:(
0
2008. július 20., vasárnap 15:56
7926
Oké,értem.Félreértettelek.De ez csak tiszavirágéletű lesz pár nap és minden visszaáll a régi kerékvágásba.De szerintem abban azért egyetértünk,ha Heath Ledger nem hal meg feleannyian sem nézik meg a filmet.Ez durva de sajnos így van.Láttam trailer-eket tényleg nagyon odateszi magát mint Joker,de ha ismered a képregényeket,tudod hogy a DC univerzum egyik /ha nem a leg/ legellentmondásosabb karaktere.Joker moziba vágni szerintem nagy felelősség színész és rendező részéről is,a rajongók karakter iránti érzékenysége miatt.
0
2008. július 20., vasárnap 15:53
512
- 4 napos - elkötelezett - vagyok
Bocs, de új billentyűzetem van, és ugyanolyan gyorsan írok rajta, mint a régin.
0
2008. július 20., vasárnap 15:46
512
Félreértesz. Én is szeretem a képregényfilmeket, az X-Men, meg a Pókember összes részét már a premier napján megnéztem. Batman pedig már egész kiskorom óta a legnagyobb kedvencem, de azért bármennyire is szeretem a műfajt, és a hőst, azért az, hogy egy 2 napos képregényfilm maga mögé utasítja a Keresztapát, a Remény rabjait, a Jó, a rossz és a csúfot (hogy csak a személyes kedvenceimről írjak) és a világ összes filmklasszikusát... Na ne mond, hogy nem túlzás. Ha egy James Bond lenne az első helyen azt is soknak érezném, pedig elkőtelezett rajongó agyok.
0
2008. július 20., vasárnap 15:29
7926
Na ezt nem értem.Szerintem az utóbbi időben készült képregényfilmek maguk mögé utasítanak bármilyen másik filmet.Nekem pl. nem volt a szívem csücske a begins,mert bár képregényfilm,sokkal inkább a nem képregény fogyasztó embereket vette célba,ami szerintem gáz.Mert Titanicról bárki tud filmet forgatni,de egy több évtizedes legendához hozzányúlni utána járás nélkül nem szabad.Szerintem.Én a Titanic sikerét éreztem túlzásnak,bárkit is bántok meg vele.A képregényfilmek sorsát eléggé a szívemen viselem,pláne a hazai fogadtatás miatt,mert van szerencsém kicsit belelátni a mögöttes tartalomba,pedig feleannyit sem értek hozzá mint szeretnék.Ez csak az én véleményem,nem akarok vitát generálni,csak ezt a kissé lefitymáló hozzászólást nem hagyhattam szó nélkül.
0
2008. július 20., vasárnap 14:48
512
Tényleg nem semmi, de azért egy picit túlzásnak érzem.
Én is nagyon várom a filmet és remélem tetszeni fog, de ez az imdb-s első helyezés nekem sok. Mégiscsak egy képregényfilmről van szó, legyen az bármilyen jó is.
0
2008. július 20., vasárnap 11:59
310
imdb-n most lett 27 000 szavazatból első helyezett a film a Top 250-ben. Nem semmi.
0
2008. július 20., vasárnap 10:11
7926
Gratulálok!Ez azért nem semmi,nem csak hogy láttad a filmet /sárga vagyok az irigységtől! :))/ hanem hogy kértél aláírást is!Sőt már maga az hogy kijutottál,kicsit körülnéztél,egyebek.Tudom sokan biztos azt gondolják most,nem nagy dolog csak fel kell szállni a repülőre,de 100 % hogy én nem mennék ki.Elsősorban a pénz miatt. :(