Keresés

A majmok bolygója (1968) (Blu-ray)

2017. május 10., szerda 1:10
Mondjuk az angol kiadású gyűjteményben (mind a 7 eddigi film egyben), a termék adatlapja szerint éppen ez a rész magyar feliratot és szinkront is tartalmaz.
0
2017. május 8., hétfő 13:31
A minap érdeklődtem a Bontonfilmnél nem lenne esély, hogy az új(abb) mozifilm kapcsán újra forgalomba kerüljeneke. Azt mondták szeretnék és tervezik, pontosabb infó és részlettel még nem szolgálhatnak.
0
2011. július 1., péntek 0:43
"Mondjuk akinek angolul is jó, miért vár magyar kiadásra??? Külföldről olcsóbb és csicsásabb kiadásokat lehet venni."
Erre a részére gondoltam! Eredeti nyelven szeretem én is a filmeket, nem is rossz az angolom, de mankónak néha remek tud lenni egy felirat! Ezért várunk a magyar kiadásra!
0
2011. június 30., csütörtök 23:58
Mikey hozzászólására reagált.
Jogosan.
0
2011. június 30., csütörtök 23:51
Ezt a hozzászólást baromira nem értem! Talán azért, mert nem mindenki beszél anyanyelvi szinten angolul, és mert a magyar kiadásokon fellelhető egy olyan is, hogy "hungarian subtitle" az eredeti nyelv mellé?
0
2011. június 30., csütörtök 1:27
Eredeti magyar hangot tették fel a lemezre, ha ez valamit számít???

Részemről csak ez számít, és ezzel nem leszek egyedül:)
Akinek jobb hangminőség kell az nyomja angolul. Mondjuk akinek angolul is jó, miért vár magyar kiadásra??? Külföldről olcsóbb és csicsásabb kiadásokat lehet venni.
0
2009. április 6., hétfő 13:09
Teszt:

Film: 100%, sokadjára is a sci-fi műfaj egyik ékköve.

Kép: a film 42 éve készült, mégis kisebbfajta csodát tettek a képével. Ugyan nem körözi le a mai alkotásokat, de nagyon szép lett, a felbontással nincs gond, szép élénk színei vannak, kitűnő részletgazdagsággal. 1080/24p AVC kódolással, 2.35:1-es eredeti méretben. 95%

Hang: angol dts-HD Master Audio 5.1 - igen, veszteségmentes az eredeti hang, bár ilyen régi filmnél nem igazán látom értelmét. Bár jelen esetben 4 csatornás sztereó hangja volt a filmnek eredetileg, így sikerült igazi térhangzást varázsolni a hangmérnököknek, ami a maga kategóriájában elég jól szól. Persze a mai filmekhez mérhető hangorgiára senki ne számítson. 80%

A magyar szinkron DD5.1-es, de mivel monoban készült, szerintem szóra sem érdemes. Az eredeti magyar hangot tették fel a lemezre, ha ez valamit számít.

Extrák: van minden, ami szem-szájnak ingere, de csak és kizárólag angolul... 70%

Összkép: a DVD-kiadást minden tekintetben maga mögé utasítja az első rész BD-kiadása, így megéri váltani.
0
2009. január 17., szombat 23:13
Az a 4 kép nem valami nagy szám Blu-ray kiadáshoz képest.
0
2009. január 17., szombat 19:53
Jó jó!
Az attol függ milyen szempontból nézzük a retro megállapittást   :)

Igazat adok! IGAZI klasszikus.
Bár a második részben a szinkronhoz hozzányultak  :(
0
2009. január 17., szombat 13:52
Retró? Retro az Earth vs. The Flying Saucers, vagy a War Of The Worlds.
Ez inkább egy örökérvényű klasszikus remekmű. Alap-sci-fi.
0
2009. január 17., szombat 13:31
Nagyszerű sorozat méltán kiváló szereplőkkel!
Kötelező darab minden retro filmrajongónak!!!!!!!!

http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?id=1749
0