Keresés

Tűzvonalban - 1. évad (6 DVD) (DVD)

2009. április 17., péntek 0:57
nekem volt szerencsém a cucchoz. bőven vállalható.
0
2009. április 16., csütörtök 22:19
még mindig senkinek?

igy nem lesz folytatása a kiadásnak!   :S
0
2009. április 11., szombat 15:18
Csak egy offline boltban láttam, de slim tokos kiadás. :-(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. április 11., szombat 2:48
hát arra várhat  :)))
0
2009. április 11., szombat 1:35
mindenki rád vár ;)
0
2009. április 11., szombat 1:02
Valaki meg vette már?
0
2009. április 2., csütörtök 13:05
"Plusz: Nyomtatott portréképek a főszereplőkről (12 db), Blikk gondozásában megjelent három kötet"

ez nem igaz erre a kiadványra.

Bocs
0
2009. április 2., csütörtök 13:02
0
2009. április 2., csütörtök 13:01
Itt az új borító

meg még ilyet írnak hozzá:
"Plusz: Nyomtatott portréképek a főszereplőkről (12 db), Blikk gondozásában megjelent három kötet"
0
2009. március 24., kedd 22:03
ez van.
0
2009. március 17., kedd 18:20
Újabb válasz a Filmarttól:

"Olyan formátumban kerül DVD kiadásra, mint, ahogy TV-ben vetítették."

Eszerint tehát 4:3 LB lesz.

El tudom képzelni, hogy valóban ez az eredeti képarány is, tehát eleve nem anamorf képaránnyal készült. Az első levél alapján anamorf képre csak a harmadik évadtól számíthatunk.

Ennek mondjuk ellentmond az imdb oldala, ahol HDCAM forrásról írnak, és az eredeti képarányt 1.78:1-nek tüntetik fel. Ha ez az igazi infó, akkor egy nagy átverés az egész DVD-kiadás.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. március 17., kedd 10:45
"Én sem szeretem ezt a sorozatot, egy epizódot sem láttam belőle"
:))))
A Föld nem gömbölyű, én még nem láttam.
0
2009. március 17., kedd 10:31
Ez nem rajongói fórum. Én sem szeretem ezt a sorozatot, egy epizódot sem láttam belőle, ettől függetlenül nem jövök ide fikázni. Csak erre céloztam, semmi többre.
0
2009. március 17., kedd 10:19
A comment:com szerint a borítót javítják és Balikó lesz Kéry Kitty helyett. a képarányról nem írnak.
0
2009. március 16., hétfő 19:06
Szerintem nem érdeklik őket, hogy páran igényesebb kiadványt szeretnének a polcon látni. De akkor felmerül a kérdés, hogy miért nem?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. március 16., hétfő 19:02
Válaszoltam nekik. Screenshotot ugyan nem küldtem, de hivatkoztam a http://www.tuzvonalban.com oldalra, ahol az összes epizód letölthető, megtekinthető. És naná, hogy 16:9-esek mind. Sajnos az első rész kódolását elszúrták, ott a 4:3 LB kép lett 16:9-be kódolva, emiatt olyan, mintha 2.35:1 lenne a képarány, de persze csak torz az egész.

Mondjuk ez is éppen arra utal, hogy talán valóban letterbox volt eleinte... ki tudja?
0
2009. március 16., hétfő 18:59
Bennem az is felmerült, hogy esetleg úgy értik: az első két évad 16:9 letterbox volt, és csak később lett valódi, anamorf 16:9. Ez elég gáz lenne, de ha ez áll a háttérben, akkor még hagyján, ha végül nem 4:3 P&S lesz, hanem 16:9 LB.

Persze ez esetben a borítóra sem ártana ezt feltüntetni, különben a kutya sem meri majd megvenni.
0
2009. március 16., hétfő 18:57
Áh, nem akarom újra mondogatni, mert megint valaki belémköt, de egy jó magyar sorozat, és akkor ilyen tálalásban...
0
2009. március 16., hétfő 18:56
Válaszolj nekik szerintem, és mellékelj egy screenshotot :D
0
2009. március 16., hétfő 18:56
Lehet, ők sem tudják már, hogy milyen verzió volt. Lehet a 16:9-est a BD kiadásra tartogatják :)
0
2009. március 16., hétfő 18:52
Sehol. 16:9-es volt az is, kamuznak. Nem értem miért, de hazudnak.

Ez a borító pedig tuti végleges, szóval tényleg egy trágya lesz. :-( Sajnos...
0
2009. március 16., hétfő 18:47
Ma kaptam egy választ a levelemre a Filmarttól:

"Köszönettel vettük észrevételeit.

A Tűzvonalban c. sorozat első két évada 4:3 képarányú, a harmadik évad lett 16:9. Így az első évad 4:3 képarányban kerül kiadásra.

A szóban forgó DVD borító, melyen még Kéri Kitty szerepel, az első, nem végleges verzió."

Hol volt ez első két évad 4:3-as???
0
2009. március 16., hétfő 18:26
Köszi az infót, Dömi! Ennek hatására töröltem a megrendeléseim közül "Buci Bauer"-t, mert valahogy elképzelni is nehezemre esik az osztott képmezős snitteket 4:3-ra csonkolt változatban...
0
2009. március 15., vasárnap 10:35
Nem vagyok a sorozat híve, rajongója, sőt, de azért ha már 16:9-ben adják, akkor ne csonkolt képpel jelenjen már meg... pláne úgy, hogy egy magyar sorozatról van szó, amiből pont a legtöbbet, legjobbat kéne kihozni...
0
2009. március 15., vasárnap 10:25
Már írtam is nekik. Kíváncsi leszek rá, hogy reagálnak-e...?
0