Igazad van. Én is szívesen elbeszélgetnék a tulajjal.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. március 15., vasárnap 8:54
8851
Dömi!
Fel kellene venni a kapcsolatot a jogtulajdonossal. Ezt a sorozatot brilliáns képminőséggel, 16:9 anamorf képaránnyal kellett volna kiadni, az első évad borítójáról pedig le kellett volna hagyni Kéri Kittyt.
Ez olyan, mintha a Halálos fegyver első részének borítóján is ott lenne Joe Pesci.
Én mindenesetre már most leírom: szeretem ezt a sorozatot, és vártam, hogy kiadják DVD-n. Ilyen elcseszett formában azonban tőlem ott rohadhat meg a boltokban, nem fogom megvenni.
És ezt szívesen tudatnám a jogtulajdonossal is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. március 15., vasárnap 8:48
1791
Ne haragudj de nem tudtam, hogy ez a rajongói fórum...
0
2009. március 14., szombat 18:29
7252
Nekem csak pár részt sikerült végigszenvednem, de ettől a kapkodós-remegős kameramozgástól, meg az osztott képektől egyből elegem lett: mintha már láttam volna ilyet korábban máshol... :-(
Túl komolyan akarták magukat venni a színészek (is), de ez nem sikerült. Meg sem lepődök nagyon... :-O
0
2009. március 14., szombat 17:38
2967
Akkor már inkább Jeff vagy John legyen! :)
0
2009. március 14., szombat 17:01
9368
Igazából Jason Buci-nak kéne hívni, hogy beállhasson a JB-s hősök csarnokába, mint Jason Bourne, Jack Bauer, James Bond...
0
2009. március 14., szombat 16:38
2967
Én csak felet, de tényleg nem tűnik rossznak. Mert a 2. évadba becsatlakozni nem a legjobb. Majd egyszer megnézem, ha meglesz. Csak nem értem miért 24-ként reklámozzák/ták? Viszont miután Stohl bevallotta, hogy Daniel Craigre hasonlít és még sok mindenki másra, ezekután a Buci Baur is back szlogen nagyot üt. :-)))
0
2009. március 14., szombat 16:33
9368
Pedig én éreztem bennük némi hasonlóságot. Persze csak 1-2 részt láttam.
0
2009. március 14., szombat 16:26
2967
Hát ép ezaz! Ez rohadtul nem 24, de nem is koppintás! Köze nincs hozzá, azonkívül, hogy a reklámban, meg az előzetesben hozzá mondták!
0
2009. március 14., szombat 16:03
9368
Szerintem sem olyan übergagyi ez a sorozat a többi magyar sorozathoz képest, ám úgy vélem, hogy nemzetközi piacon nem állná meg a helyét. S nemcsak azért, mert 24 koppintás.
Tadam meg nemtom mit baszogat mindenkit, akinek nem tetszik ez a sorozat. Talán részt vettél a forgatásban? Vagy most a te munkádat fikázzuk? Ha igen, bocs, de lehetett volna jobb is ez a sorozat.
0
2009. március 14., szombat 15:44
191
név!
Kérlek, fejezd be ezt! Szerintem elfogadja mindenki a véleményed, miszerint ez a sorozat rossz. OK, ennyi! De nem kell ezt ennyire ragozni. Köszi!
0
2009. március 14., szombat 14:47
1791
27-es és 28-as hozzászólás. Lehet, hogy rövid, de ez a szar még azt se érdemli meg, hogy rendesen a mélyére nézzek ;)
0
2009. március 14., szombat 14:45
1791
Van konkrét véleményem a sorozatról, ha lejjebb scrolloznál, akár el is olvashatnád :D
Kérlek, ne ijesztgess ezzel a külföldi értékesítéssel, kár lenne, ha már megint egy ilyen alkotással égetnék magukat a magyarok. :)
0
2009. március 14., szombat 13:12
1453
nekem van konkrét véleményem! nagyon gagyi,gyenge,banális,stb... nehogy külföldön lobbizanak a kiadásról mert kiröhögnek :) magyar rendőrfilm??? ammegmi? a Barátok közt-öt kiadhatnák,azt sokan nézik, de nincs annyi dvd a gyárban amire felférne ;) hanem ezek helyett adjanak ki eladható, piac+versenyképes filmeket... tök mindegy mit... ahogy írtam-írták: oszt rínak, hogy nem veszik meg őket csak a fanatikusok :(
neked valami véleményed?
0
2009. március 14., szombat 11:39
11
Te "név" van valami konkrét véleményed a sorozatról mert ha nincs akkor ideje lenne másik film fórumára irogatni inkább. Mi örülünk,hogy van (lenne) egy akár külföldön is eladható sorozatunk és egy kicsit bánkódunk a kiadás miatt de azért normális véleményeket írunk a KONKRÉT sorozatról;)
0
2009. március 13., péntek 20:19
1791
Újra megkérdezem a Nagy Tadamot, ki piszkál téged? Arra lettem volna kíváncsi, hogy miért tetszik ez a trágya neked, de egyszerűen nem bírtad kifejteni, mitől igényes ez a sorozat, ehelyett elkezdtél személyeskedni, majd felment a pumpa. Én megértem, hogy szívbajos vagy, de azért egy publikus fórumon egy vadidegen felé ez a hangnem arra enged következtetni, hogy te az életben is elég arrogáns lehetsz. :D
0
2009. március 13., péntek 20:12
1791
Mégis kinek képzeled magad, Tadamka, hogy ilyen hangon pofázzál? Mellesleg a név a nicknevem, téged biztosan Tadamként anyakönyveztek, tahókám.
0
2009. március 13., péntek 19:39
16089
Én régen befejeztem volna, de a nevét szégyellő emberke nem tudja megállni, hogy ne szóljon be. De megértem, mert aki név nélkül születik, annak ritka szar élete lehet...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. március 13., péntek 19:37
16458
csitt legyen, vita vége, mert jön Buci Bauer, és rendet tesz! :)
0
2009. március 13., péntek 19:36
16089
És a fellengző stílusodra meg nem tudok mit reagálni. Te beszélsz arról, hogy én ülök magas lovon, holott te piszkálgatsz, meg basztatsz.
Szó sem volt arról, hogy én akarnék vitatkozni, meg hogy hozzám nem lehet szólni. Te is gyorsan felejtsd el ezt a stílust, mert ugyanolyan szinten leszel, mint a talpam alatt a föld.
0
2009. március 13., péntek 19:33
16089
Najó, mostmár dugulj el. Nem vagyok a barátod...
0
2009. március 13., péntek 19:11
1791
Tadamkám relax, senki sem kötött beléd. Látod, erről beszéltem, szerintem egy pohár tiszta víz meg egy jó nyugtató jól esne neked néha. Tényleg nincs miről vitatkozni, mivel csak te vitatkozol, én csak megkértelek, hogy fejtsd ki, mit találsz olyan nagyon igényesnek ebben a sorozatban, mert én konkrétan semmi ilyet nem találtam ebben a klisés, gyönge szemétben. Viszont elnézést kérek, hogy meg mertem szólítani Őnagyságát, tudom, hogy hibáztam. Hiszen a pórnépnek tilos megkérdeznie Tadam Felséget, meg amúgyis, ki vagyok én? Mit képzelek magamról, hogy csak így odaugatok az Istennek?!! Egy kicsit magas a ló, amin ülsz, nem gondolod, barátom? :]
0
2009. március 13., péntek 18:57
16089
Nem lesznek, nyugodj meg.
Egyébként nem is értem miért vitatkozom veled, amikor nincs miről. Miért kell idejönni és belekötni másokba? Nekem tetszik a sorozat, és azt hiszem SEMMI közöd nincs hozzá, hogy miért. Nem is kell magyarázkodnom neked, mert ki vagy TE?
Úgyhogy befejeztem, Neked is ezt ajánlom.
0
2009. március 13., péntek 18:51
1791
A Barátok Közthöz képest igényes? Az már igen! Akkor az már egy színvonalas alkotás, ugye? :D Egyébként becsülöm az őszinteségedet, csak aztán nehogy gondjaid legyenek az idegeskedés miatt ;]