Mark Wahlberg jó lett volna a szerepre ha nem egy ilyen szart csinálnak belőle. én már rég túltettem magam ezen az ügyön. egyszer láttam, többször nem is akarom. pont azok a dolgok hiányoznak amiket te leírtál. amikor arról volt szó hogy lesz max payne film az volt az első gondolatom a vércsíkon sétálós rémálmot hogy teszik bele, vajon hogy csinálják meg....a válasz sehogy. ennyi erővel uwe boll is csinálhatta volna mert akkor nincs is nagy elvárás a filmmel szemben és az ember tudja mit kap. remélem záros határidőn belül valaki csinál ebből egy remake-et normálisan mert ez a film pofátlanság az emberekkel szemben. a film sztorija alapból olyan sablonos, hogy ennél többször talán egy sztorit sem dolgoztak fel hollywoodban. a bullet-time, a mészárlás, és a bosszú a család haláláért tette max payne-t azzá ami. amikor kijött a játék asszem abban az évben ment a mátrix a mozikban. mindenki max payne-ezni akart meg az időt belassítani. még a suliban is azzal küldtük, nem pedig az MS word-el foglalkoztunk. kult játék lett a max payne és a filmnek méltónak kellett volna lenni a játékhoz. hát még csak a közelébe sem ért!
0
2009. május 29., péntek 22:06
663
Na "végre" hozzájutottam ehhez a "gyöngyszemhez". Méghozzá teljesen ingyen mert a havernak nem tetszet. Amúgy még 1000 Ft-os sem adtam volna érte. Na de térjünk rá magára a DVD-re! A dobozon ez a felirat virít: "Keményebbre vágva!"
A film megtekintése utána a következőt szeretném kérdezni: "Hogy lehet olyan filmet keményebbre vágni ahol az akció illeve az erőszakos részek olyan ritkák mint árvaházba a szülői értekezlet? Ez kb ugyan olyan mint az AvP 2 esetében. Duma duma duma!
Magáról a filmről úgy konkrétan: Fos! Valaki azt írta a film adatlapjánál,hogy a Max Payne-nek nem arról kell szólnia,hogy Max barátunk rohan előre és lövi az ellent. Ennek az úriembernek üzenem,hogy ha egy lapos krimit akarok nézni akkor megnézem a Columbo legunalmasabb részét! (ha volt ilyen!)
Amivel jobb lehetett volna ez az egész:
-több akció -több lassítás -több hó -Egy-két Sin City szerű képi hatás,hogy még képregényesebb legyen a film valamint ide sorolható az is,hogy a játékban Max álandóan magában dumál alias Hartigan, Marv illetve Dwight. Sokkal jobb feelingje lett volna az egész filmek. Képregényesebb lett volna így talán jobban áthozta volna a játék hangulatát. -A drog miért lett kék? Ha már variáltak a dolgokon akkor miért nem rózsaszín? Az a menő manapság, nem? Röhej... -Egy-két rész ahol Max barátunk valami csúnyát álmodik. Gondolom mindenkinek eszébe jutott erről az a rész amikor a vércsíkokon kell rohangálni a játékban egy sátáni gyereksírás kíséretében. -istenemre mondom,hogy szeretem Mark Wahlberg-et de ez valahogy nem az ő szerepe! De ha még bele is nyugszunk,hogy ő kapta a szerepet akkor legalább úgy nézne ki mint Max! Ezt elég egyszerűen megoldhatták volna ha adnak rá egy fehér inget! Mert ezzel a fekete "pólóval" és bőrdzsekivel valami Born-Terminator keverék lett belőle