Keresés

"Éljen" a magyar posta..

2004. március 5., péntek 9:26
Sok dolgozó nem fogadta el a budaörsi munkakört, és ez okozza a gondot. Gondolom, úgy szóltak nekik, hogy: Jövő héttől Budaörsre jársz dolgozni! Sok ember meg beintett, joggal.
Ma hallottam a rádióban, hogy egységesítik a díjakat. A szomszéd utcába küldött cucc is annyiba fog kerülni, mint az ország másik felébe küldött...

0
2004. március 5., péntek 9:26
Nekem is posta-jellegű problémám van, csak nem a késéssel kapcsolatos. Az utóbbi időben már többször is előfordult, hogy a csomagban található áru megsérült. Vagy a DVD lemez tokja ment tönkre szállítás közben, vagy mint a legutóbbi esetben, olyan nyomás érte a tokot egy papíros csomagolású filmnél, hogy a lemeztartó pöckök letörtek és a lemez szabadon csúszkált a dobozban.

Namármost, ha ezek után itt oda-vissza postázás van, akkor a film végül is sokkal drágábbra jön ki, mint bolti vétel esetén. Márpedig erre kéne valami megoldást találni, mert hosszútávon nem fog működni a dolog.

Robi, esetleg megoldás lehetne opcionálisan egy drágább, nagyobb védelmet biztosító csomagolás, vagy szintén opcionálisan a postai feladás helyett egy normális csomagszálító cég szolgáltatása - mindkettő azon vásárlók számára, akik vállalják az ezzel járó plusz költséget. Részemről vállalnám, legfeljebb több filmet várnék össze (de most is ezt teszem, mert hátha a nagyobb csomag nem sérül meg), de annak hosszútávon nincs értelme, ha itt-ott egy-egy csomagban sérülten érkezik a termék.

Szerintem mások is jártak már így, és mivel nem ez az első eset nálam sem, felteszem, hogy a probléma valós.

Üdv.
0
2004. március 5., péntek 8:49
Örülj, hogy nem romlandó csomagod van Budaörsön. Micsoda szagok uralkodhatnak ott!
0
2004. március 5., péntek 8:48
Én is emiatt kesergek itt nagy gázzal... :( De most őszintén: az összes küldeményt elviszik Bp-re és onnan osztják szét? Mert ezt így "viccesnek" találom. Meg, az jutott eszembe - mindez, persze csak naivság részemről -, hogy talán az lenne a korrekt, ha a posta nekünk elengedné, Xpressnek meg visszafizetné, legalább a szállítási díjat. Kíváncsi vagyok a csomagok állapotára is. Tegnap a TV-ben láttam, hogy nincs elég rakodómunkás, és épp ott borogatták valakik széjjel a csomagokat.
...nem láttam tisztán, de mintha az enyém lett volna az egyik... ;)

Kitartás sorstársak!
0
2004. március 5., péntek 7:28
Na akkor nyitok egy topicot ennek is.. Éppen tegnap gondoltam, rákérdezek ma Xpressnél, hogy mi van a rendelésemmel (Robin Hood extra változat). Közben korrekt módom megjött a levél, hogy mi is a helyzet; persze gondoltam én is erre, mert mindenhol azt lehetett hallani, hogy a posta ismét nagyon balf@sz volt.. Felháborítónak tartom, hogy a XXI. században még gondot okoz egy csomag eljuttatása A-ból B-pontba. Rohadt egy bagázs az a posta. Elnézést a helyenként nem túl finom szövegért, de már kissé idegesítő, amit művelnek velünk..
0