Keresés

2010. április 29., csütörtök 0:45
Négy nap alatt elfogyott közel hétmillió!!!! DVD és BD... Természetesen ebben még nincs benne az itthoni eladás! ;-)

Úgy látom, a kinti felvevőpiacot nem kell félteni... A miénket se kellene, ha hetente kapnánk azt a pénzt, amiért egy hónapot gürizünk. :-((((
0
2010. április 28., szerda 20:49
A miénk is színes volt. Konkrétan piros. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. április 28., szerda 20:48
A régi jó kis Junoszty. Én még Commodore +4-gyel használtam, de a suliban a számítógépszakkörön már fejlettebb volt a technika, ott már színes Junoszty-ot használtunk.
0
2010. április 28., szerda 20:25
Akit érdekelnek a werk anyagok, azok számára felfedem, hogy a források ezek voltak: Avatar, Junoszty
0
2010. április 28., szerda 20:24
ABATAP
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 20:22
Most dobtam össze. :-D
0
2010. április 28., szerda 20:19
Állat ez a kép. :)
0
2010. április 28., szerda 20:19
Hallod, nekem egy ilyen tévé volt rákötve a kábelről filmeket felvevő videómra. Minden nap imádkoztam, hogy ha majd színes tévém lesz, minden addig felvett filmet színesben lássak. :)
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 20:18
fúú. én c64-et toltam rajta. de hang nélkül mert az elromlott :)
tekergeti-tekergeti az ember, és egyszer csak ott villog a kurzor, h READY:... felejthetetlen :)
0
2010. április 28., szerda 20:15
Nem feltétlenül kell hozzá drága technika, bár igényfüggő. Mindenesetre én sem vagyok gazdag.

Az én TV-m közel három éves, 1024x768 felbontású, 42 collos. Hangrendszerem nincs, sosenem volt, nem is nagyon igénylem, meg aztán hely se lenne neki. Egy ócsó hi-fi-n hallgatom a filmeket. Tudom, igénytelen dolog, de nekem elég. Sosem voltam vájtfülű, a szemem viszont elég jó, és hát ezért is vettem meg a BD-játékost. A HD kép lenyűgöz, de azért hálistennek a DVD-k kapcsán sem érzem, hogy ki kéne kukázni mindet. A többi meg nem érdekel.

Majd ha akkora kéróban lakok, ahol megfér egy normálisabb házimozi, biztosan veszek egy FullHD TV-t legalább 50 coll méretben, esetleg valami olcsó (nem sokszázezres!) hangrendszert, oszt jónapot.

3D-t alkalmasint élvezem a moziban, otthonra valahogy nem igénylem.

Hiába, aki megtapasztalta, milyen egy Junoszty TV-n fekete-fehérben VHS-ről nézni narrátoros filmeket, annak ez a mostani helyzet és színvonal maga a kánaán. :-D

És hogy stílusos legyek, azok kedvéért, akik nem tudnák, mi az a Junoszty, íme egy illusztráció:

0
2010. április 28., szerda 20:15
Ajánlom mindenkinek Jevgenyij barátom írását a film adatlapján. Erényes szerénységből kifolyólag nem is említette, míly magvas gondolatokat szült benne Pandora, így most én is csak a háta mögött említem, hogy mennyire örülök sorainak!
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 20:05
Nem muszáj mindent egyszerre.
0
2010. április 28., szerda 19:49
Dehát a "legkisebb is számít!".
Neked, viszont ezzel a mondatoddal az előzőt meg is semmisítetted. Én se sz-rom a pénzt, de ha egy ilyen filmnél elcsábul az ember a multiba, akkor nem értem, mit csodálkozunk azon, ami van. Nekem Xpress megőrzi, és boldogan fizetek érte majd teljes árat. Én ilyen hlye vagyok, ez van. Ettől még megértem, akik majd most, ott, és annyiért veszik meg, csak szúrta a szemem, ennyi:).
0
2010. április 28., szerda 19:42
Ami kéne hozzá: erősítő, hangfalak, lejátszó és tévé. Mindebből nem a gagyi, hanem minimum a középkategória jobbik vége, mert annak semmi értelmét nem látom, hogy aztán évente-kétévente cserélgessem, ha veszek, akkor komolyat akarok.
Osztottam-szoroztam, és sajna lelki szemeim előtt nem láttam magamat BD-lejátszó távkapcsolóval a kezemben. Majd ha nyerek a lottón. :)
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 19:36
Legalább neked volt már Bd-d!
0
2010. április 28., szerda 19:36
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2010. április 28., szerda 19:34
Akkor Neked ez olyan lehet, mint amikor én nézegetem a külföldi online áruház oldalán a Hellraiser Blu-ray-t. :)
0
2010. április 28., szerda 19:33
Ja, ennyire bejött. Minden hétköznapra vettem egyet, hétvégére meg ott az IMAX. :))
Egyébként kettő megbízásból, kettő meg ajándék.
Ja, és egy órán keresztül volt Avatar BD-m is, addig ölelgettem, de aztán visszatettem a polcra...
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 19:29
Ennyire bejött?Nekem csak szimplán :)
0
2010. április 28., szerda 19:28
Köszi a képeket, szép lett nagyon a kiadás (a Blu-ray is).
0
2010. április 28., szerda 19:24
Speciel én ötöt vettem ma. Igaz, nem az említett helyen.
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 19:20
Van mondanivalója is. Neked, mint természetkedvelő embernek szerintem tetszene. Erdész bátyám megkönnyezte a látottakat. Azt a plusz ezerötöt rászánhatod. A család meg majd simán átértékeli a véleményét. :)
most posts by TM
0
2010. április 28., szerda 19:12
a tök tudja.
lehet minden rokonnak megveszi.
vagy csak arról van szó, hogy maradjon mindenkinek és ezért van a limit.
0
2010. április 28., szerda 18:56
Nem láttam moziban semmilyen formában, olvasgattam az értékeléseket, de nem tudom eldönteni otthon nézve a dvd-t visszaad-e egyáltalán valamit  a mozihoz képest. Látványfilmnek érzem a hozzászólások miatt, a család az előzetes képek alapján nem kíváncsi rá (had ne írjam le a véleményeket) én látatlanban nem mondok semmit.
Érdemes-e value árat megadni a kölcsönzés 400 ft-jához képest vagy majd lesz 3 év múlva a tv-ben és semmiről nem maradok le.

ja sima nem full-os lcd tv-n nézném
sos választ várok, ha még van egyáltalán belőle hazafelé útba ejteném.
0
2010. április 28., szerda 18:52
Azért nem mindenhol.A Németek kaptak feknit ,az Angolok meg fémdobozt(bár ez limitált).
0