Keresés

Túl a csúcson (DVD)

2010. szeptember 23., csütörtök 1:52
A menekülő ember Universal film. Nem tudom, megvette-e valaki a jogát. Ez a menü pedig ugyanaz, ami a sok évvel ezelőtti 5 dolláros amcsi kiadáson szerepel. Ugyanaz.
0
2010. szeptember 23., csütörtök 0:54
na elmentek a.... :DDD
0
2010. szeptember 23., csütörtök 0:50
Na, mivel én nem akartam várni a BD-re, ma megvettem a DVD-t, amit éppen most néztem végig. Megerősítem: a TV2 által készíttetett Gáti Oszkár féle szinkron van rajta. A borító, mint már írták alattam, kétoldalas, viszont nekem továbbra sem nagyon jön be. Ez az alábbi - mert bár elég központi téma a szkander, de végtére mégsem csak arról szól a film - szerintem sokkal tetszetősebb, nekem jobban bejött volna:

Meg persze az sem ártott volna, ha nem a már "megszokott" gagyi egyenmenüt hányják oda a lemezre, hanem rászánnak egy negyed órát a gondolom egy korábbi változathoz már elkészített menü aktualizálására...

Meg is kerestem, ez kellett volna a mi lemezünkre is:

Összességében mégsem lehet okunk panaszra, egy egész jó szinkronnal kaptuk meg a filmet eredeti képaránnyal. Ilyen jó képpel még sosem láttam ezt a mozit, és hát legalább megjelent végre, nem úgy, mint pl. az Oscar. Talán már csak az az egy nagy hiányossága van Stallone filmográfiájának - ha az évek óta nem kapható Kobrát, nomeg a tragikus hirtelenséggel eltűnt szinkronos/vágatlan Tango és Cash-t nem vesszük számításba.

Majdnem, mint Schwarzeneggernél a Menekülő ember. Az is eszébe juthatna már valamelyik kiadónak...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 22., szerda 23:57
Szóval ez a hír valósnak tűnt és nem pletykának.
0
2010. szeptember 22., szerda 23:56
Az adatbázisba (iszdb.hu) azért tettünk fel egy 3. szinkront, mert úgy olvastuk, hogy a dvd-re új készült, de ezt a változatot ma le is vettük az oldalról. Idézném a dvdextrán írt hírt, ami alapján felkerült ez a 3. szinkron adatlap:

"A filmhez anno kétféle szinkron is készült (egy Gesztesi Károly, egy pedig Gáti Oszkár közreműködésével), ám az InterComtól azt az információt kaptuk, hogy ezek közül egyik sem kerül fel a 2010. szeptember 22-én  megjelenő korongra, hanem egy vadonatúj szinkront készítenek - szintén Gáti Oszkár közreműködésével. Mivel a film eredeti hangja is sztereó, így az új szinkron is az lesz. Emellett a filmet (amely eredeti, 2.35:1 képaránnyal kerül fel a lemezre) élvezhetjük magyar vagy angol felirattal is."
0
2010. szeptember 22., szerda 21:39
Hát, sajnos ez is benne van a pakliban, nem először fordulna elő, hogy csúszik egy megjelenés.
0
2010. szeptember 22., szerda 21:26
Az az érdekes,hogy még a szinkronhangok oldalon is fel van tüntetve egy 2010-es szinkron,igaz Gátin kívül senki másról nem tudni,hogy kit kapott...de ők csak nem ülnek fel pletykáknak...
0
2010. szeptember 22., szerda 21:18
én azt hallottam, hogy lehet csúszik 1 napot, igy csak szept. 32-én jelenik meg.
0
2010. szeptember 22., szerda 21:11
akkor kivárom! de beszarok ha tényleg megjelenik...
0
2010. szeptember 22., szerda 20:57
Hát, ha kibírod szeptember 31-éig, akkor szerintem várd ki. ;-)
0
2010. szeptember 22., szerda 8:41
Nekem a fólia, amiben volt a film. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 22., szerda 2:34
Remek. Ebből a végeredményből akkor nekem csak a borító kell.
most posts by TM
0
2010. szeptember 22., szerda 1:15
Viszont belső borító is van, de a lemezen angol felirat nincsen (az Xpress adatlapjával ellentétben).
0
2010. szeptember 22., szerda 1:13
Maradt.
0
2010. szeptember 22., szerda 0:57
a borító végül maradt?
0
2010. szeptember 21., kedd 23:14
most csak vetítesz, tippelsz, vagy tényleg tudod? mert akkor nem veszem meg DVD-n!
0
2010. szeptember 21., kedd 23:11
Ugyanaz lesz rajta, mint a jelenlegi példányon. :D
0
2010. szeptember 21., kedd 23:00
És ha azon már az új szinkron lesz a 20 évvel öregebb Gáti Oszkárral??? :S
0
2010. szeptember 21., kedd 22:32
Az ős-eredetit ha akarnám se tudnám siratni, mivel nem láttam azzal. Csak a DVD-n lévőt ismerem. Ha holnap sikeres lesz a csere, akkor meg a jó példányt felirattal nézem meg. :D
0
2010. szeptember 21., kedd 22:17
Neked köszi az infót. Ez azért örömhír. Lehet, hogy azért röppent fel az új szinkron (rém)híre, hogy ezáltal jobban tudjuk értékelni a TV2-s új szinkront, és ne sirassuk a régit?
0
2010. szeptember 21., kedd 22:14
Az a BD-re kerül majd fel DTS-HDMA formátumban. Biztos forrásból tudom, hogy 31-én az is megjelenik. ;-)
0
2010. szeptember 21., kedd 22:13
Én a régi klasszikusokra a helyedben nem számitanék, meg sajnos ez nem az IC-n múlik, hanem a SONY-n. az IC csak a kész termékeket kapja meg és azokat forgalmazza/terjeszti.
0
2010. szeptember 21., kedd 22:07
Az itt olvasottak szerint a dvd-re a TV2-s szinkron került ami kb. 12-13 éves. Viszont az lehetséges, hogy elkészült az új szinkron amiről a dvdextrán írtak?
0
2010. szeptember 21., kedd 22:00
akkor pontosabban fogalmazok. nem értem, miért nem vette meg a jogokat az intercom újra ( ha megveheti ) és az intercom most az egész sony film könyvtárat megkapta? én ugyanis olyan filmeket látok ismét megjelenni a boltok polcain intercom kiadásban, mint Antonioni: Foglalkozása riporter..., ezek szerint olyan klasszikusok is jöhetnek újra magyar felirattal az intercomtól, mint a Bilincs és Mosoly. Az utobbi ugyanis valahol warner, valahol sony kézben van. mit tudsz errol Zoom?
0
2010. szeptember 21., kedd 22:00
Ez nagyon egyszerű. Mint ahogy a FHE-től az IC-hez kerültek a Sony-jogok, ugyan úgy kerültek el az IC-től a lejárt StudioCanal-jogok a B-Roll-hoz. Ennyi.
0