Na, mivel én nem akartam várni a BD-re, ma megvettem a DVD-t, amit éppen most néztem végig. Megerősítem: a TV2 által készíttetett Gáti Oszkár féle szinkron van rajta. A borító, mint már írták alattam, kétoldalas, viszont nekem továbbra sem nagyon jön be. Ez az alábbi - mert bár elég központi téma a szkander, de végtére mégsem csak arról szól a film - szerintem sokkal tetszetősebb, nekem jobban bejött volna:

Meg persze az sem ártott volna, ha nem a már "megszokott" gagyi egyenmenüt hányják oda a lemezre, hanem rászánnak egy negyed órát a gondolom egy korábbi változathoz már elkészített menü aktualizálására...
Meg is kerestem, ez kellett volna a mi lemezünkre is:
Összességében mégsem lehet okunk panaszra, egy egész jó szinkronnal kaptuk meg a filmet eredeti képaránnyal. Ilyen jó képpel még sosem láttam ezt a mozit, és hát legalább megjelent végre, nem úgy, mint pl. az Oscar. Talán már csak az az egy nagy hiányossága van Stallone filmográfiájának - ha az évek óta nem kapható Kobrát, nomeg a tragikus hirtelenséggel eltűnt szinkronos/vágatlan Tango és Cash-t nem vesszük számításba.
Majdnem, mint Schwarzeneggernél a Menekülő ember. Az is eszébe juthatna már valamelyik kiadónak...