Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2004. augusztus 18., szerda 11:35
"köcsög rajongókkal"

remélem nem lesz sokáig szerencsénk itt hozzád...
0
2004. augusztus 18., szerda 9:47
Tisztára mint az oviban, olyan jókat tudok röhögni a vitáitokon.. :)
Aki meg nem szereti a DM zenéjét az az ő egyéni problémája..
0
2004. augusztus 18., szerda 9:26
nekem deja vu-m van. mintha erről már lett volna szó korábban is.
0
2004. augusztus 18., szerda 9:16
én sem láttalak itt eddig.

remélem, máshová nem írkálsz ezen a néven.
0
2004. augusztus 18., szerda 5:51
sziasztok srácok, örömömre nagy lett a pezsgés és megszólítottnak érzem magam

figyuzzatok, amikor dick laurent mentegetőzött a bajszos poénja miatt, akkor döbbentem rá, hogy itt vérbeli úriemberek cserélnek eszmét, hát banyek, persze hogy be lehet szólni freddiere, mekkora buzi volt, istenem, de látom, ez itt egyszerűen nem szokás, nem komilfó, szal elnézést az arrogáns hangért, pardon

ámde azért engedtessék meg nekem néhány keresetlen kitétel
könyörgöm, ezt, hogy ízlések és pofonok meg hogy ez relatív, na ezt gyorsan dobjuk ki a kukába, irgumburgum, mert persze, hogy mi a frankó, az viszonylagos, de ettől még nem csinálunk mást éjjel-nappal minthogy arról beszélünk, mi a frankó
mintha mindegy lenne mi szól a lemezjátszón, pedig mennyire nem az!
ha van ízlés, akkor szar ízlés is van, ne kelljen már definiálásba fogni

kéremszépen a depeche mode az igényes zene tipikus szörnyszülötte, emberek ezrei léteznek, akik a singlest és az exitert (pl) váltogatják a diszkmenjükben, és ezzel le van tudva számukra a zene világa, hisz ismerősökre lelnek a Pecsa Klubban, az industrial-dark esteken, és visszamosolyognak a kifestett gruftik, de még a széplelkű alternatívok is, na ezeket nevezzem én jóízlésű embereknek???!! hát nem fogom
miközben nyilván a depechnek volt egy-két jó száma, just can get enough meg még néhány korai szintiorgia, de azért ma teljes szívvel kiállni mellette több mint ciki, hisz egy középszerű, öreges, ambienttel melegített popzenekar, köcsög rajongókkal
0
2004. augusztus 18., szerda 3:51
szerintem ez a kettő nem jár együtt.. meg mi az, hogy gyatra zenei izlés?
0
2004. augusztus 17., kedd 19:59
figyu edcrane: Nem érdekel, hogy majdnem foglalt a neved, amúgy nem foglalt mert én Ed Crane vagyok te meg edcrane, ugyhogy erről ennyit. Másodszor nemnagyon láttalak még az xpressen. Amúgy azzal a kérdéseddel, hogy: "te ki a fasz vagy" nálam kihúztad a gyufát..:)
0
2004. augusztus 17., kedd 18:12
az én észrevételem az, hogy aki nagy filmbuzi, és filmismerő, és keni-vágja, hogy mi merre mennyi, annak elég gyatra a zenei ízlése, és fordítva. ritka az olyan kiváló ízlésű ember, aki mindkettőből a legjobbat szereti (lsd pl én, bruhahaha:)

kedvenceim az igényes zene kedvelői, a hideg kiráz tőlük
0
2004. augusztus 17., kedd 18:09
a nicked már 2,5 éve foglalt.
0
2004. augusztus 17., kedd 15:51
a depech mode-dal semmi bajom, nagy kedvenc. de a queenel se, csak nem szeretem. egyébként nem gondoltam komolyan, ezért is írtam, hogy "tapló módon mondhatná bárki"...
0
2004. augusztus 17., kedd 10:03
Ja, de a pecsás dolog mivel hozzám szólt, nem vágtam. Végig meg nem olvastam ki miért rajong.
0
2004. augusztus 17., kedd 10:00
eh. freddie mercury-ról (tudod, az egykori queen bajszos énekeséről) köztudomású, hogy biszexuális volt. az életébe került a dolog. no, most már talán sejted, kinek szólt a dolog.
0
2004. augusztus 17., kedd 9:49
"Na vajon?"
Még mindig nemtom. .)
Mert aki szereti a Depeche Mode-ot, arról kurvára
nem jutott még eszembe, hogy homokos. Nem egészen
olyan, mintha a Backstreet Boys vagy Justin Timberlak állna
a palettája toplistáján vagy a sokszor homokos táncmozdulatokat idéző
disco-sokról ne is essen szó.
Jean, a homofóbiádat meg tartsd otthon, vagy húzz a Pecsába.
0
2004. augusztus 17., kedd 9:01
na vajon...?
0
2004. augusztus 17., kedd 2:21
"tapló módon erre mondhatná itt bárki, csatold fel a bajuszt, és irány a kék osztriga!"

Ez kinek szólt?
0
2004. augusztus 17., kedd 0:31
Anyád méhét összetört csontokkal tépem szét !
0
2004. augusztus 17., kedd 0:25
nem mind1 ki a fasz vagyok bazdmeg? Anyád hogy van?:) Küld ide, majd lerendezem:) a kurva anyádat kérdezel ilyeneket te köcsög!
0
2004. augusztus 17., kedd 0:13
te ki a fasz vagy?
0
2004. augusztus 16., hétfő 23:15
A király a system of a down! Ők egy nagyon eredeti kemény rock együttes, ha nem ismernétek. Serj Tankian az isten!:)
0
2004. augusztus 16., hétfő 23:14
maradva björknél: debut
0
2004. augusztus 16., hétfő 22:45
Nehogy már te akard eldönteni, hogy milyen zenét halgassunk! Megjegyzem, hogy mások ízlését nem szoktuk fikázni. Ha nem vetted volna észre.... Az, hogy "szar zene", ez egy  eléggé relatív dolog
0
2004. augusztus 16., hétfő 20:52
tapló módon erre mondhatná itt bárki, csatold fel a bajuszt, és irány a kék osztriga!
:)
0
2004. augusztus 16., hétfő 19:39
"nem lesz nehéz, itt van pl a depes
csatold föl a bakancsot jézus, és irány a pecsa"

Azt nem egészen értem, hogy a bakancs hogy jön ide, azt viszont igen,
hogy a te zenei izlésednek nem felel meg. Na és?
0
2004. augusztus 16., hétfő 18:26
én meg a queent nem igazán szeretem, mégse szarozom le...

egyébként: björk greatest hits. király volt az olimpián! tiesztó vesszen. :((
0
2004. augusztus 16., hétfő 12:32
a DM mint rossz zene? hm..
0