egy szóval jellemezném csak a Fangória mellékleteit....félistenek:))...ritkaságokat szednek elő,szélesvászonnal kínálják,eredeti és magyar hanggal,felirattal,filmhez elvárhatóan nem tűéles,de kellemes transzferrel
0
2006. április 30., vasárnap 16:54
7252
Azért írtam ebbe a fórumba, mert nem akartam egy másikat nyitni a Fangoriának...
0
2006. április 30., vasárnap 16:51
7252
Üdv mindenkinek! Tudna valaki infókkal szolgálni, hogy milyenek a dvd-k? Elsősorban a "Kukorica gyermekei"-re gondolok; valóban ilyen paraméterekkel-ahogy írták-jelentek meg a filmek? Milyen a minőségük,...? Az infókat előre is köszi!
0
2004. július 30., péntek 2:13
43
Miért, milyen melléklettel lehet még megvenni?
0
2004. július 29., csütörtök 23:04
371
Nekem a hálószobai NileLine ND2818 tipusú lejátszómon nem lehet megnézni a filmet. Minden működik a menütől kezdve az összes extráig de a film nem idul el.
Fel is hívtam a Fanagória szeresztőségét ahol nagyon készségesek voltak. Egy rossz szavam sincs. Mondták is, hogy kicserélik, de végül is nem cseréltettem ki mert a másik lejátszómon tökéletesen ment. Gondolom egy másik lemez is u.a ilyen lenne :-(
Szerintem valami apró szabvány probléma lehet mert tudom, hogy a NileLine nem túl márkás de még az olyan elrontott írott lemezeket is lejátsza amit egy normális márkás lejátszó fel sem ismer.
A Sokk fórumán ezt kitárgyalták. Csak annyit róla, hogy a szerkesztő sűrű bocsánatkérések közepette igérte meg, hogy a következő szám már nem ilyen lesz. Én reménykedek! (A szám kb. úgy néz ki, mint amit nyers tükörforditással, egy 40 oldalas kéziszótár segitségével készitettek a horror teljes ismerete vagy szeretete nélkül.)
0
2004. július 29., csütörtök 20:06
4792
a fangoriát meg lehet venni ezzel a melléklettel is....... uhhhhh mé nem azzal vettem meg
egyébként mi a benyomásotok a fangoria első számáról?
0
2004. július 29., csütörtök 11:27
84
Egyik haverom azzal a problémával állt elő , hogy a dvd-n a szélesvásznú csík felső része úgymond lépcsős. Esetleg másnál van ez a probléma ? Kaptam egy infót hogy ez nem probléma mert ezek a dvd-k 16/9-es TV-kre van optimizálva és az overscan megoldja ezt a problémát ! HELP ME !