Tényleg nem láttam. :) Attól függetlenül, hogy megvan, de DVD-n nem akarom már megnézni. :) Ha tudnád hány olyan filmem van még, amit nem láttam...?!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 9., szerda 21:21
8977
2 változatban is megvan neki... legalábbis a lista szerint!
0
2012. május 9., szerda 21:20
8977
"Én még nem láttam a filmet..."
Ezt komolyan írod? Rákerestem a listádban:
527. Az őrület határán (Feliratos változat) 528. Az őrület határán (Szinkronizált változat)
Most akkor ez hogy is van?
0
2012. május 9., szerda 21:20
2002
Szerintem előbb nézd meg mielőtt ezt megveszed, nem egyszerű. Nekem benne van a top 10 kedvenc filmemben. De így is azt mondom, hogy inkább nézd meg előbb, ha akarod ingyen neked adom a dvd-t.
0
2012. május 9., szerda 21:10
16089
Megoszlanak a vélemények tudom, és látom is, de azért kérdem, hogy megéri megvenni? Én még nem láttam a filmet, nem tudom, hogy érdemes-e rá beruházni...?!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. február 25., szombat 15:26
9368
Ez is egy teljesen korrekt megfogalmazása az én problémáimnak is :)
0
2012. február 25., szombat 15:25
9368
Sajnos én ezt a gyönyörűséget, érzelem- és gondolatgazdagságot nyomokban sem véltem felfedezni, pedig ezen a filmen még csak nem is aludtam el úgy, mint a Tróján, mert becsülettel végigszenvedtem az első kockától az utolsóig. Valószínűleg azért sikkadt el, mert unalomba fulladt az egész. Nem a film nehézségével van baj, vannak ennél nehezebben fogyasztható alkotások is, amikkel ilyen gondok nincsenek. Írtam róla pozitívat is és próbáltam objektíven írni róla, hiszen most már eltelt a megtekintés óta nagyjából 2-3 hónap, úgyhogy ne fájjon a kritika: sajnos ez egy rossz filmélményként maradt meg.
0
2012. február 25., szombat 15:24
52684
pontosabban: hiába sejtem, hogy ő jó
most posts by TM
0
2012. február 25., szombat 15:23
52684
Malick-kel való azonosulás azért is nehezebb, mert annyira bennsőséges, annyira intim, annyira mély, annyira szenvedélyes-szenvedős olykor a mesélésének a módja, amibe nehéz belehangolódni, még a magamfajta szentimentalizmusra hajlamos egyénnek is. Folyamatosan azon veszem észre magam, amíg Malick-kel próbálok randizni, hogy nem kerülök az ő körén belülre, így aztán hiába érzem, hogy ő jó, egyszerűen nem tudom érezni a bőrömön, s így ha nem is ellentétes a hatás, de összességében azért valahol kínlódássá válik az egymásra nem találásunk. No, remélem, így már érthetőbb. :)
most posts by TM
0
2012. február 25., szombat 15:19
9368
Nálam az emberkínzásra alkalmas film jelenti a 10/1-es kategóriát, ha úgy jobban tetszik :) Ez csupán nyelvi fordulat, az Irigy Hónaljmirigy társulata is poénkodott hasonlóképpen Balázs Pali zenéjével, azon valahogy mégsem akadt fent senki :) Van még olyan film, ami kiérdemelte nálam ezt: pl. egy román roadmovie (Zseton és a beton) :)
0
2012. február 25., szombat 14:50
8977
Ezzel mélységesen egyetértek! Lehetséges, hogy valakinek nem tetszik, no de olyanokat írni róla, hogy ezzel lehetne embereket kínozni, az már számomra is kissé felháborító! Az előbb még mást írtam, de jobb a békesség jegyében inkább visszatöröltem, mert az eléggé az indulataimat fejezte ki! :)
0
2012. február 25., szombat 13:19
2601
Valósággal fáj, amikor ilyeneket olvasok egy olyan gyönyörű, érzelem- és gondolatgazdag műről, mint Malick szóban forgó alkotása. Persze nem tetszhet mindenkinek és tényleg nem egy könnyű film, de akárhogyis hangzik, megkockáztatom a kijelentést, hogy ennél több tiszteletet érdemel mind Malick, mind Az őrület határán.
0
2012. február 25., szombat 13:16
7074
Nem tudom mit szólnál akkor az Élet fájához, ha ezen szenvedtél. Na, az kegyetlenül unalmas.
0
2012. február 25., szombat 12:18
9368
Emberkínzásra tökéletesen alkalmas ez a mű. Nekem sem jött be, sokan viszont szeretik. Aki nem ismeri, mindenképpen nézze meg mielőtt megveszi - hatalmas csalódástól mentheti meg magát. Én azóta sem éreztem ingert arra, hogy újra megtekintsem, hiszen a főszereplő is teljességgel antipatikus. Én ezzel a letargikus történetmeséléssel nem tudok mit kezdeni. Nem ilyen a lelkivilágom. Nagyjából egy kiadós agymosás ugrik be, ha Malick filmjét emlegetik, annyira borzalmas az egész. Pedig milyen kiváló színészek vállaltak benne szerepet! Ezt kiemelném. De ezt a filmet sajnos ők sem tudták megmenteni a szememben. Az Apokalipszis most! fényévekkel jobb film szerintem, hozzám közelebb áll.
0
2012. február 25., szombat 11:17
52684
Én is kínlódtam rajta, de hát a Malick-filmek ilyenek. Szerencsére Az új világ DVD-n van, így azt a kanapén ülve tudom tompítani valami erős itókával, hogy ha ráveszem magam a megtekintésére. :)
most posts by TM
0
2012. február 25., szombat 9:51
376
Az egyik leglíraibb, leghatásosabb és legtökéletesebb filmalkotás a háborúk értelmetlenségéről. Minden pénzt megér!
0
2012. február 25., szombat 9:48
50
Az egyik legunalmasabb, legrosszabb film amit valaha láttam,krajcárt sem ér.
0
2011. május 30., hétfő 23:38
19952
a kommentár biztos nem, azt a FOX se szokta feliratozni.
0
2011. május 30., hétfő 22:42
144
A film oldalán nincsen jelölve de minden extra magyar feliratos, talán a kommentárt kivéve, azt még nem láttam (hallottam).
0
2011. május 24., kedd 17:30
14594
Az is lehet ám, hogy a transzfer ugyanaz, csak a tömörítés másabb egy picit, ezért látja a teszter egy leheletnyivel "szoftabbnak" a képet. A színvilág, a felbontás és a részletesség tökéletesen megegyezik a Criterion változatéval...
0
2011. május 24., kedd 16:57
8977
Jó hír mindez, így nagyon megvevősnek tűnik! :)
0
2011. május 24., kedd 13:55
14594
Úgy tűnik, nem a Criterion változat transzferét vette át a Fox, hanem sajátot csinált (vagy igen, csak hangyányit belenyúltak), de ez nem von le a kép és hangminőség értékeléséből semmit: