Keresés

Batman: A sötét lovag - Felemelkedés (2 DVD) (DVD)

2012. december 27., csütörtök 22:50
Ó én már teljesen nyugodt vagyok, hogy soha nem fognak találkozni a nézőpontjaink, épp ezért meg sem póbálnék magyarázkodni. Minek is tenném.
0
2012. december 27., csütörtök 22:48
Igaza van, okos kis kölök!
0
2012. december 27., csütörtök 22:42
A lentikuláris is plusz macera, szóval ezt a szelektív igénytelenséget ezzel nem magyaráztad meg nekem, de nem is kell.
most posts by TM
0
2012. december 27., csütörtök 22:07
Némileg off:

Négyéves kisfiam nézegetett pár szebb DVD kiadványt a gyűjteményből az imént. Az egyik papírtokos DVD-nél észrevételezte, hogy ugyanaz a kép van rajta, mint a belső borítón. Mondtam neki, hogy az csak egy papírfekni rajta. Mire ő: "Az nem fekni, hanem fecni!"
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. december 27., csütörtök 21:03
Igen A világ végén-nek nagyon szép dombornyomott slipje van - ,,...ha nincs legalább egy kevés eltérés a papíron" - ezért ill másért is mindenképp beszereztem volna ezen kiadását a filmnek.
Szóval pont ez az én nem akarok felesleges macerát( hogy mindíg mikor megakarom nézni a filmet vigyázzak, hogy ne legyen baja a fekninek) egy sima slip miatt ha semmi egyedi nincs benne.
Tehát ha mondjuk ugyanaz a kép, de kívül domboros vagy lentikuláris azt már nyugodt szívvel mondom egyedinek.
Egyébként meg csak egy karton lap amit még le kell venni a tokról, hogy egyáltalán kinyithasd azt és hozzáférhes a lemezekhez.
Egyébként jól néznek ki ezek a kartonok és ha számomra fontos a film akkor valszeg ilyen kiadásban próbálom meg beszerezni, de nem mérvadó. Ezért részemről hanyagolandó.
0
2012. december 27., csütörtök 20:06
Egységesség ide. Ez jelenti azt, hogy egyezik a dizájn. Ha jól emlékszem, épp te kajtattál Karib-tenger kalózai kartonos dvd után, pedig ott is ugyanolyan a karton, mint a dvd borító.
Persze hogy vigyázni kell rá! Az is a kiadvány része, függetlenül attól, hogy mi van rajta.
most posts by TM
0
2012. december 27., csütörtök 19:10
Ezért választottam annó én is inkább a Jokeres második részt. Annak külön örültem, hogy a tok borítója már nem ez a kép lett, hanem a Batmanes. Ettől csak színesebb lett a kiadvány. Persze utólagos cserével itt is orvosolható a dolog, de azért az valahogy mégsem az igazi.
0
2012. december 27., csütörtök 19:07
Nekem ma volt a kezemben mindkettő egyszerre. Persze bontatlan formában, így a masszivitást nehéz lenne - főképp így utólag - megítélni. De ha jól emlékszem, a maszkos oldalról nyitott, a másik meg talán egy o-ring (mint a BD-nél)...?
0
2012. december 27., csütörtök 19:06
Meglehet. Én nem látom értelmét ha a slip képe nem eltérő a tok borítójától egységesség ide vagy oda.
Már eleve pepecselés hisz vigyázni kell a kartonra is, kopik, horpad. Egy plusz nyűgöt nem olyan jó dolog a nyakba venni ha nincs legalább egy kevés eltérés a papíron.
0
2012. december 27., csütörtök 18:53
Állítólag a maszkosnak masszívabb a kartontokja, olyan, mint a régebbieké, de még nem volt egyszerre a kezemben mindkettő, így ezt megerősíteni nem tudom, ahogy egyéb indok sem jut eszembe.
most posts by TM
0
2012. december 27., csütörtök 18:35
Azt egyébként nem is értem, miért adja egy ezressel drágábban a tuskó a maszkos feknis változatot. Vagyishogy: jajj, dehogynem értem! Abban nincs árverseny. De mivel tartalmilag ugyanaz a két kiadvány, mégis pofátlanságnak tartom.
0
2012. december 26., szerda 23:26
Így egységes az artwork, na meg az exkluzivitás is. A gyűjtők meg eggyel többet zsákolhatnak be a kollekcióba.
most posts by TM
0
2012. december 26., szerda 23:18
Nem.
most posts by TM
0
2012. december 26., szerda 22:34
Mert nem az lenne a lényeg, hogy a slip meg a borító eltérjen?
0
2012. december 26., szerda 22:26
Olyasmire gondoltam volna, mint a második rész esetében. Hiába volt Joker feknivel is, alatta a Batmanes borító van.
0
2012. december 26., szerda 9:37
Belsejének meg a Batman-es borító kellett volna, az mennyivel farnkóbb lenne.
Pedig az is van és csakegy borító csere lenne a gyártónak, de nem igazán akartak egyedibbet.
Mondjuk ha vlki megveszi ezt más pedig a másik verziót akkor ők kicserélhetik a slipcase-eket, mert mindkettő ugyanazokat az infókat tartalmazza.
Cserére fel! :)))
0
2012. december 24., hétfő 12:49
Jól mondja tégli, egyezik.
0
2012. december 24., hétfő 12:16
Beszarok, teszkó exklúziv. :D
De akkor miért nem 990,- az ára?
0
2012. december 24., hétfő 11:22
Köszönöm!
Tesco hálózatában? Az Xpress is ilyet küldött.....pedig BluRay-t rendeltem :)
0
2012. december 24., hétfő 11:13
Ugyanolyan.
most posts by TM
0
2012. december 24., hétfő 10:55
Tennél be egy képet a fekni alatti borítóról is? Vagy egyezik a feknivel?
0
2012. december 24., hétfő 10:09
*hálózatában(e)
0
2012. december 24., hétfő 10:08
Felteszem, erre gondolsz.

Ezzel a - véleményem szerint sokkal faszább - borítóval kizárólag a Tesco hálózatával kapható a film.

(Nekem 4990.- Ft-ért számolták a pénztárnál, meg is lepődtem, mert a 3990.- Ft-os, "hagyományos" borítósok közé volt berakva ez a verzió, így visszakértem és -kaptam a különbözetet.)

Amúgy ennek a csomagolása a hagyományos verzióval szemben nem vékony o-ring, hanem masszív slipcase.
A borító hátlapjának grafikája emlékeim szerint mindkettőnek ugyanaz.
0
2012. december 24., hétfő 1:55
Igen van olyan is ami fekete és Bane van rajta. Meg ez is létezik nálunk még az ára is különböző.
0
2012. december 23., vasárnap 21:52
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy más borítóval is megjelent a 2lemezes kiadás?
mert amit láttam az teljesen más mint ami itt látható...
Tenne fel valaki képeket?
Köszönöm
0