Na látod, most már nincs is rajta semmi! Hol kell követni? Úgy látszik (már megint) lemaradtam valamiről! ;-)
0
2006. december 15., péntek 22:40
16970
Lemaradtam a herpeszednél :)
0
2006. december 15., péntek 22:33
52684
Árpa van rajta! Nem követed a relitisómat? Már volt róla szó. :-)
most posts by TM
0
2006. december 15., péntek 22:29
7252
TM, hová tűnt az egyik szemed?!?
0
2006. december 15., péntek 22:26
52684
Tudsz te, ha akarsz! .-) Grat.!
most posts by TM
0
2006. december 15., péntek 20:37
9368
téglagyári megálló: megfogadtam a tanácsod, mai szerzeményeim: Ace Ventura díszdoboz, Harcosok klubja, Ryan közlegény megmentése (ha jól nézem ez digipack) :) gyönyörűek :)
0
2006. december 11., hétfő 10:54
626
Azért buékoznak sokan, mert a tesco szerint már a múlt hónap közepe óta tart a Karácsony....:)
0
2006. december 10., vasárnap 23:46
52684
Hihetetlen, hogy mi megy itt! Na, ezek után ebben a topicban kívánjon nektek boldog új évet a Kóka!
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 23:41
4842
tökéletesen igazad van. ha azok a dolgok amiket itt felsoroltál megvalósulnának, akkor valószínűleg máris jobban menne az ország szekere. szerintem mindannyian így gondoljuk. sokan mondták már ezeket nekem, tehát nem csak te gondolkozol így. éppen ezért nem tudom elhinni, hogy a parlamentben nem merült még fel senkiben sem, hogy esetleg jól meg kéne adóztatni a multikat vagy csökkenteni az élelmiszer importot. egyszerűen nem hiszem el. vagy ilyen könnyű bekerülni abba a parlamentbe? nosza akkor abbahogyom inkább a fizikát.
(egyébként - és ez most tényleg nagyon komolytalan kérdés - mi van, ha mondjuk az a sok kámforálódott pénzösszeg olyan külföldiek zsebébe vándorolt, akik valamilyen történelmi igazságtalanságra hivatkozva vettek elégtételt az országon - titokban? elvégre a szomszédoknak minden oka meglenne rá. a szlovákok és a szerbek pl.)
0
2006. december 10., vasárnap 23:24
1849
hát, kb i is így állunk, mert eeekúrukferi miatt 50%-kal nőnek a közüzemi díjak. ami esetünkben 12ezer pénzt jelent.
0
2006. december 10., vasárnap 23:18
4842
szia! örölük, hogy egyetértünk ezekben a dolgokban. természetesen a balatonöszödről szóló megjegyzést gúnyosan szántam. de ugyanakkor én itt keleten azt látom, hogy az egykor rendíthetetlen mszp-s nagyik és a jobboldali ifjak végre egyetértenek egy dologban: "gyurcsányék hazudtak és ez így nem jó. változást!" én sok idő óta nem tapasztaltam ilyesmit és ezt "balatonöszödnek" köszönhetjük. ez kellett az országnak hogy végre feléledjen? eddig kellett rá várni?
egyébként szerintem túlon túl kényelmes dolog mindent a politikusokra kenni. arról, hogy milyen szarul áll most az ország arról nem csak ők tehetnek. itt keleten (szabolcs-szatmár és hajdú bihar megye vidékén) a munkanélküliséget főállásban végző kissebbségiek és nem vagy tagadottan kissebségiek tökéletesen megvalósítják a parazita életformát. amíg te izzadsz a munkahelyeden addig ők álldogálnak a városháza előtt követelik a jussukat, merthát ugye "nekik ez jár!". ezek az államigondozottak is hozzájárultak ahhoz, hogy milyen szar most az országnak. és akkor ott van még az olaszliszkai tanárgyilkosság... arról inkább nem is beszélek. nem akartam már odaírni az év botrányához, nehogy azt higgyétek rólam hogy valami fröcsögő rasszista vagyok (amúgy tényleg nem vagyok az) de akkor is szörnyű, hogy ilyesmi megtörténhetett. hogy most volt-e a dologban kissebségi elkeseredettség vagy csupán szimpla gyilkosságról van szó, azt még nem mondták ki, pedig mindenkinek ott van a nyelve hegyén.
0
2006. december 10., vasárnap 21:59
4956
Ne kérj elnézést! Igazad van.
0
2006. december 10., vasárnap 21:51
7252
Tökmind1, hogy elkúrtukferi vagy elloptukviktor:változás úgysem lesz! Változás majd akkor lesz, ha első lépésként picsánrúgják ezt a sok külföldi multit és kiebrudalják Magyarországról; ekkor talán marad itthon az a sok-sok tízmilló Forint, amik "ezek" kivisznek az országból. Aztán pedig beszüntetjük a gyümölcs/hús (hiszen a sok szemetet hordják ide!) importot, mert amennyire szükségünk van, azt itthon a gazdák megtermelik/tenyésztik. Ezután elgondolkozunk azon, hogy a VIII. kerület miért hemzseg a sok kínaitól, akik halálra keresik magukat... De első lépésként inkább a politikusaink között kellene rendet tenni, mondjuk egy kis (inkább jó nagy) ritkítással!
Elnézést kérek mindenkitől az OFF-ért!
0
2006. december 10., vasárnap 21:40
4956
Én azt kívánom a kedves Universalnak és Intercomnak, hogy a T-rex-ek játszadozzanak a tökeikkel.. csak ennyit szerettem volna. köszönöm
0
2006. december 10., vasárnap 21:39
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 10., vasárnap 21:32
7252
Jaaa, én meg már hirtelen Twilight zone-ban éreztem magam! ;-)
0
2006. december 10., vasárnap 21:29
52684
Valaki Gergely-naptárat töltött bele a Windows-ba.
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 21:27
7252
Ajánlanám Neked a Riviéra vadorzóit... végre... ;-)
Egyébként lemaradtam valamiről? Mi ez a sok újévi jókívánság így 10.-e környékén?!?
0
2006. december 10., vasárnap 21:03
79
Ez szép volt. Gáz, hogy nem tudom befogni a pofámat ebben a topicban. Meg úgy általában. De igazad van, szeretjük a filmeket, vagy utáljuk őket. Mindegy. A lényeg, hogy beszéljünk róluk. Asszem most megnézek egy laza vígjátékot, és elsírom/elröhögöm magam sokszor. Csáó
0
2006. december 10., vasárnap 20:56
626
Na akkor még egyszer:
Nagyon Boldog, és dvd-ben gazdag, politika-mentes újévet kívánok mindenkinek!
És egy jó tanács... ha már tele van a tökötök a politikusokból akkor kapcsoljátok át a tv-t dvd-re és nézzetek valami kellemes filmet. ha még mindig xar a kedvetek akkor van egy még jobb megoldás és még csak erőlködni sem kell:
Próbáljatok meg kedvesebb lenni az emberekkel. Kezdjük kicsiben... köszönjünk előre másoknak.
0
2006. december 10., vasárnap 20:17
79
Elmegyek oda, de asszem a picsába is lassan!
0
2006. december 10., vasárnap 20:16
52684
Emberek, menjetek a chat-be!
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 20:10
79
Kedves Frederic! Szerintem Te valamit nagyon félreértettél, hogy nem vagy "kereső" tanár, azt meg biztosra veszem. Ha hiszed, ha nem, azóta is tanulok (ha nem is konkrétan egy felsőoktatási intézményben), de rengeteg szakirodalmat olvasok, mindhárom szakom kapcsán. Azt hiszem, "normális" tanár vagyok, bár erről speciel nincs papírom. Szinte minden diákommal remek a kapcsolatom, viszont látom azt, mit hagytak ki otthon a szülők némely esetben. Szóval nem csesztetem a gyerekeket, ha csak a "miért nem tanulsz, így műveletlenebb leszel..."-kérdés nem számít annak. Meglepődnél, milyen jóban vagyok velük, és mennyi problémájukkal hozzám fordulnak. Jó pályát választottam. Mármint ha azt nézzük, mihez értek. Én azt hiszem, politikailag korrekt történelem tanár vagyok, azon is meglepődnél, milyen az értékrendem, de a saját külön véleményemet nem szoktam közzétenni(leszámítva azt, hogy pl. Szulejmánnak hogy a picsába lehet szobrot állítani Magyarországon...) A lényeg, hogyha szövegértés korrepetálásra van szükséged-márpedig az eddigiek alapján van-fordulj hozzám bizalommal!