Keresés

Buék!

2006. december 10., vasárnap 19:23
Már nem lesz DVDkben gazdag az évem, bevásároltam rendesen, bár lehet veszek még 1-2 kiadványt... a Kutyaszorítóbanon gondolkodom és a Múmia díszdobozon na és persze Ace Venturán... szerintetek?

Írt az imént egy tanár úr... csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nincs bajom a tanárokkal, csak azokkal, akik túlontúl próbálják csesztetni a gyerekeket mindenféle dologgal. Ne csináld ezt, ne csináld azt... miért ne? mi köze hozzá? egy normális tanárral meg lehet beszélni a dolgokat, meghallgatja az indokokat :) szóval, ha nem szereted a gyerekeket, rossz pályát választottál... szerencsére mikor gimis voltam, volt egy nagyon rendes, politikailag korrekt (órán semleges) történelem tanárom. Mesélt dolgokat más iskolák történelem tanítási módszereiről... no comment. Egy szoci és egy jobbos töritanár egész máshogy meséli a történteket, holott ezek egyszerű tények lennének. 21 évet tanultál (én többet fogok - talán egy egész életen át)... gratulálok hozzá, dícséretes. Tudom, sajnos országunkban nem fizetik meg a tanárok munkáját. Van aki többet érdemelne, van aki kevesebbet.

Boldog Új Évet Minden Filmkedvelőnek!
0
2006. december 10., vasárnap 19:11
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 10., vasárnap 19:04
Sajnos egyik kívánságod sem fog teljesülni!
A különbség a kettő között az, hogy én kevesebb kárt okozok az életedben! :-)
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 19:00
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 10., vasárnap 18:52
Na, ha a Búék-topicba is sikerül árkot ásni valaki ártatlan véleménye kapcsán, az lesz az igazán szegénységi bizonyítvány!
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 18:47
Ha szerinted nem erre a fórumra való, akkor fogadd is meg a saját véleményed!
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 18:46
A helyzet az, hogy a politika dönti el, ki hogyan él. Ezt nem szerencsés megjegyezni, hogy mindenki tehet a saját élete jobbrafordulásáért. Én ahhoz értek, hogy a tudásom átadom a fiatalabbaknak. Amit kapok érte, kalap szar. Hozzátenném, akárki van kormányon. De könyörgöm, én mivel tehetném jobbá a körülményeimet? Ha több magántanítványt vállalok, a feleségemet max a fürdés és fogmosás között látom, pedig szép nő, többet érdemel. Úgyhogy engem ne vegyen senki a kültéri munkásokkal egy kalap alá. Én nem 8 évig tanultam, ha jól számolom, 22 volt. És nem álldogálok, hanem-túl azon, hogy a kötelező anyagot leadom, próbálom helyrehozni, amit néhány szülő otthon elkúrt. Mások nem otthon kúrták el. Bármilyen formában az őszödi beszéd "védelme" felforgatja gyomrom. Nem vagyok hülye, mindenki tudja, hogy a nagy pártok hasonlóan politizálnak, csak máshol nem kerül ki. Igazából nem érdekel az egész, hányok a politikától, de attól is, ha valakinek a szar is szép, legfeljebb büdös egy kicsit...
0
2006. december 10., vasárnap 18:45
Szerencséd,hogy jobban élsz mint 4 éve (a legtöbb ember nem igy van vele).bár a kérdés mihez képest élsz jobban?Szerintem nagyon fiatal lehetsz,hogy ilyeneket írsz egy dvd-s oldalon.De remélem abban egyet értünk,hogy a politika nagyon mocskos dolog.És igen,  nagy ráhatással van az emberek életében a politika.föleg magyar országon.De ne menjünk bele értelmetlen vítába inkább neked is Kivánok dvd-kben gazdag karácsonyt.
0
2006. december 10., vasárnap 18:44
Boldog DVD-ben Gazdag Újévet Kívánok Minden Kedves Filmfan-nak!!!!

0
2006. december 10., vasárnap 18:38
Mellesleg miért csak a fideszesek tudnak agresszívan reagálni? Miért hiszik azt, hogy csak nekik van igazuk? Én még egy szocit sem láttam, aki agresszívan viselkedett. Biztos jó érzés gyűlölködni, nekem ez nem hiányzik.

Ja és imádom a filmeket :D
0
2006. december 10., vasárnap 18:36
Egy picit off:
Balatonöszödi beszéd: Imádom mikor a média szófoszlányokból, részletekből rak össze egy hírt, teljesen elferdítve a beszéd valós mondanivalóját. Imádom amikor a Fidesz hergeli a tömeget, azután pedig ártatlan képet vágnak. Imádom, hogy a jobbosok azt hiszik, hogy az ország népe ettől lesz összefogott. Mint budapesti, elítéltem a csőcseléket (legyen az akár fideszes vagy szoci) amiért szétverték a várost. Az országnak nem a politikától és a más ember gyűlöletétől kell, hogy összefogott és egységes legyen. Aki kiment tüntetni, mit tesz a saját életének jobb körülményeiért? Tanul egyetemen? Dolgozik rendesen? A legtöbb kültéri munkást csak dohányozni látni, egyik sem fogná meg az ásót! 9-en állnak, egy dolgozik. Én sosem fogom a politikát okolni, ha sz*r lesz nekem, mert tudni fogom, hogy én rontottam el valahol. De egyelőre jobban élek, mint négy éve. És idén több DVD-t tudtam venni, mint négy éve. Bocs a kitérésért, a politika nem erre a fórumra való.
0
2006. december 10., vasárnap 17:16
Szia Szójer!

Rengeteg dologban egyetértünk, bár nem szeretem használni a "leg"-szót.
A München nekem is tetszett, Scissor Sisters, DM, James Bond, RHCP szintén egyezik, ahogy a magyar filmek kiadásának is nagyon örülök!
A Cannibál holokauszt vitában magam is jeles epizodista voltam, mégsem szívesen gondolok arra a parttalan vitára, mert a film töredékét sem éri annak, amekkora reklámot csináltunk neki!

Amiben viszont nagyon nem értek egyet, az az, hogy az öszödi beszéd megbékélést hozott volna. Én pont azt látom, hogy hatására méginkább kiéleződtek az emberek közötti ellentétek, és ez max. negatív értelemben mondható az év csúcspontjának.
Indiana Jonesra 2008 előtt ne is számíts, jelenleg erre a dátumra datálják a létrejöttét, nem úgy az ország gazdasági helyzetének rendeződését, mert azzal kapcsolatban Ráday Mihály városvédő sorozatának címe sejlik fel előttem...
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 16:34
a 2006-os év legjei

film

az év legjobb filmje: hogy őszinte legyek, idén nem sokat voltam moziban, de ha mindenképpen mondanom kéne egy címet, akkor a munich-et mondanám (pedig az 2005-ös). Az az igazság, hogy idén még szarabb filmek voltak, mint 2005-ben, pedig az se volt egy 1994.
az évben megismert legjobb (nem idei) film: sideways, almost famous

zene

az év legjobb száma: scissor sisters – i don’t feel like dancing
az év legjobb klipje: red hot chili peppers – dani california
az év legjobb albuma: the vines – vision valley
az év legjobb együttese: kasabian
az év legjobb előadója: paolo nutini
az év legnagyobb visszatérése: depeche mode
különdíj: az év legrosszabb zenei akármijei: u218, robbie williams elkúrta a karrierjét

dvd

az év legjobb kiadványa: james bond gyűjtemény
az év legjobb zenei dvd-je: robbie williams – and through it all 1997-2006
az év legnagyobb meglepetése: anime-k az odeontól
az év legjobb ár-akciója: halálos fegyver kerülj szinkronba gyűjtemény (3990HUF)
az év legjobb „dvd-s eseménye”: magyar klasszikusok végre méltó kiadásban
az év legrosszabb „dvd-s eseménye”: a universal kivonult
xpress fórum különdíj - az év legvéresebb vitája: kannibal holocaust (kultfilmekről)

egyébként…

az év csúcspontja: elszomorító, de ugyanakkor gúnyos mosolyra késztető: a balatonöszödi beszéd egy időre egyetértést és összefogást hozott egy sokáig igen megosztott országba.
az év legnagyobb dumái: „elkúrtuk. nem kicsit. nagyon!” „megjavult az egészségügy fiam? egy lószart mama!” „búcsúbuli, táncolj feri!”
az év botránya: benedek pápa és a dánok együtt a világbékéért
az év legnagyobb vesztesége: robert altman
az év legnagyobb káröröme: you tube, myspace – az mtv-nek ezennel befellegzett, rilitisóstúl, hiphápostul

intimszféra

amit sikerült összehoznom 2006-ban: nyelvvizsga (elsőre),
amit sikerült elkurnom az évben: pénzemet
amit elmulasztottam ebben az évben: bryan adams debrecenben

2007-ben hátha…
-jó film lesz a 300, az indiana jones, a sin city és a harry potter folytatása
-átveszi valaki a universal jogait és lesz szép münchen dvd-nk
-meg tudom venni a kubrick gyűjteményt
-rendeződik az ország gazdasági helyzete
-lehet majd nyitni topicot az ilyen hozzászólásoknak a fórumon
0
2006. január 22., vasárnap 11:18
BOLDOG ÓÉVET MINDENKINEK!
0
2006. január 21., szombat 23:45
:D
0
2006. január 21., szombat 12:58
Mivel benne volt, hogy "későn", ezért erre a választékosra!
most posts by TM
0
2006. január 21., szombat 12:12
2007-re! :)
Így biztosan ő az első.
0
2006. január 21., szombat 7:55
Na igen, de melyik évre kívánsz boldog újat? :)
0
2006. január 21., szombat 4:36
Boldog új évet kívánok minden kedves Xpress-es fórumozónak!
Jobb későn, mint soha... :-)
most posts by TM
0
2006. január 1., vasárnap 17:01
BUÉK az Xpressnek és minden fórumozónak, talán lesz még jövőre is jó film :)
0
2006. január 1., vasárnap 13:11
BUÉK!!!!!!!!!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. január 1., vasárnap 13:06
BUÉK
0
2006. január 1., vasárnap 12:34
Én is boldog új évet/újévet kívánok mindenkinek, ha még nem volt elég belőle!
0
2006. január 1., vasárnap 12:27
B.Ú.É.K.! :-) Sok-sok pénzt ebben az évben, hogy legyen miből DVD-t venni. Na megyek eszek egy kis lencsét. :-)
0
2006. január 1., vasárnap 8:48
Szép napot mindenkinek 2006 első napján! Lassan minden visszakerül a szokásos mederbe, holnap már munkanap! :(

Minden jót 2006-ra is!
0