Keresés

Die Hard - Drágább, mint az életed (mozi- és bővített változat) - Limitált Xpress Online Xkluzív fémdobozos változat (steelbook) (BLU-RAY)

2013. december 17., kedd 10:55
Na, hogy mégis azoknak legyen igaza, akik kivárnak. Most olcsóbb, mint a sima kiadás. Vegyétek, vigyétek.
0
2013. október 5., szombat 14:40
Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha tényleg elfogy egy limitált kiadás. Akkor nem hogy olcsóbb nem lesz, hanem egyáltalán nincs, maximum később aukciós oldalon jóval drágábbért, kétes minőségben. Ha viszont kivárnék, kockáztatva mindezt, s folyamatosan aggódnék a hazárdírozásom miatt, s ha semmi se jönne össze, akkor megvonnám a vállamat, hogy nem gond, majd legközelebb veszek mást, amin tudok spórolni... nos akkor én nem nevezném magamat gyűjtőnek, mert az én szótáramban ez a szó máshogyan van definiálva. S ezt nem kell mindjárt felsőbbrendűségnek érezni, gondolni, elég "másságnak" betudni.
most posts by TM
0
2013. október 5., szombat 14:11
Látod, én nem nevetek ezen a hozzászólásodon, szimplán csak örülök, hogy jár erre még néhány normális, gondolkodó ember, aki képes úgy értelmezni a leírtakat, ahogyan azok megfogantak a másik elméjében.
Akinek ez nem jön össze, azon sem nevetek, igaz, nem is sírok miatta, nekem attól nem lesz jobb vagy boldogabb vagy rosszabb vagy szomorúbb az életem, hogy a - szerintem azért nem annyira bonyolult - szavaim nem érnek el minden agyközpontot.

Egyébként nekem is rengeteg filmre nincs pénzem, csak a számomra fontosakat veszem meg azonnal, olyanokat, mint a fémdoboz, vagy a lentikuláris csomagolású, mivel azok minél tovább keringenek az eladási rendszerben, annál több idejük van arra, hogy sérüljenek, s ezt a rizikót nem engedhetem meg, mivel ha vetemednek, akkor már cseszhetem, ha később olcsóbbak is lesznek, vagy ha egy hibás példány kicserélgetése miatt kell boltokba, kiadóba rohangálnom, ami a végén sokkal több pénzbe kerülne, mint a megjelenéskori vásárlás. Ennek a fel nem ismerése a számvakság. Rotschildot szoktam idézni, aki azt mondta, hogy ő nem olyan gazdag, hogy megengedhesse magának azt, hogy olcsó árukat vásároljon. Ez erre a helyzetre teljesen igaz.
most posts by TM
0
2013. október 5., szombat 13:21
Szerintem arra gondoltak, aki megtehetné, hogy azonnal megveszi a filmet (ha annyira tetszett és kell is neki), de inkább vár valami leértékelésre, aztán meg csodálkozik, hogy elkapkodták előle.
Az számomra tök evidens, hogy sokkal fontosabb ételt raknod a családod asztalára, mint filmeket venni, és ettől még nem vagy kevésbé filmrajongó, mint bárki más itt.
Na meg, én is van, hogy belefutok akcióba, és naná, hogy élek vele, ha találok valami általam kedvelt filmet, én sem vagyok a pénztárcám ellensége.
0
2013. október 4., péntek 18:07
Tényleg, de vicces... Akciómatyi... Halálra röhögtem magam ezen én is. De biztos azok is, akik nagyon szeretnék megvenni, de sajnos ha 7 ropogót adnak oda, akkor a kölöknek nem lesz mit enni, vagy egy számla kifizetve.
Ha azt hiszitek, hogy azért vagytok "igazi filmrajongók", mert a megjelenés időpontjában veszitek meg a filmet, és valaki azért lesz "akciómatyi", mert csak 2-3 hónap múlva tudja meg venni, 3-4 ezer forintért a filmet, akkor pont annyit értek, mint a "velős" hozzászólásaitok, amelyeken viszont én derülök jót.
0
2013. július 28., vasárnap 1:14
"Akciómatyi"

:) Ez tetszik.
0
2013. július 28., vasárnap 1:08
Szépen fogy ez is. Akciómatyiknak nem biztos, hogy marad. :)
most posts by TM
0
2013. június 27., csütörtök 1:24
Sajnos ez a film az utóbbi 10 év legrosszabbja volt, amit láttam. Egyszerűen nem lehet eltekinteni azok mellett az orbitális baromságok mellett, amiket le akartak nyomni a torkunkon. Én amúgy Csernobil-fanatikus vagyok, rengeteg dolgot néztem és olvastam a témával kapcsolatban, talán ezért is idegesítettek ennyire azok a dolgok, amik ott történtek. Például az, hogy a reaktor mellé betették közvetlenül az óriáskereket (igen, ott állt mellette!), amikor köztudott, hogy az a 3 km-re fekvő Pripjatyban volt. A többi épületes baromsásról (fájlok, hiper-szuper zárrendszer, sugárzásvédő) ne is beszéljünk már. Aztán akkor a nagyon nagyon kínos párbeszédekről ne is beszéljünk már...
Nálam ez bizony a 10/1 tipikus esete! :)
0
2013. június 26., szerda 22:09
Én szeretem a Die Hard filmeket,de nem vagyok rajongó. Ez a rész nem volt olyan jó, mint az első 3 rész, de nekem ez is tetszett. Szerintem semmi baj nincs ezzel a résszel , csak nem kell túl sokat várni tőle.
0
2013. június 26., szerda 6:07
Hétvégén megnézem. De nem nagyon értem, a 4. rész is katasztrófa volt, ha az 5. még annál is rosszabb, akkor ez van. Sebaj, majd a 6. rész biztos jobb lesz, remélem ott kiderül, hogy John apja Chuck Norris.
0
2013. június 26., szerda 5:06
Egyetértek veled, valahogy én is így látom... vape herbalt meg nem értem, hogy mit erősködik itt, ha nem is látta a filmet...
0
2013. június 26., szerda 0:47
Ne aggódj Mikey, én veled értek egyet. Háromszor láttam moziban a Die Hard 5-öt, remekül szórakoztam rajta és pont lesz@rtam közben, hogy a régebbi részekben mi volt. Akkor azok tetszettek (beleértve a negyediket is), most meg ez.
Ja, üdv Horvátországból! Grasevinát iszom, és a holdfény tükröződik a tengeren, úgyhogy inkább folytatom odakint. Kitartás! :)
most posts by TM
0
2013. június 26., szerda 0:08
Nem értem páran, hogy képesek elmenni amellett, hogy ennek a filmnek volt 4 korábbi része is. Ha nem Die Hard címen nyomatnák, akkor le lehetne tudni egy közepes kelet-európai hangulatú akciófilmként. Volt már ilyen Seagalnak, Snipesnak és Van Dammenak is. De, hogy Die Hardként akarják ezt eladni, ez tényleg a pofátlanság csúcsa. A 4.0-án érződött az igyekezet és az alázat a korábbi részekkel szemben, így védhető, kedvelhető.
0
2013. június 25., kedd 22:26
"Ezt a filmet még nem láttam"
Boldog ember :)
"A film szórakoztat,"
Ez inkább megnevettet:)
"és ha ezt teszi, akkor már megérte megnézni és elkészíteni. Szerintem."
Lehet, hogy ebben az esetben csak Szerinted:)

Komolyra fordítva, nagyon nagy Bruce rajongó vagyok, és a Die Hard filmeket kifejezetten szeretem, még a negyediket is, bár azt is nehéz Die Hard filmként nézni,és értékelni, viszont egy jó kis akció filmnek egész jó.
Na de ez az ötödik minden tekintetben döbbenetesen kakira sikerült.
Úgymint a történet, a Mclane-féle beszólások, és az egész film hangulata.
Talán a legtöbb összetört autó egy filmben kategóriában, na talán abban vezet:)
Sajnos egy C kategóriás filmet csináltak egy nagyon jó sorozat (eddigi) végére.
Sokkal többet érdemelt volna ez a legendás figura.
0
2013. június 25., kedd 20:38
MacGyvert sem azért szeretjük, mert Budapestről alagútrendszeren keresztül pikk-pakk kiautózott az országból, vagy azért, mert egy tollból, és zárlatos magnóból visszaszámlálóval rendelkező bombát kreált. James Bond is megérne egy misét.

Ezt a filmet még nem láttam, csak a trailert, meg a forgatást, de ez nem egy történelmi film, hanem egy akciófilm, így ennek nem feltétlen kell pontosnak és hitelesnek kell lennie.

A film szórakoztat, és ha ezt teszi, akkor már megérte megnézni és elkészíteni. Szerintem.
0
2013. június 25., kedd 18:25
A páncél széf kulcsa is eléggé geg volt. A külső ajtót lefúrták egy kúpos lyukfúróval és volt egy belső hiperszuper zár olyan kulccsal, mint az Ötödik elemben. :) B.W. biztosan lenyúlta forgatási kelléket.:D
Amúgy 1988-ban voltam katona egy légvédelmi laktanyában, akkor ott az egyetlen digitális dolog a sorkatonák 7 zenés kvarcórája volt. MINDEN adatot elektromechanikusan továbbítottunk, azaz reléken és mágnestekercseken ment a delej. Mathias Rust miatt el volt rendelve a vizuális (domb tetőn állva éjjel nappal tekerős tábori telón jelenteni az összes repülőt, megtippelni a magasságot és sebességet és fokban az irányt)megfigyelés.
A biztonság legnagyobb foka pedig a gyurmapecsétes fém kulcsdoboz volt.:)
0
2013. június 25., kedd 18:04
Az biztos, hogy maxi-vidám pillanatot szereztek volna nekem, ha csernobili raktár falából kivesznek egy 5.25-ös floppyt vagy egy mágnesszalagot :DDD!
0
2013. június 25., kedd 17:58
JHC-vel értek egyet.
Az eéső 20-30 perc autós zúzása OK, de a többi szánalom.

Csernobil fizikai törvényszerűségének semmibevétele emberiség elleni bűntett!

Mikor Csernobilba értek az 1986-ban otthagyott FILE-ért na ott nagyon elkezdtem agyalni vajon milyen hordozón lehetett a nagyon fontos bizonyíték.:)

Meggugliztam, Moszkva- Csernobil 12 óra autóút és mégis csak Maybachal mentek. Odaérhettek!:)
0
2013. június 25., kedd 17:46
Jól érzed, pont rájuk gondoltam, amikor új "képességekkel" ruháztam fel McClane :D! Mert a sugárzáseltüntető spray-k, a fejreálló tankok és a felöklelt páncélautók korában mi gátolja meg az akciófilmek forgatókönyvíróit, rendezőit, hogy ilyenek is legyenek benne, anélkül, hogy fantasy-nek vagy mesének titulálnák saját alkotásukat :)!?
Kérem, senki ne írja le, hogy a "józan ész" meg "a valóságérzékük", mert rekeszizomgörcsöt fogok kapni a röhögéstől :D!
0
2013. június 25., kedd 17:33
Kevered a filmeket!! Az egyik az X-men, a másik a Superman... :)

Bár ki tudja, lehet az újnak Diehardman lesz a címe és akkor bármi lehet. :)
0
2013. június 25., kedd 17:29
"... mert mégis ki olvassa már ezt a fórumot? :D"

Az a gyanúm, olvasni még csak-csak olvassák, csak hozzászólni már b@szik mindenki... :)
0
2013. június 25., kedd 16:29
Mivel már sokadszor olvasom ezt az "érvet" egy film képtelenségeivel szembeállítva, ezért meg kell kérdeznem: ha egy nem-fantasy filmmel kapcsolatban nem lehet elvárás az sem, hogy legalább minimálisan köze legyen az általunk ismert földi tudományokhoz, akkor azon sem kéne fennakadnom, ha a következő Die Hard epizódban Bruce Willis mondjuk a szeméből kicsapódó lézersugárral írtja majd a rosszfiúkat vagy szkafander nélkül tesz űrsétát?
Csak mert a sugárzáseltüntető "dezodor" nagyjából ebbe a kategóriába tartozik:)...
0
2013. június 25., kedd 16:19
Kubrick filmjei érdekesek, nálam is elég megosztó. Van, amit szeretek tőle (Ragyogás, 2001: Űrodüsszeia), de olyan is van, amit nagyon nehéz volt végignéznem (Tágra zárt szemek). Kubrick-ot egyébként valaki vagy tudja szeretni vagy nem :)
Ugyanígy voltam a Moulin Rouge-al egyébként az első 20 perc alapján, aztán egyszer nekiültem, végignyomtam és megszerettem valamennyire. Egy próbát azért megér, szép szerelmes történet.
0
2013. június 25., kedd 16:13
Megértem, hogy nem szimpatizálsz velem, de azért veled sem könnyű szimpatizálni, valljuk be. Majd ha máskor nem az lesz az első, hogy bunkózz, hanem hogy értelmesen hozzászólj a témához, majd én is kedvesebb leszek. És ez nem a "reflektorról" szól, mert mégis ki olvassa már ezt a fórumot? :D Ha neked az az "online kiélés", hogy megmondom a problémámat neked, akkor sajnálom. De dühítő, amikor idepofátlankodsz és máris elkezdesz kötekedni, amikor az ember csak beszélgetni akar egy kibaszott filmről.
0
2013. június 25., kedd 16:12
Én valahogy úgy nézek filmet, mint vape és TM, valószínűleg ezért tudok elnéző lenni egy-egy kevésbé sikerült alkotással szemben, elég nagy a befogadóképességem, bár van amit az én torkomon sem lehet lenyomni, pl. Stanley Kubrick általam eddig látott filmjei mind levágták a biztosítékot (kivéve a Spartacus, de ott nagyon meg volt kötve a keze a producerek által, plusz csak beugrott a korábban kirúgott rendező helyére), ahogyan Baz Luhrmann filmjeivel sem tudok mit kezdeni (a Moulin Rouge-ot konkrétan 20 perc után kikapcsoltam, annyira irritált).

Hasonlóan borzalmas élmény volt a Dr. Strangelove (a fentebb említett Kubrick alkotása), végignéztem de soha többet, hiába kultuszfilm a világ jelentős mozinézője szerint, én végig szenvedtem rajta.
0