Keresés

Fejlövés (DVD)

2020. szeptember 15., kedd 10:54
Amik itt nem kaphatóak, de megjelentek:

A holló (2012)
Szabotázs
Harcban élve
Az utolsó műszak
Tüzes bosszú

Ami még biztosan jönni fog az jelen film és az Élősködők.

Aztán ki tudja még mi lesz :)
0
2020. szeptember 14., hétfő 22:34
Jó ötlet. És a várható megjelenésekről is, ha van itt bennfentes.
0
2020. szeptember 14., hétfő 22:13
Ezekről az itt nem, de máshol kapható B-weB BD-filmekről kellene már egy tételes lista, ha az ember lépést akar tartani...
0
2020. szeptember 14., hétfő 21:32
És itt nem lesz kapható!
0
2020. szeptember 14., hétfő 21:04
BD-n várhatóan szeptember 21-én jelenik meg.
0
2016. december 29., csütörtök 19:42
"Néhány működő poént leszámítva az egész (...) egy sótlan, 80-as éveket másoló B kategóriás akcióbaromság" -Sajna, ezt gondolom a filmről én is.

Stallone egyik gyenge filmje a Fejlövés, de bánatomra nem az egyetlen (ilyen még a Felpörgetve vagy a Get Carter remake-je is... bár hozzátenném, hogy ezek ennél a filmnél sokkal rosszabbak szerintem). Sly öreg(es) bérgyilkosa ugyan jó párost alkot a fiatal kínai zsaruval, s Jason Momoa is okés, mint a vadállat másik bérgyilok, de a filmnek -amit különben Walter Hill (48 óra, Az utolsó emberig) dirigált- olcsó, tv-filmes jellege van és valóban sikertelenül próbálja idézni a 80-as éveket... ráadásul Christian Slater is keveset szerepel a történetben; gyenge közepes-kategória ez a filmecske is!
0
2014. március 21., péntek 11:49
Sajnos ezzel csak egyetérteni tudok. Nemrég néztem meg újra, miután annyira emlékezetes alkotás sikeredett belőle, hogy sikerült teljesen elfelejtenem, hogy a vásárlás óta már megnéztem. Az első néhány percben ugyan rádöbbentem, hogy már láttam a filmet, de mivel emlékezni még ekkor sem emlékeztem semmire belőle, adtam neki még egy esélyt. Nem kellett volna. :(
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. március 21., péntek 2:08
Hááát, ez nagyon pocsék volt.

Néhány működő poént leszámítva az egész értékelhetetlen, egy unalmas, sótlan, 80-as éveket másoló B kategóriás akcióbaromság. 40%
0
2013. május 29., szerda 20:29
Nem akarok senkit elkeseríteni, de ez a film is független színekben fog megjelenni idehaza, legalábbis én a DVDextrás hírben leközölt borítón nem látok Warner-logót a borítón, még nagyítóval sem, csak a ProVideo-ét.
0
2013. május 29., szerda 19:58
hát igen. :( azt, hogy a mediapro ilyet csinál lassan meg sem lepődik az ember, de már a warner bros is beáll az igénytelenség sorában. ennyi erővel jobb lett volna, ha meg sem jelenik.
0
2013. május 29., szerda 19:48
Ezek miatt már nem is érdemes házimozirendszert vennem, a tévé tudja a surroundot.
most posts by TM
0
2013. május 29., szerda 19:31
Ismét grat :( akciófilm 2.0! csak így tovább.
0