Sajnos Jóbarátok biztos, hogy nem lesz. Ezt a ProVideo közölte. A Trónok harcára se lehet nagyon számítani, mivel a szomszédban már megjelent az első 2 évad, de csak feliratosan. Szerintem külön a magyar piacra nem fognak gyártani belőle.
0
2013. augusztus 7., szerda 1:18
642
A Trónok harca, Hősök és a Jóbarátok összes része is jöhetne BD-n. Sajnos ezek nem a Fantasy Filmhez tartoznak :(
0
2013. augusztus 6., kedd 23:18
1219
Az ára 11.990 ft lesz és Október 1-én jön :-) A hír kiadó szintű, de senki ne vegye a fejem érte ha nem lesz igaz :-) Nálam így simán megéri a BD. Elvileg ha veszik kiadják majd az összeset. Trónok Harca is jöhetne BD-n. Nem csak DVD-n.
0
2013. augusztus 6., kedd 20:37
151
Xido@ Emlékeim szerint a Róma 6 lemezes volt, ebből másfél lemez extra. A 2. évad 5 lemezes és mindegyik lemezen van egy dokumentumfilm.
0
2013. augusztus 6., kedd 20:21
2546
Ha garantálnák, hogy egy adott sorozat összes évadját kiadják dvd-n és vagy bd-n, szerintem sokkal többen megvennék.A 12.000 Ft annyira nem kedvező. Én A trónok harca 3. évad dvd megjelenésének is örülnék.
0
2013. augusztus 6., kedd 17:44
2738
30: Az első kettő sem ártana.
0
2013. augusztus 6., kedd 17:06
47
29: De azokon voltak extrák:)
A 6 DVD reális nekem is és én is örülök a BD-nek. Lehet, hogy be is ruházok rá. (A trónok harca 3. évada is igazán jöhetne BD-n...)
0
2013. augusztus 6., kedd 16:18
1153
A Trónok harca meg csak 10 részes, az is ugyanannyibe került DVD-n. Mégsem emlékszem ekkora sírás-rívásra az ára körül. Elég furcsának találom ezt a mostanit.
0
2013. augusztus 6., kedd 16:15
1560
Shaperd@..Emlékeim szerint a minőség miatt a bő 50 perces részekkel rendelkező sorozatok 2 epizód/lemez formában adják ki,emlékezz,a Róma 10 része is 10 lemezen foglalt helyet..
0
2013. augusztus 6., kedd 15:39
151
Azt nem értem, hogy miért kell 6 DVD lemez 13 résznek, ráadásul - jelenlegi állás szerint - extrák nélkül!? Ahol eddig megjelent, ott 4 vagy 5 lemezes. Még a Dallas 1. évada is 3 lemezen jelent meg, extrákkal megpakolva. Tudom, hogy rövidebbek az epizódok, mint a Spartacusban, de valahogy mégis furcsa. Gondolom, másképpen nem lehetne 7-8 ezerért kínálni, csak 6 lemezzel. A Dallas - hiába más stílusú sorozat - valahogy jobban megéri az árát, hiszen kb. feleannyiba kerül, mint ez. Úgy lett volna reális, ha a DVD változat max. 5000, a BD pedig 10 ezer forint. Nekem ez a meglátásom.
0
2013. augusztus 6., kedd 1:58
1560
Felmenne a polcomra,mert szerettem a sorozatot és már rég került sorozat a polcomra...viszont leszek olyan szemét sajnos,hogy előbb bevárom a végét,még ha 2 évbe telik is,mint hogy megint lezárt sorozat csonka gyűjtésére adjam a fejem,abból nekem elegem volt egy életre..
0
2013. augusztus 6., kedd 1:46
8260
Már megint a német piac... szinte fáj ez a butaság. A német (és osztrák) piachoz mérni a hazai BD árakat kb olyan, mint egy FXX-et egy Trabant 601-el összehasonlítani. Nálunk milliós darabszámban mennek el kiadványok, nálunk százas darabszámban. Ehhez képest a BD ára nem is sok.
Pláne, ha egy fémdobozos, EGY filmet tartalmazó kiadványhoz mérjük, amiért a jónép szívbaj nélkül kifizeti ugyanezt az összeget. Ehhh...
Ja, és most csakazértis hülye leszek. Már pont terveztem megvenni kintről, magyar vonatkozás nélkül, de ez nekem nagyon jó hír. hogy lesz itthon is.
0
2013. augusztus 6., kedd 0:45
17243
18: Rosszul emlékszel: 14e volt (15e helyett), és az csak 3 BD-s kiadvány volt, ráadásul volt egy óriási előnye: nem lokális produkció volt, hanem a Sony központi kiadványa.
0
2013. augusztus 5., hétfő 22:26
874
Bár én sem keresek 512 ezret, szerintem sem vészes az ára. Ha érdekelne, akkor megvenném, de egyelóre még várok olyan sorozatra, ami BD-n, magyarul kerül majd a polcra (volna egy-két ötletem, köztük olyanok is, amik korábban már elhangoztak).
Remélen nem lő mellé a kiadó és elindul majd valami...
Ja és bár én általában eredeti nyelven szoktam filmet/sorozatot nézni, a TrueHD magyar hang mindenképp dícséretes!
0
2013. augusztus 5., hétfő 22:23
2738
Bár én is egy kicsivel alacsonyabb árra számítottam, azért így is tuti vétel lesz. Imádom a sorozatot, és ha úgy nézzük, ha ne adj isten, nem is folytatják, az első évad önmagában is megállja a helyét, a lázadás első része le van zárva, így önmagában is értékes és kerek első évadot kapunk, ráadásul akár tucatnyi alkalommal is képes lennék újranézni, annyira imádom. Amúgy nem vagyok se birka, se hülye, s nem keresek 150 ezret havonta, és aki emiatt annak hisz, az tehet egy szívességet.