Keresés

Hiánypótlás: BD-n is megjelenik a Vasember

2014. augusztus 8., péntek 0:12
Majd jönnek a többi hiánypótló rókabőrt lehúzó kiadások:
magyar borító+felirat+extra
magyar borító+magyar hang
magyar borító+magyar hang+extra
magyar borító+magyar hang+díszdoboz
magyar borító+magyar hang+extra+díszdoboz
magyar borító+magyar hang+első rész+második
magyar borító+magyar hang+első rész+második+extrák
magyar borító+magyar hang+első rész+második+díszdoboz
magyar borító+magyar hang+első rész+második+extrák+díszdoboz
magyar borító+magyar hang+első rész+harmadik rész
stb...
0
2014. június 28., szombat 14:20
Akkor félve letöltitek az egyik "fekete oldalról" szinkronnal
0
2014. június 26., csütörtök 14:28
23. Kulfoldon eddig meg csak kifogastalan lemezzel talalkoztam.
0
2014. június 26., csütörtök 10:22
22: Miért, egy ilyet talán az amazon le tudna?
0
2014. június 26., csütörtök 5:10
21. Oké, és alapvetően fosul legyártott lemezt az Xpress Szövetség utcai boltja hogy képes cserélni kifogástalan minőségűre? Ja, hogy sehogy..........................
0
2014. június 26., csütörtök 1:43
18: De lehet. Ugyanakkor kötöttem rá két éves "all-inclusive" biztosítást, azaz meghibásodás esetén azonnal cserélik, de ha nem is kötöttem volna: egyszerűbb besétálnom a hazai viszonteladóhoz, mint hogy Amerikába postázgassak.

De ugyanez az Xpress Szövetség utcai boltjáról is elmondható. :)
0
2014. június 26., csütörtök 0:13
19.: "Érdekelne, mennyi fog belőle fogyni."

Felejtsd el, ezt TOP SECRET adat Magyarországon..
0
2014. június 25., szerda 23:26
Örülök, hogy megjelenik végre BD-n, de sajnos én is azok közé tartozom, akik csak a magyar borító miatt nem fogják lecserélni a korábban megvásárolt lemezt.
Rettentően késői a megjelenés és nagyon fájó a szinkron hiánya (mondom ezt úgy, hogy csak eredeti nyelven néztem meg a filmet).
Pedig még az ára is nagyon baráti... Érdekelne, mennyi fog belőle fogyni.
0
2014. június 25., szerda 16:58
És ha elromlik az a Kindle, a magyar "support" nem az Amazonnak küldi vissza? Minek a plusz láncszem?
0
2014. június 25., szerda 15:56
16. Nos, azt hiszem már nekem sincs. Így a három Vasember-film közül egyik sem kell, köszönöm szépen és gratulálok minden illetékesnek...

Indiana Jones esetleg?:-P
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. június 25., szerda 15:34
15. Egyébként igazad van, valóban volt róla szó. Többek között azért sem vettem meg őket külön-külön, nehogy úgy járjak, mint a Batman trilógiával.

Aztán közben meg rájöttem, hogy nincs is rá szükségem. :)
0
2014. június 25., szerda 10:47
14. Ja, hát végül is igaz... Bizonyos szemszögből nézve;)

Amúgy nekem tényleg úgy rémlik, mintha konkrétan arról lett volna szó, hogy a három rész egy gyűjtőben is kapható lesz (feltehetően magyar szinkronnal), bár hogy kitől, illetve milyen forrásból származott az info, azt nem tudnám megmondani.
0
2014. június 24., kedd 23:11
13. Hááát, ha ez a csoda megjelenik, a trilógia mindhárom része elérhető lesz BD-n. Úgyhogy igazat mondtak... :)
0
2014. június 24., kedd 22:08
Lehet valamit félreértettem, de nem arról volt szó pár hónapja, hogy teljes Vasember-trilógia is lesz BD-n az idén? Még arra is emlékezni vélek, hogy szeptembert emlegettek a várható megjelenéssel kapcsolatban. Vagy mindezt én álmodtam volna csupán?
0
2014. június 24., kedd 21:15
A címet pedig átfogalmaznám "Felemás hiánypótlásra" vagy "Nélkülözhető hiánypótlásra" vagy csak szimplán "Pótlásra"... :D mondjuk: "Hiánypótlás rosszul felmért vásárlói igényekkel - BD-n is megjelenik a Vasember magyar feliratos kiadása extra lemez nélkül"
0
2014. június 24., kedd 21:12
Nagyszerű film és jó, hogy megjelenik. Bár ehhez a filmhez számomra is nélkülözhetetlen a szinkron (jól sikerült szerencsére). Igen, úgy tűnik ismét felmérték az igényeket. Ügyes és szép munka. Ha-ha-ha. És jogos a kérdés, hogyha már ez jutott el ide X év után, útközben ki vette ki az extra lemezt? :D Leesett a kamionról vagy mi? :)

8. Tehát a hazai support miatt vásároltad meg itthon, nem azért mert drágább hangyányival. Ha olcsóbb lenne hangyányival külföldön és itthon nem járna hozzá support, akkor meg külföldről hozattad volna.

0
2014. június 24., kedd 20:47
Én speciel eléggé rá vagyok gerjedve a magyar borítókra, és ez a film sincs meg, csak DVD-n. De jelen esetben igen pofátlan húzásnak tartom, hogy az extra lemez kimarad a kiadványból. Így sanszos, hogy a (hazai) vásárlás is kimarad.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2014. június 24., kedd 20:03
Amikor láttam a hírt, baromira megörültem, eszembe sem jutott, h a kiadó ezt a filmet szinkron nélkül is kiadhatja. Milyen magyar vonatkozás van rajta? Felirat? Az én értelmezésem szerint a magyar vonatkozás szinkron és felirat együttes megléte. De mivel nincs rajta, sajnálom, de igy nem kell, maradok a DVD-nél, és a HD-s MKV-nál. Pedig szinkronnal megvettem volna akár 7k-ért is. Gondolom más is igy van vele. Valószínűleg a kiadó megint rendesen felmérte a vásárlók igényeit...
0
2014. június 24., kedd 18:18
Szerintem még mindig vannak olyanok, akik bemennek egy boltba vásárolni, vagy megrendelik egy hazai csomagküldőtől azt a terméket, ami érdekli őket. Valakinek meg sem fordul a fejében az, hogy külföldön keressen magyar vonatkozással ellátott termékeket. Sőt, van, akinek ugyan van tudomása ilyenről, mégis inkább itthon vásárol.

Például pár hete vettem egy Kindle-t. Megrendelhettem volna az amazonról, hisz híresen gyorsan kiszállítják, de mivel a hazai viszonteladónál csak egy hangyányit volt drágább, mintha megrendeltem volna kintről postaköltséggel, ÁFA-vál együtt, hát itthon vettem meg - nem utolsósorban azért, hogy legyen mögötte hazai support.
0
2014. június 24., kedd 17:54
Majd lesz otthon nagy káromkodás, ha valaki nem nézi meg tüzetesebben a boltban a hátlapot :D
Persze csak ha nem tesznek az elejére egy hatalmas MAGYAR FELIRATTAL matricát, amivel a jelen piacon már halálra is ítélték a kiadványt.
Sok értelmét ennek így nem látom, kiváncsi lennék a döntéshozó milyen fantáziát látott benne.... Esetleg ha 2990-ért szórják eladható belőle pár a szinkrongyűlökők körében :)
0
2014. június 24., kedd 17:54
el se hiszem, hat év után sikerült behozni ezt a lemezt! :-DD
Ha nem lenne meg ugyanez már egy jó ideje, csak extra lemezzel együtt, bizony megvenném.
Egyébként kíváncsi vagyok, mennyien szentségelnek egyet, mikor a lejátszóban szembesülnek azzal, hogy nincs rajta szinkron.

És hogyhogy ProVideo? Azt hittem, hogy ami Marvel a Paramount-é volt, az ott is marad - tehát nálunk a Selectnél.
Ha újranyomják Phase1 tagjati dvd-n vagy bd-, már az is ProVideo lesz?
0
2014. június 24., kedd 17:48
S akkor tapsolja meg mindenki a kiadót....
0
2014. június 24., kedd 17:41
Mikor a Főcímet megláttam, örültem, hogy végre megjelenik az első rész is szinkronosan. A mosoly már nem volt meg, mikor a cikk végére értem:(
A szinkron pedig nagyon jó hozzá, Robert Downey JR. poénjai sokszor szerintem jobban sikerültek magyarul mint angolul és most komolyan 5 évet kellett várnunk egy ilyen kiadásra? Korábban valaki írta, hogy a PV ki fogja adni a Vasmeber első részét BD-n szinkronosan, de úgy látszik ugyanúgy sikerült nekik elérni a szinkront, mint a Farkasokkal táncoló vagy az Utolsó mohikán BD esetében.
Nagyon vártam ezt a filmet, hogy megjelenjen idehaza is BD-n, DE szinkronosan, így nem tudok most se örülni a forgalmazónak, pedig már majdnem írtam róluk valami jót is.
0
2014. június 24., kedd 17:40
2. Vagy azok akiknek még semmilyen formában nincs meg.
0
2014. június 24., kedd 16:37
Na meg a második lemez hova lett? Az rogyásig van további magyar feliratos extrákkal. Ha már cirka 5 évet kellett rá várni, az lett volna a minimum, hogy fullextrás kiadást hozzanak ki, nem egy ilyen butítottat.

Ez így édeskevés, főleg hogy ugyanaz a szinkron-mentes korong lát napvilágot, ami évek óta hozzáférhető. Ezt csak a fanatikus magyar nyelvű borító-hívők fogják megvenni, ha egyáltalán.
0