Keresés

SeIect Video: 2014. októberi megjelenések

2014. augusztus 31., vasárnap 0:23
Így már érthető a dolog, köszönöm! Úgy látszik a "szerencsétlen" kiadót meg az ág is húzza. :-( Ennek tudatában viszont már az is érthető, hogy miért kerül pár ezressel többe a film m.o.-gon mint külföldön. Ennyi, a profitot nagyban befolyásoló, negatív tényező mellett, már kész csoda ha valaki lát fantáziát ebben az üzletágban. Kivétel talán a Sony, mert ugye a ki venne Magyarországon Full HD televízió-t és minőségi hangrendszert, ha nem lenne hozzá Blu-ray lemez.
0
2014. augusztus 30., szombat 10:39
8: Nem a SeIecten kéne elverni emiatt a port: a film nálunk június 12-én debütált a mozikban, és ehhez képest minimum négy hónapnak el kell telnie, mire megjelenhet DVD vagy BD-n. Erre a moziüzemeltetők kényszerítik a kiadókat.
0
2014. augusztus 29., péntek 1:57
Csak az a baj, hogy a kalózok megint nevetnek rajtunk!
http://www.blu-ray.com/movies/A-Million-Ways-to-Die-in-the-West-Blu-ray/111231/
Nem csoda ha a hazai kiadók tönkremennek, mikor ugyanazt a lemezt, külföldről már 3 héttel korábban be lehet szerezni. Az viszont érdekelne, hogy SeIect Video vezetői alkalmatlanok vagy a Stúdió  szántszándékkal hozza ilyen hátrányos helyzetbe a hazai kereskedőket.
0
2014. augusztus 28., csütörtök 17:58
2: Nekünk is nagyon tetszett, úgyhogy már ketten vagyunk. Csak az Unrated verzió hiányát sajnálom.
0
2014. augusztus 28., csütörtök 17:25
4. Most látom, igen..
0
2014. augusztus 28., csütörtök 17:21
3. Arra én kíváncsi vagyok.
Főleg, hogy csak a dinó szobros kiadás érdekel s csak ott veszem meg, ahol kapható is lesz..

Godzilla-ból is jön majd szobros, kemény karácsony lesz. :)
De hát csak ilyenek a szörnyek.. :)
0
2014. augusztus 28., csütörtök 17:00
3: Majd novemberben...
0
2014. augusztus 28., csütörtök 14:58
Hát a transformers?
Odakint már szeptember végén jön
0
2014. augusztus 28., csütörtök 14:11
A Hogyan rohanj a vesztedbe zsákolásra kerül BD-n. Azon kevesek közé tartozom, akiknek bejött ez a film.
0
2014. augusztus 28., csütörtök 13:45
A Grand Piano megjelenésének örülök, a mozibemutatók közül meglepő hirtelenséggel tűnt el.
0