Keresés

ADS Service: 2015. júniusi megjelenések

2015. június 13., szombat 12:59
Amugy mivan az Ads-ell?
Ők nem adnak ki semmit juliusban?
Mert a Lázadó érdekelne tölük.
0
2015. június 13., szombat 11:24
A Sin Sity 2 mikor fog megjelenni BD3D?
0
2015. május 15., péntek 17:33
Szóval, kedves Creeper, mit szólnál, ha a megfelelő topicban inkább ajánlgatnánk egymásnak jóféle horrorokat? :)
0
2015. május 15., péntek 17:21
24.
Még csak annyit, hogy az utóbbi időben te sem arról vagy híres, hogy a nagyszerű kritikáidat osztanád meg (pedig régen milyen szívesen olvastam a horror-ajánlóidat), hanem sokszor akkor, amikor ilyen dolgokra rá lehet ugrani. Félre ne érts, szimpatikus, ha valaki bármilyen módon a sérült embertársa védelmére kel, de ebben az esetben, ha az utolsó mondatod nem lett volna ennyire provokatív, akkor még meg is köszöntem volna ezt az információt! Bár így is megtudtam, amit akartam és nyilván ha olvasom, akkor így fogok eljárni. Védelmemre szóljon, nem egy olyan fórumozó van, akinek semmi ilyen problémája nincsen és még ilyen szinten sem képes néha fogalmazni....
0
2015. május 15., péntek 17:12
25.
Hogyne, és meg is nyugodhatsz, mostanában nem nagyon fogsz engem olvasni errefele.... Kösz a figyelmet. :)
0
2015. május 15., péntek 10:57
...egyébként ilyen helyzetben sokkal célravezetőbb, adott esetben még humánusabb is, ha a kérdéses fórumtárshoz egyes szám második személyben beszélsz ("ezt sajnos nehezen értem, meg tudnád fogalmazni újra?"), mint én most veled. Az értetlenkedés tárgyára mutogatva a többiek felé történő kiszólás nem igazán ez a műfaj, remélem, érzed.
0
2015. május 15., péntek 10:51
23. Mivel az utóbbi időben szinte kizárólag verbális feszültség kapcsán kerülsz elő, így kérdésedre igennel tudok felelni, annak tűnt. Ez a feltételezés így nem engem minősít, abba pedig nem itt és nem most mennék bele, mi tesz jót a lelkemnek. Kösz a figyelmet.
0
2015. május 14., csütörtök 22:25
15.
Ez oltás akart lenni szerinted? Nem ismertem a fórumtársat, ahogy a problémájáról sem tudtam. Soha nem tudnék a fogyatékossággal viccelni, de te biztosan jobban ismersz! Ha ezt a fórumtárs sértésnek vagy oltásnak vette, akkor elnézést kérek tőle.
Nyilván a te lelkednek pedig jót tett, hogy megint jól "helyre tettél". Azért nem ismerem annyira mostanság a fórumozókat, mert pont az ilyen dolgok miatt sokkal ritkábban járok errefelé.
0
2015. május 14., csütörtök 20:26
17:

Úgy gondolom, hogy amikor valaki írásba önti a gondolatait, lényegében magában beszél, ez pedig segít a szavak megfelelő sorrendjének összeállításában, a szöveg központozásában egyaránt. A beszédet pedig hallomás útján tanuljuk meg. Aki nem hall, ennek következtében nem tud rendesen artikulálni sem, és emiatt nem tanul meg rendesen beszélni, annak nyilván nem tűnik fel, hogy írásban sem úgy fejezi ki magát, mint egy halló embertársa. Egyébként feltételezem, hogy a sok-sok olvasás ezen is segíthet(ne).

Mindamellett purple rain 18-as hozzászólása nagyon betalált, ezt lásd be! :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. május 14., csütörtök 18:16
17.
Azt hiszem a Provideo hozzátartozni a MediaPro, de ezek a lista is  benne van a MediaPro forgalmazója, mint Májusi megjelenés lista. Ezt nem ADS Service hanem mindkettő forgalmazó van. Szerintem nem?
0
2015. május 14., csütörtök 16:23
:D :D :D
0
2015. május 14., csütörtök 14:29
Na te csak maradj csondbe NAV-os neni!
0
2015. május 14., csütörtök 14:00
17. Dömikém, annyi mentsége biztos van mint neked :D :D :D
0
2015. május 14., csütörtök 12:38
16.
Felre ne erts nem bantaskep csak puszta kivancsisag h aki siket az attol meg miert nem tud IRASBAN fogalmazni es leirni?
Mi az osszefugges a ketto kozott?
0
2015. május 14., csütörtök 11:56
14., 15.
Bocsi! Mert én vagyok siket ember és kicsit nehezebb forgalmazás írni! Újból írok! Ebben a filmet megjelenés listák  2 külön forgalmazója van : MediaPro és ADS! :)
0
2015. május 14., csütörtök 9:35
14. Az elmúlt években felbukkantak olyan fórumozók, akik egészségi állapotuk miatt nehezen fejezik ki magukat, de örömmel posztolják gondolataikat. Próbáljunk már így 2015-ben túllendülni azon, hogy egy-egy nehezebben érthető hozzászólás miatt oltogatjuk őket.
0
2015. május 14., csütörtök 4:00
13.
Ez a mondat csak számomra értelmezhetetlen?
0
2015. május 10., vasárnap 12:15
Ezek a filmek listája kiadók 2 Különféle : Mediapro és ADS! :)
0
2015. május 9., szombat 9:12
9. A stílus maga az ember.
0
2015. május 9., szombat 1:55
Jason Statham nem pókerszenvedéllyel kűzd, hanem blackjackszenvedéllyel. Csak a pontosság kedvéért.
0
2015. május 8., péntek 22:35
Banyek, hogy lett már Joker a Wild Card-ból? Ez aztán a címadás csimborasszója :D
0
2015. május 8., péntek 18:30
8: Ne járasd már magad le te bohóc, honnan tudnád te, hogy itthon mit vennének és mit nem... Nem vagy te akkora jampi szerintem...
0
2015. május 8., péntek 18:22
4. És ne feledkezzünk meg a Dead Snow 2 mellett az Iron Sky-ról sem, azóta kint már rendezői verzióban is megjelent kb. 1 évre a theatrical cut-ra, nálunk meg semmi hír... pedig többen vennék, mint a banderaszos Autómatát, vagy a "sosem hallottam róla", RT-on 13%-on álló The Loftot.
0
2015. május 8., péntek 18:13
Kíváncsi vagyok a Mancsból mennyi fogy majd, mert akivel eddig beszéltem és látta is, mind azt mondta, hogy gyalázatos film.
0
2015. május 8., péntek 15:08
4: Igen.
0