Keresés

A boszorkány (BLU-RAY)

2016. augusztus 25., csütörtök 10:58
Értelmetlen, nézhetetlen, visszataszító, zagyvalék, hulladék.
0
2016. július 29., péntek 1:26
Akkor itt egy köztes vélemény tőlem is  :) : http://filmforum.hungarianforum.com/t94p60-niwrok-irasai-2-0#6866

Igaz, nekem inkább volt családdráma, mint misztikus thriller:).
0
2016. július 28., csütörtök 23:25
Szerintem témájában tökéletes és egészen ritka jó film lett. A színészekből ki lett hozva a maximum. A lassúság is relatív, nekem gyorsan vége lett sajnos. :)
0
2016. július 28., csütörtök 23:17
"De többet ha fizetnek érte sem nézném meg." - Juj,juj, az imént lelkesedtem, hogy megnézem a filmet, de azt hiszem, gyorsan le fogok tenni róla, ha jönnek a még a róla szóló negatív vélemények!
Lehet, kapni fog majd úgy 30-40 percet, és eldöntöm, hogy ez idő letelte után kikapom e-vagy sem a lejátszómból én is...

0
2016. július 28., csütörtök 23:06
A borítón: "Agonosz"(boszorkány)!  :))

Az a helyzet, az előbb olvastam a film tartalmát annak adatlapján, s egészen megtetszett, kiváncsivá tett! Így be fogom szorítani e mozit az általam  hamarosan megtekintendő filmek közé (amelyekből azért jelenleg is van pár darab előkészítve a dvd lejátszó mellett).

"...bírom a lassú folyású filmeket" -Magam is! Pl.: Álmatlanság (Pacino), Az embervadász (1986-os M.Mann-film, Grahammel,s "Lecktor"-ral), vagy az Apokalipszis, most ("redux"-verzió).

Ui.: Nagyon rászoktam mostanság, hogy néha egy bizonyos film topikjában,offolva kissé, más mozikról tegyek említéseket (a Szellemírtók forumán, például a Robotzsaru I. újrakiadását szorgalmaztam)...
0
2016. július 28., csütörtök 22:54
Én végig néztem, bár nem tudom mi vitt tovább a filmen. Igazából a kosztüm és a látvány/díszlettervezés volt ami egyedül megfogott.
De többet ha fizetnek érte sem nézném meg.
0
2016. július 28., csütörtök 21:30
Nem vagy egyedül vele, engem se fogott meg a film.
0
2016. július 28., csütörtök 19:27
Nagyon jókat hallottam erről a filmről,de sajnos fél óra után kinyomtam ami elég ritkaság nálam.Főleg egy horrornál/thrillernél de engem nem rántott be a hangulat.
Ehelyett rettenetesen untam és nem találtam fogódzót ami miatt érdemes lehetne továbbnézni.Furcsa film és én nem erre számítottam.Pedig bírom a lassú folyású filmeket/sorozatokat.A lassú tempó inkább előnyére válik a műnek,segítve a beleélést az adott világba,de itt nem működött ez.
Pont ezért majd kíváncsi vagyok a pozitív véleményekre és azért az dicséretes,hogy megjelenhet egy ilyen kis film hazánkban BD-n.
0