Keresés

Igényfelmérés: A teljes bővített Középfölde gyűjtemény (A hobbit trilógia + A Gyűrűk Ura trilógia) (18 BD + 12 DVD) (BLU-RAY)

2016. szeptember 7., szerda 10:57
Inkább az angol ára menne lejjebb. Herr der Ringe elég brutál lenne a polcon. :D
0
2016. szeptember 6., kedd 21:14
No abból még veszek egy motortető hosszabbítót meg egy csomagtető szárnyat. Határozottan kezd baráti lenni!
0
2016. szeptember 6., kedd 20:29
Lement 272 euróra az ára. Még mindig nem az igazi, de már alakul.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. szeptember 4., vasárnap 13:10
Drukkolok azoknak akiknek kell ez a kiadás.Én szintén egy GYU bővítettre lennék vevő,vagy egy ilyen gyűjtemény low budget verziójára.
Ha nem jönne külön akkor lehet,hogy megveszem a mozis változatos gyűjteményt.
Meglátjuk mi lesz.
0
2016. szeptember 4., vasárnap 12:53
Engem is az érdekelne, hogy lesz-e külön bővített, mert a Hobbitok, meg az extrák (bővített és mozis lemezek) már megvannak, meg az összes GyU, Középfölde, stb filmes könyv, így ezek a "különleges" képecskék nem izgatnak, meg a polc se. Meg nincs negyedmillám, de külön a bővítetteket már meg tudnám venni.
0
2016. augusztus 31., szerda 21:05
Lesz külön Gyűrűk Ura bővített?
Valami konkrétabbat nem lehet tudni?
Jó lenne ha külön is kapható lenne nem csak akkor ha ebből eladnak X darabot, annak szerintem többen örülnének.
0
2016. augusztus 30., kedd 17:47
Köszi, így már kellemesebb. :)
Előbb utòbb pedig kiderül kinek mennyire érte meg.
0
2016. augusztus 30., kedd 15:41
Elnézest, az utóbbi, természetesen.
Ahogy végig olvastam a topicot (250 ezer így, "csak" 100 ezer ft úgy), arra jutottam, nem fogok kiselőadásba. Akinek van kerete, vegye majd meg (HA megjelenik, ugye), semmi gond... de hitel felvevés, meg adósság, meg inkább nem eszem, stb., stb., Egy szó, mint száz: a kedvenc filmemet se vennem meg a fent említett árak feléért se, bármilyen szuper kiadást csinálna (persze, nekem dvd-n), pl. Richard Donner a Halálos fegyver-sorozathoz mondjuk. Ennyi lenne a véleményem, bocs mindenkitől, akinek tetszik a Gyűrük ura és a Hobbit!
Akkor már léptem is!
0
2016. augusztus 30., kedd 15:34
Pedig, ha ingyen megkapnád most jó pénzt keresnél vele ;) :)
0
2016. augusztus 30., kedd 15:16
Most trollkodsz, vagy tüntetőlegesen írtad a kiadvány árára?
0
2016. augusztus 30., kedd 14:45
Ingyen se kéne...
0
2016. augusztus 30., kedd 13:12
Én imádom ezt a hat filmet de három havi fizetés egy olyan kiadásért aelyik ha külön külön megjelenve összeadok akkor sem kaparja még a 100.000.-Ft sem (mondom ugy hogy eddig minden létező változatot megvettem a Hobbit-Trilogia mozis vátozatait leszámitva)kicsit vaskosnak tartok! Gyönyörű kiadás meg minden, de azért lakást autot ne kelljen már árverezni érte! egy ilyen kiadás valós ára ennek az ötöde (szerintem)!
0
2016. augusztus 29., hétfő 11:56
Szerintem ez az egész ár körüli cécó a kiadó szándékát mutatja...nem emlékszem mikor volt ilyen utoljára, hogy gyakorlatilag a bejelentett ár felére csökkentették egy limitált kiadvány előrendelési árát. A profitmaximalizálás volt a cél, jó magasan indítva, "tesztelték", hogy mennyit bír el a piac. A német és francia árak (300-400 EUR) már jobban festenek, de gondolom annyiért teljesen honosított terméket kapnak a vevők, nekem pedig nem hiányzik egy Der Herr Der Ringe a polcomra...
0
2016. augusztus 28., vasárnap 3:08
Szerintem az ott feltuntetett ar az aruhaz akcioja elorendeles eseten. Kivancsi vagyok, mennyi lesz a vegso ar, illetve az offline ar. Mint ahogy arra is, mennyit fognak tudni eladni belole. A kulfoldi forumokon megjelent kommenteket olvasva a ranjongok joggal csalodottak, h csak a csomagolas mas, a tartalom szinte megegyezik a korabban megjelent kiadasok tartalmaval.
0
2016. augusztus 27., szombat 23:27
Jó ez 3D nélkül. Mivel az első három film nem létezik térhatásúban, hibrid lett volna a fele ilyen-fele olyan verzió. Viszont ha egyszerxJackson megcsinàlnà a régi filmeket is 3D-ben, arra szívesen beneveznék - először persze moziban (rendezői verz.) aztán lemezen:)
most posts by TM
0
2016. augusztus 27., szombat 22:19
Vagy a másik. Tudom ez céges infó és aki kíváncsi hamar megöregszik es hasonlók. De azt, hogy mennyit rendeltek belőle Tőletek jó lenne tudni esetleg. Persze megértem hogy ez már a túlzott személyeskedést súrolja vagy épp bele gázol.
0
2016. augusztus 27., szombat 21:47
3D hiánya engem nem zavar, de megértem ha valakit igen. Moziváltozatokat hiányolom mást nem. Egy 6 òrás Szövetségnek is örültem volna.
0
2016. augusztus 27., szombat 21:29
Ha van amiben mindenki egyetért, az az, hogy ez nem teljes gyűjtemény, igen messze van tőle sajnos...
0
2016. augusztus 27., szombat 17:28
Éppen ezért mesterien fogalmazta meg a kérdést, és ezekre még csak véletlenül sem kérdezett rá :D
0
2016. augusztus 27., szombat 17:21
Szerintem ezt soha senki nem fogja megmondani, hogy mennyit rendeltek elő, meg hogy hány db felett hozzák be...
0
2016. augusztus 27., szombat 13:42
Kedves Xpress!

Lehet ròla tudni, higy miként halad az előrendelés. Közelében vagyunk a küszöbszámnak vagy még látòtávolságban sincs? Esetleg a stùdiò kap egy előrendelői számot aztán dönt?
0
2016. augusztus 27., szombat 0:21
Hinnye, igazad van! :D
most posts by TM
0
2016. augusztus 26., péntek 22:53
Direktbe írtam, de neked minek írnék magadhoz használati utasítást? :D Annak írtam direktbe akinek kell :D
0
2016. augusztus 26., péntek 22:49
Rendben, lépjünk!
Mikor kerül(nek) fel a különálló bővített GYU BD-k adatlapja(i)?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. augusztus 26., péntek 21:13
Most már szerintem is unalmas a kiadvány árán rugózni, meg azon, hogy minek mennyi az előállítási költsége. Nem kéne minden második hozzászólásnak erről szólnia. Sokba kerül. Lépjünk már tovább!
0