Keresés
Blu-ray

Jurassic Park (platina gyűjtemény)

Jurassic Park (Platinum Collection)
Rendezo: Steven Spielberg
Szereplo: Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson ... , Richard Attenborough, Bob Peck (további nevek)
3 999 Ft

Készlet: Nem beszerezhető

Várható szállítás: Bizonytalan

John Hammond, az excentrikus milliomos különleges szórakoztató-központ létesítésén munkálkodik. Csupán hónapokkal a tervezett megnyitás előtt meginvitál két jeles dinoszaurusz-szakértőt, Dr. Alan Grant-et és Dr. Ellie Sattlert a Costa Ricai szigetre, amely állítása szerint minden idők legeredetibb állatkertjének ad otthont - és ez valóban így is van. A DNS-kutatások előrehaladtával és egy kristályban konzerválódott szúnyog segítségével ugyanis sikerült klónozni jónéhány ősállatot, a Brachiosaurustól kezdve a Velociraptoron keresztül egészen a félelmetes Tyrannosaurus Rexig.

Hammond büszkén vezeti körbe döbbent látogatóit az őslényparkban és megnyugtat mindenkit, hogy a teljes egészében számítógép-vezérelte biztonsági rendszernek köszönhetően mindenki tökéletes biztonságban van. Ian Malcolm, a társaságukban lévő tudós azonban megszállottan hisz a káosz-elméletben és azt vallja, hogy ami elromolhat, az el is romlik.

Miközben a computer-vezérelte dzsippeken járják be a szigetet, félelmetes vihar támad, ami megrongálja az elektromos hálózatot. Ez, no és a sziget egyik dolgozójának szabotázsa (aki dínó-tojásokat szeretne kicsempészni a szigetről) tönkreteszik a biztonsági rendszert és a dínók elszabadulnak. A Paradicsom hirtelen pokollá válik, a látogatókból pedig préda lesz. Nincs sok esélyük a gigantikus bestiákkal szemben…

Steven Spielberg 1993-ban forgatott filmje egyike minden idők legsikeresebb hollywoodi produkcióinak. Egyes kritikusok szerint ez a film bizonyította be először, hogy a filmkészítés jövőjében óriási szerepet kaphat a számítógép. A Jurassic Park trükkjeinek, hangeffektusainak és látványának hatását mai napig csak kevés film szárnyalta túl!

Népszerű a termék vásárlói körében

top 176
4 890 Ft 4 990 Ft

Sin City: A bűn városa

Blu-ray

  Nem kapható

9 990 Ft
3 990 Ft 5 990 Ft

Constantine: A démonvadász

Blu-ray

  Nem kapható

2 990 Ft 7 000 Ft

Dumbo (élőszereplős)

DVD

  Készleten

1 490 Ft 2 990 Ft

Tripla kilences

DVD

  Nem kapható

1 490 Ft 3 290 Ft