Keresés

L´ecsó (DVD)

2007. december 17., hétfő 16:05
Ez az oka annak, hogy én miért nem veszek már pár hete az égvilágon semmit megjelenéskor full áron. Vannak helyek ahol használtba is nagyon hamar befut 1-1 film akár 1-2000 forinttal olcsóbban úgy, hogy néhány hete jelent csak meg.
A bosszú trilógiával és a western dobozzal is várok, hátha megunja valaki és egy használt boltban landol. Ezekből a hülye akciókból nekem is elegem volt már. Szerintem egyikünk sem szüli vagy izzadja a pénzt, hogy csak úgy legyintsen az ilyesmire.
0
2007. december 17., hétfő 15:50
egyre jobb!
0
2007. december 17., hétfő 15:45
A madarasban 1890.
0
2007. december 17., hétfő 15:44
Azért a kiadó nyilatkozhatna az ügyben, vagy az Xpress kérhetne ilyet, mert nem hiszem hogy etikus ez azzal a sok emberrel szemben akik megveszik itt vagy máshol 3490-3990 ft-ért és egy héttel a megjelenés után 1990ft adja egy gusztustalan cég.
0
2007. december 17., hétfő 15:38
Azt hiszem, életemben előszőr mérgelődtem dvd-akción. Egy nappal aztán láttam az 1990-et, hogy megérkezett a csomag, benne a 3590-es dvd-vel.
A történet tanulsága számomra, hogy ettől a kiadótól ezentúl megjelenéskor semmit!
0
2007. december 17., hétfő 15:16
Én is undorítónak tartom, annak ellenére, hogy az akció keretében vettem kettőt is (így még pólót is kapok). De belőlem nem húztak ki pluszt, mert semmi mást nem vettem, még egy csomag rágót sem. Akik viszont teljes áron megvették a megjelenéskor (kb. 1 hete), azokat most jól arconköpte a kiadó, s miután azok elfordultak, hogy megtörölközzenek, még jól hátba is szúrkálta... El sem hittem, hogy ilyet megcsinálhatnak, egészen a pénztártól való távozásig.
0
2007. december 17., hétfő 15:10
Ízlelgetem ezt a szót: "plüsspatkány"
Kis cukiság, dizájncenterbe vele.:-)
0
2007. december 17., hétfő 14:58
Ne is mondd! A hétvégén hallottam a "jó hírt". Újabb példája annak, hogy a kiadó lefekszik a multiknak, vagy pedig hogy a multi inkább bukik a filmen, de ilyen áron is becsalogatja a gyermekes vevőket, hogy aztán a játékosztályon, meg a többin még a pénztár előtt visszanyerjék a filmen bukott összeget. Vettünk a madaras teszkóban egy távirányításos nagy melák autót 4990-ért, két héttel később "most akció" tábla alatt ugyanazt 5990-ért kínálják. Így aztán "fussa" lecsóra is!
Személy szerint nagyon nem ugrálhatok, mert Pixar-kisfilmekkel együtt rendeltem meg, de ahogy nézem a körülötte zajló folyamatokat, úgy érzem nagyon drága lesz ez az "ajándék" plüsspatkány.
most posts by TM
0
2007. december 17., hétfő 13:14
Azt hittem a nyár vége az igazi szezonja a lecsónak, de ez már karácsonyra is lenullázta magát a multikban.Jött, látott, főzött (Nekem a gondolattól is hányingerem támadt.) és 1 hónap alatt félárasította magát.
0
2007. december 15., szombat 11:03
A kép is szép:

0
2007. december 15., szombat 10:54
A kimaradt jeleneteket nem találom...
A rejtett extra megvan:) (Beállítások->felfele gomb) - nagyon szellemes video
0
2007. december 15., szombat 10:48
Az extrák részben a főmenüből érhetők el (ezt amúgy nem értem, mert van extra menü is...)
Levitáció (pixar rövidfilm) 4:50Barátod a patkány /szinkronos/ rövidfilm a patkányokról, és történelmükről - nagyon szellemes animáció a menü képvilágához hasonló stílusban 10:52A film és egyéb ínyencségek: Beszélgetés Brad Birddel és Thomas Kellerrel /feliratos/ 13:21
0
2007. december 15., szombat 0:35
Ok, köszi. Majd írd már le légyszike.
0
2007. december 14., péntek 22:51
Szerintem az itteni a mérvadó, pontosan még nem néztem végig, de több van mint egy. Holnapra pontosabbat is tudok mondani.
0
2007. december 14., péntek 21:25
A borítón csak 1 extra van feltüntetve, itt meg több. Akkor most kinek higgyek?
0
2007. december 14., péntek 16:54
A 2 lemezes pixar kiadásoknak sajnos nem ér nyomába, de az 1 lemezesek átlagából kitűnik. Ha mással nem is a szép dombornyomott papírfeknivel biztosan. Így némó és a szupercsalád mellé kerül a polcon, nem a szörnyek és bogarak közé. A menü vegyes érzelmeket keltett bennem, egyszerű állómenű fogad, az extrákba meg remekül animált ötletes video vezet be. A belbecsről később. Nem az itteni áron vettem, de talán ennyit is megért volna.
0
2007. november 20., kedd 14:17
OFF

Tudom, hogy ez nem az a topik, de ha már szóbahoztátok ismét a HD témát én is leírnám a véleményemet. Szerintem a DVD gyűjtők nagy része szívesen nézné a kedvenc filmjeit HD-ben és új formátumon, de mivel ez a fejlesztés egy kisebb vagyona kerül sajnos kevesen engedhetik meg maguknak, hogy súlyos százezreket "dobjon ki az ablakon", hogy máris élvezhesse az új technológiát. A pénzkidobást azért raktam idézőjelbe, mert egy fizetésből élő átlagember ( aki a DVD-t már megengedheti magának ) ezerszer is meggondolja, hogy kiadja e a magas összeget a váltásra, mert (gondolom ezzel senki nem vitatkozik) a legújabb technikák megvásárlásánál rosszabb pénzügyi befektetés nincsen. Olyan mértékben csökkenek ezek árai, hogy az elképesztő. lsd. Ps3 170000-ről 90000-re. Tudom, hogy más a két gép paramétere, de lényeget mindkettő tudja ( játék, blu-ray). Ez valószínűleg így fog haladni szépen lefelé és az lesz a vége, hogy a most nagy értéket képviselő bd lemezek is ott fognak virítani a turis kosárba előbb-utóbb.
Ott van még a HD DVD vs. Blu-ray helyzet is, ami mégjobban megnehezíti a döntést. Most érdemesebb még bd-t venni a magyar vonatkozás miatt, de eljön a magyar HD DVD-k ideje is remélem.
Tehát sok indok szól mellette, sok anyagi és egyéb megfontolás szól ellene és itt nem lehet okosnak lenni, mert iszonyú sokkal le lehet csökkenteni az átállás költségét, ha minden szempontból jókor döntünk.
Én is szeretnék HD-t nézni, de a kínálat harmatgyenge itthon és nem mindenki tudja élvezni a magyar vonatkozás nélküli filmeket és amin van magyar vonatkozás is azok küzűl sem kellne 15-20 filmnél több. sajnos ez van. Na most a jelen időszakban azt a kérdést szoktam magamnak feltenni, hogy megéri az a 15-20 film a közel 500000 Ft-os + a filmek ára befektetést??
Na ez az a kérdés, amit sokan feltehetnek maguknak mielőtt átállnának, de tudom, hogy egy nagyfokú speciálisan magyar típusú irígység is van a fikázókba.
0
2007. november 20., kedd 14:16
azért most már a "leginkább"-ból "sok" lett. :) ez is valami. egyszer majd az 50.000 ft-ból is 45.000 lesz.
0
2007. november 20., kedd 14:12
Tudom milyen előnyei vannak a HD-technikának, láttam már BD-anyagot és érdekel is a dolog. De! Én azt írtam, hogy rengeteg ember nekirohant mint a rab a  drótkerítésnek az  első akármilyen BD filmnek mert az új, meg HD, meg miegymás...és még mindig azt látom, hogy ez most trendi és mindenképp meg kell venni. Persze nem itt ahol sokan szakértelemmel követik a HD technika fejlődését, értelmesen vásárolják a BD lemezeket, a filmes élmény jobb minősége miatt. De nagyon sok az ellenpélda a hétköznapokon.
Más, nem az új dvd-k ára 5000,-. Ezek szerint nem értetted amit írtam. Ha veszel 5 db BD-t az mennyi mostanság(még)? Kb. 50.000,-. És ez sokaknak még nagyon magas összeg. Nekem is. De lesz ez még így se.
0
2007. november 20., kedd 14:00
így van. 2001 decemberében, amikor elért minket a dvd-láz a braveheart 9 e ft volt. és hogy örültem neki, hogy megjelent dvd-n. ma (de már évekkel korábban is) mennyiért lehet hozzájutni a szinkronizált változathoz?
0
2007. november 20., kedd 13:58
akkor vedd le a szemellenződet és lásd azt is, amit itt írunk.
0
2007. november 20., kedd 13:58
nem értem. 5-6 új megjelenésű dvd ára 5000 ft? még az rtl klubnál sem.
0
2007. november 20., kedd 13:57
talán robinak is fel kéne már vennie a kínálatba a 40GB-os HDD-vel, 2 USB-vel, kisebb hőleadással bíró PS3-at, ami sok helyen 90-95e ft-ért kapható, s ezen a fórumon is beindulna a vásárlókedv.
és hogy a lemezek mikor lesznek olcsóbbak? ha elegendő "sznob" lesz, aki pénzt ad az új formátumért.
0
2007. november 20., kedd 13:55
Én csak a látottak alapján alkotom véleményem. Ha 8990,-/db áron gondolkodsz akkor bizony 5-6 film ára nem 5000,-
0
2007. november 20., kedd 13:53
abban azért tévedsz, hogy, mint 10 e ft-ot adtak ki egy filmért. még itthon sem kerül többe egy hd-film 9 e ft-nál többe. ha körbenézel a külföldi - főleg tengerentúli - áruházakban, akkor láthatod, hogy alig került többe egy bd-film, mint egy új dvd. nekem nem a filmek árával van a bajom, sokkal inkább azzal, hogy először egy jó technikát kellen beszereznem hozzá, ami viszont tényleg nem 2 ft.
0