Huuhh nagyon durva ez az év! Az ember csak kapkodja a fejét a halálhírek hallatán, máris itt a következő. Imdb-n majd minden napra jut ismert vagy kevésbé ismert ember halálhíre. Bajban lesznek az Oscaron kik kerüljenek a Memoriam részbe.
0
2016. december 27., kedd 21:54
1847
Féltem tőle, hogy ez bekövetkezik, de közben reménykedtem is, hogy hátha mégis javul az állapota és felépül belőle. De sajnos nem így lett. Mindössze 60 éves volt. Nyugodjon békében! 2016 hivatalosan is a legszarabb év!!! Sajnos be kell látni hogy gyerekkorunk hősei és idoljai egyre öregebbek és a Nagy Kaszás őket se kíméli. Félek jövőre is itt hagy minket pár kedvencünk.
0
2016. december 27., kedd 21:04
520
Ezt épp ésszel fel sem lehet fogni, gyerekkorunk nagy kedvencei sorban mennek el. Az Erő legyen veled a túlvilágon is Leia hercegnő! :(
Bocs nem válasz akart lenni csak mellényomtam mert szétbasz az ideg...
0
2016. december 27., kedd 20:01
1755
Nem hiszem el! Elhunyt Carrie Fisher :(((( Nyugodjék békében.
0
2016. december 27., kedd 20:01
6056
Carrie Fisher csak meghalt a kurva istenit :(((((((((((
0
2016. december 26., hétfő 14:13
2001
Éppen mostanában jutott szembe hogy vajon mi lehet Vele. Számomra a Last Christmas a legnagyobb karácsonyi dal. Olyan hangulata van hogy csak na. Az egyik legnagyobb tehetséget veszítettük el. Isten nyugosztalja!
0
2016. december 26., hétfő 2:59
1194
Megdöbbentett a halála, nagyszerű énekes volt! "A "Last Christmas" ezúttal Neki szól" -Valóban... sajnos :( RIP George Michael. Nyugodjon békében!
Nagyon hirtelen, és váratlan a halála. A "Last Christmas" ezúttal Neki szól.
Kiváló énekes volt, hiányozni fog. Isten nyugosztalja örök békében!
0
2016. december 26., hétfő 1:37
6697
George Michael (1963-2016)
Nem tudok már mit mondani... Bowie, Prince s most már ő sincs köztünk... : (
0
2016. december 26., hétfő 1:37
6056
Basszátok meg meghalt George Michael...
0
2016. december 24., szombat 17:19
14593
Rick Parfitt, a Status Quo gitárosa is elment ma délben, 68 évesen. Tényleg vége lehetne az évnek, kicsit sokat aratott a halál...
Nyugodjon békében! :(((
0
2016. december 19., hétfő 15:40
6697
Ezt láttam, emiatt könnyek szöktek a szemembe pár napja :( Utána láttam 2012 és 2013-as felvételt, lehetett hallani, hogy már akkor is küzd a betegséggel :( Most már értem, a szintén idén eltávozott, Csörögi István szinkronrendező miért is írta egy Makay Sándort vissza Bilbó hangjának petíciónál, hogy bár elkezdték vele a munkát, de az érezhető gondok miatt, és hogy makulátlan maradjon az emléke, végül kénytelenek volt újraosztani Bilbó hangjának szerepét. Nagyon sajnálom őt, de emlékét őrzi rengeteg munkája, akár film- vagy tévészerepléről legyen szó, akárcsak a hangjátékáról, vagy karikatúráiról. Most, e szomorú esemény kapcsán jutott csak tudomásomra, hogy Makay Andrea, szintén sokat foglalkoztatott (szinkron)színésznőnk az ő lánya. Az emléke örökké élni fog.