Keresés

Prometheus (BLU-RAY)

2016. június 5., vasárnap 21:56
Hova lehet neked mailt küldeni?
0
2016. június 5., vasárnap 21:28
Kösz az infót fiúk! :) Akkor berendelem. A film nekiem személyszerint bejött, ha nem úgy nézzem mint egy Alien film. Plusz Fassbender alakítása zseniális.
0
2016. június 5., vasárnap 21:12
Nem is kifejezés a kimertő szó, én egy idő után már belezavarodtam melyik extrát láttam és melyiket nem.
0
2016. június 5., vasárnap 20:53
Habár egy összességében középszerű filmmel történt meg ez a kis baki, ennyiért talán már megéri beszerezni, pláne az igencsak kimerítő extratartalommal együtt.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. június 5., vasárnap 20:32
Igen, az egylemezes változat borítójával adták ki a háromlemezest. Még nem láttam az extralemezt, de sokak szerint nagyon ütős a bónuszmatéria.
0
2016. június 5., vasárnap 20:25
Jól olvasom, tévedésből 3 lemezes kiadást dobtak ki? Nekem a régi van meg, sima egylemezes verzió, de mint a többi kiadás nem votl elréhető azzal is beértem. A törölt/alternatív jelenetek érdekesek - és zavaróak, mert kaphatott volna a film egy DC-t. Érdemes beszerezni ezt a kiadást a többi extráért? A 3D verzió nem aktuális.
0
2016. június 5., vasárnap 20:23
Úgy van!
0
2016. június 5., vasárnap 20:14
Szerencse, hogy egy remek filmmel történt meg ez a baki. :)
0
2016. június 5., vasárnap 20:09
Kár, hogy nem egy jó filmmel történt meg ez a kis baki.
0
2016. június 5., vasárnap 19:01
Hát nem tudom. Ennyiért 3 lemez még kissé elszabott borítóval is gyakorlatilag ajándék.
De lehet raktárban csücsülnek és várják az újra árazást...
0
2016. június 5., vasárnap 18:17
Én voltam az Árkádban, de a piros üzletben nem volt az ujrakiadott 3 lemezes olcsó változat. Bár semmilyen nem volt BD-n. Ennyire elfogyott?
0
2016. május 27., péntek 0:42
Akkor minden rendben. Egy kevéske pénz kellene még a személygépjárműhöz ezért és csak ezért gondolnám, hogy esetleg eladnám pár kiadásom. De mégsem érzem úgy, hogy bármelyiket is odaadnám szívesen vagy egyáltalán.
0
2016. május 27., péntek 0:03
Igen, jól emlékszel, nálam csak és kizárólag vadonatúj kiadások jöhetnek szóba (már ami a konkrét korongokat illeti).

A booklet-et ma sikerült megszereznem, már csak egy üres steel kell valahonnan, ezt az elméretezett borítót / tokot meg elfelejtem. Valami olyanba kellett volna rakni, ha már a 3D-verzió papírját nem tudták használni, mint amiben az Így neveld a sárkányodat második részének három lemeze van.

Közben meg is néztem a filmet, elképesztő 3D-je van, de ami igazán nagyot üt, az a 7.1-es eredeti hang. Nem is tudom, mikor hallottam utoljára ennyire intenzív hangkeverést, ahol maximálisan kihasznáják a 8 csatornát. Abszolút referencia-anyag képileg és hangilag.

Van három, egyenként másfél-két perces 3D-ajánló is a lemezen (Avatar / Titanic / Én, a robot), meglepő módon magyar szinkronnal és felirattal is nézhetőek.

Az extra lemez fog következni, ott ha jól sejtem, további hajlerakás lesz.
0
2016. május 26., csütörtök 20:50
Most akkor ez elvileg a 3 lemezes változat, amiben az egyik lemezen van a film a másikon meg az extrák, a harmadikon meg a 3D-s változat?
Mert ha igen akkor ez nagyon jó vétel. :)
Én 8 ezerért vettem az ilyen kiadást anno. :D
SuperHeRo
0
2016. május 26., csütörtök 20:42
Ha hamarabb szólsz vagy látom ezt lehet elgondolkodom, hogy odaadom ami nekem van. Bár lehet a vadiúj kiadásokat részesíted előnyben már nem emlékszem.
0
2016. május 26., csütörtök 19:44
Az Xpress-nek ezt nem kene jeleznie az itthoni forgalmazonak?
0
2016. május 26., csütörtök 17:52
Na akkor én is berendeltem.
0
2016. május 26., csütörtök 4:20
Közben megvettem, szintén három lemez van a tokban, bár az tisztán látható, hogy a borító méretezésével egyáltalán nem foglalkoztak, a szabvány Elite tokhoz passzol, nem a vastag angol típusú Amaray-hoz.

Bár még így is hallatlan áron adják, erős a gyanúm, hogy ezt tényleg benézte a forgalmazó, az egylemezes verzió borítója elég árulkodó.

De sebaj, majd a kabáthoz a két gombot is beszerzem (steel + füzet). Még így is a negyede lesz a koreai steelbook jelenlegi eBay-es árának.
0
2016. május 24., kedd 23:03
Nincs, csak a lemezek, de 14 milis tokhoz 12 milisbe való borítót raktak :D Mindegy 3000ért így is jó majd nyomtatok bele jót.
0
2016. május 24., kedd 21:58
Nekem azt válaszolták hogy náluk is a 3 lemezes kiadvány van.
0
2016. május 24., kedd 21:38
Ez engem is érdekelne.
0
2016. május 24., kedd 19:34
Egy kérdés: Tuti, hogy Xpressnél is a három lemezes verzió van? Mert akkor meg venném, de még egyszer az egylemezest nem szeretném...
0
2016. május 24., kedd 18:42
Na, ezt akkor be is szerzem.

Kérdés: a korábbi kiadás füzete benne van?
0
2016. május 23., hétfő 1:51
Totál megérte! Amennyit szívtunk a karcos fémek cseréjével még inkább!
0
2016. május 23., hétfő 1:24
Ja, 2990 forint volt, csak úgy mint itt.
0