Hello ! Ezek szerint Te is szerezhettél volna ott DVD filmet. Persze nem kell a legolcsóbb helyen vásárolni. Amúgy az xpress nem kapja olyan áron a filmeket, mint a Juventus ?? Pedig ők csak alig egy tucat filmet tartanak listán.
0
2001. november 27., kedd 15:53
17243
jaj, mamám!
attak=adtak.
0
2001. november 27., kedd 14:44
151
Látod, most még a Juventushoz sem kell elmenjél elég ha elcsúszol az utcán! :-)
0
2001. november 27., kedd 11:55
17243
aha, én is valami ilyesmit akartam írni, csak a csipa még ott figyelt a szememben. :] a juventust egyébként szeretem, akárhányszor vásároltunk tőlük, mindig attak egy schöller jégkrémet. :]
0
2001. november 27., kedd 9:36
1
Sziasztok!
Én is nagy Xpress.hu fan vagyok, csak így tovább… ;)
A bankkártyás fizetéshez szeretnék annyit hozzászólni, hogy ez abban jelenthetne még plusz előnyöket, hogy a postának nem kellene az elég borsos utánvételi díjat fizetni, elég lenne ajánlott levélként feladni a csomagokat. Ez is eredményezhetne néhány száz forintos megtakarítást, akár nektek, akár nekünk vásárlóknak. Persze amíg a banki feltételek olyanok amilyenek... megértem a döntést.
0
2001. november 27., kedd 9:32
Moderátor
7449
Pontosítanánk Zalus-t. A Juventus nagykereskedő. A másik címen találhatóak a felettébb gyanús származású lemezek. Az árrések pedig valóban csökkenő tendenciát mutatnak.
0
2001. november 27., kedd 8:05
17243
na sz'al, kicsit módosítok: ez nem nagykerár, hanem ezek lopott lemezek. gondolom, nem sokáig fog élni ez a rendkívül hivatalosnak tűnő oldal. :]
0
2001. november 27., kedd 8:01
17243
az nagykereskedelmi ár, okostojás.
0
2001. november 27., kedd 0:44
4
Hello Xpress ! A csökkenő árrésekről többször írtatok. Akkor hogy lehet, hogy a Juventus Team-nél ma is 7250 bruttóért kapható a Baljós Árnyak ? Nézzetek be a http://airwolf.freeweb.hu/dvd.htm címre is, ez ott most potom 5000 ! Hogy van ez ???
0
2001. november 25., vasárnap 10:23
1
Kérdésem a következő: Van-e mód arra, hogy egy előre megbeszélt időpontban a DVD-ket személyesen vegyem át?
0
2001. november 20., kedd 12:00
37
...ez a fórum is kezd kihalni...
0
2001. november 1., csütörtök 22:52
19
Most en vagyok bena vagy nalatok is elfordul? Ime: A film nem szallithato, nincs raktaron, ranyomok a megrendelesre, bekerul a kosarba, hogy "elorendelve", amikor megjon a film meg mindig "elorendelve" van a kosarban. Manualisan ki kell torolnom a filmet majd ranyomni a mostmar "szallithato: azonnal" gombra a film oldalan.
0
2001. október 24., szerda 11:52
19
Xpress.hu: elkuldtem ujra
0
2001. október 21., vasárnap 20:06
471
Xpress.hu! Megkéne fogadnotok azt amit geek mond! Jó lenne egy olyan hely ahol már azok a filmek láthatók amik csak most mennek a mozikban! Példának tudom felhozni a Express.com honlapot ahol 5 hónapja beírtam az Exit Wound címü filmet keresésre! Ennek eredményére bejött egy olyan oldal ahol bár borító képe még nem volt, de lehett róla beszélni és odavoltak írva a lehetséges extrák a lemezeken! Szerintem eu nagyon bejönne nektek is! Meg azért azt mondanám hogy nézzetek el arra a honlapra, mert sok újdonságot kínálna nektek amit tudnátok hasznosítani! De ezt nem cikizésből mondom hiszen az Xpress.hu már szerintem így is magyarország egyik legnagyob DVD SHOP oldala! Vagy csak azért mert az én kedvencem azért hiszem azt hogy magyarország legjobb és legnagyob DVD SHOP-ja? Na mindegy. A lényeg az hogy érdemes lenne megfogadnotok a fent említett tanácsokat. THX by: Magoo
0
2001. október 21., vasárnap 16:57
19
0
2001. október 21., vasárnap 14:35
66
0
2001. október 21., vasárnap 13:16
Moderátor
7449
0
2001. október 20., szombat 13:38
19
Hogy a hirlevel hosszu vagy rovid az nalam nem szamit, a kolihalo elbirja:) csak annyiban negativ, hogy levelet szeretnek olvasnak, nem pedig egy honlapot nezegetni level gyanangy.
Masik. Lehet, hogy nem rossz a bankkartyaval valo fizetes, de reszemrol igy is ugy is el kell mennem a postara, ergo tok mindegy, hogy viszem a penzt magammal vagy nem, meg a bankoknak is meg kell erniuk ahhoz, hogy ezt be lehessen vezetni, persze kivetelek vannak, de "egy fecske nem csinal nyarat..."
Xpress.hu: amit kuldtem levelet a rendelesi komplikaciok miatt, azt megkaptatok? mert meg semmi visszajelzes eddig...
0
2001. október 17., szerda 22:43
Moderátor
7449
A postaköltség egy részének átvállalása már most is működik. Az az 599 Ft, amit egységesen, csomagonként felszámolunk, gyakorlatilag a legkisebb csomag csomagolási és postázási költségét sem fedezi. A postaköltség teljes elengedése - különösen annak ismeretében, hogy a filmek árrése gyakorlatilag folyamatosan csökken, miközben a postai díjak januártól bizonyára tovább emelkednek - sajnos egyáltalán nem kigazdálkodható. Ha majd akkora lesz a piac, hogy a kiadók tudnak nagyobb árrést is biztosítani a kereskedőknek, természetesen ez a lehetőség is felmerülhet, de erre mostanában nem igazán lehet - sajnos - számítani.
0
2001. október 17., szerda 22:36
633
Na, nekem tetszett ez az Episode I-es hírlevél! Ellenben arra nem készültök (külföldi shop-ok mintájára), hogy bizonyos rendelési érték felett ne a címzettnek kelljen a postaköltséget fizetni, hanem azt átvállalnátok? Talán lenne sikere. Nálam biztosan... Amúgy a kártyás fizetésnek én is örülnék.
0
2001. október 17., szerda 21:28
Moderátor
7449
Igen. Lesz választási lehetőség, de most még nincs. Igérjük, hogy nem minden filmről küldünk ilyen hírlevelet. A tömeges lista ezentúl is sima e-mailként megy majd.
0
2001. október 17., szerda 20:29
17243
nagyon szép ez az új hírlevél, csak meghaltam, mire lejött... túl nagy kérés lenne, ha lehetne választani, hogy ilyen csilli-villi félét kérek-e avagy egy egyszerű, linkekkel telenyomott valamit?
0
2001. október 8., hétfő 16:38
19
Xpress.hu: elment a level nektek a rendelesi bonyodalakrol.
Mas: hat igen, a magyar bankok meg nem egeszen egyuttmukodoek. Bar erheto, ok is a hasznot akarjak csak es vegulis szerintem kis hazankban nem biznak annyira az interneten bankkartyaval valo vasarlas biztonsagaban. En sem tudom hogy viszonyuljak hozza, bar erre a celre van az OTP Eletronikus Szamlaszamon beluli WEB-es szamlaja.
Jonci
0
2001. október 8., hétfő 16:18
14
Mr Saint: A fizetésemet folyószámlára kapom, ahonnan az automatás pénzfelvétel +pénzbe kerül , a kártyás vásárlás pedig ingyenes(OTP). ennyit a különbségekről. Nem mintha a tranzakciós díj falhozvágna :) . A kártyás dolgot csak mint egy lehetőséget vetettem fel. Gondoltam ,hogy valami helyi magyar sajátosság (tapló magyar bankok) miatt nincs ilyen. A zenei dvd listát pedig VÁROM!
0
2001. október 8., hétfő 12:28
151
Erasure: én nem értek hozzá, mennyivel jobb a kártyás fizetés, mint a postai utánvét? Árban nem olcsóbb és így is úgy is el kell menni érte a postára.