szóval sikerült megvennem az SPI által kiadott Angol Beteget és azt kell mondjam ez a dvd egy rakat szar. A magyar felirat csúszik, az angol hang pedig az utolsó 40 perctől csúszik. szégyen...
0
2006. január 28., szombat 10:57
16458
:D
0
2006. január 28., szombat 10:56
264
Közkivánatra megindítottuk az Odeon önálló kiadói fórumát! Hozzátéve, hogy szerintünk ezt a címet nem sértőnek kell érezni, hanem inkább ösztönzőnek kellene lennie!
0
2006. január 28., szombat 9:17
2938
www.odeon.hu -> forum -> naponta valaszolnak...
0
2006. január 28., szombat 8:01
17243
csak szét ne szedjétek, mint szegény leon, a profit. :)
0
2006. január 28., szombat 1:59
1158
De itt is válaszol a kérdésekre. Akkor egyszerűbb volna egy saját topikban, mint egy ilyen negatív címűben.
0
2006. január 27., péntek 22:10
332
Tudom, hogy mindkét weboldalnak dolgozol, de akkor is, ha ez itt a bolt oldala, akkor szerintem helyesen: jó csinálunk itt is egy topicot, mert nem várható el a vevőktől, hogy több oldalt kelljen nézegetniük...
0
2006. január 27., péntek 14:57
17243
tessék szépen regisztrálni a dvdextrára. ott már van az odeonnak kiadói topikja. nem várhatjátok el szegény bálinttól, hogy topikok garmadáját menedzselje szimultán. :)
0
2006. január 27., péntek 14:16
52684
Jogos Jan felvetése! Egyébként sokmindent elárul a vevőkkel való kommunikáció is! Remélem másnak is feltünt, hogy eddig egy "művészfilmkiadó" válaszolt az itteni megnyilvánulásokra, mégpedig az, amelyikkel talán a legkevesebb probléma volt!
most posts by TM
0
2006. január 27., péntek 13:32
1158
Kedves Odeon!
Ha már ilyen kedvesen válaszolsz a kérdéseinkre, nem nyitnál egy kiadói topikot? Jó lenne ugyanis, mert nem csak ebben a témában írnánk. Esetleg pozitív visszajelzést is olvashatnál.
Előrei is köszi.
0
2006. január 25., szerda 18:01
398
Értem. És kb. meg is értem. Ettől függetlenül, a tény az tény: van egy viszonylag szerény minőségű Szigorúan.... DVD-m, amit az Odeon adott ki. Persze fórumokon síránkozni a dolog miatt különösebben nem fogok.
0
2006. január 25., szerda 17:58
6925
Anselmus,teljesen igazad van!
Nekem is ugyanezek az elvárásaim.Még annyit hozzátennék,ha szinkront raknak egy filmre,az akkor az eredeti legyen.
"Állatorvosi ló" pld. a Promenád a gyönyőrbe.Gyönge P/S kép,felirat nincs. Julius Caesar:Szintén nincs felirat,a szinkron sem a klasszikus.Chihiro...Hányan tudnak nálunk japánul?Sajnos a hazai kiadók rengeteg eredeti hangsávval felszerelt,viszont feliratmentes filmet hoznak ki.Egyik "élenjáró" a Best Hollywood.
0
2006. január 25., szerda 17:52
264
A Fújhatjuk nem kerül újrakiadásra az Odeon által! Az új kiadású Szigorúan ellenőrzött vonatok DVD terjesztését a Fesztiváliroda végzi. legjobb tudomásunk szerint minden nagyobb boltban kapható lesz majd...gondoljuk itt az xpress-es is. Miután a hibás változatot visszavonják a piacról az újragyártás után már csak a javított verzióval találkozhattok az üzletekben majd! Mi úgy tudjuk ez még 1-2 hét legalább!!! Az pedig, hogy a telefonra a Fesztiváliroda nem válaszol, csak azt tudjuk mondani, hogy a forgalmazas@odeon.hu emailcímen igyekszünk mi segíteni!!!!
0
2006. január 25., szerda 17:51
95
A Fújhatjuk nem kerül újrakiadásra az Odeon által! Az új kiadású Szigorúan ellenőrzött vonatok DVD terjesztését a Fesztiváliroda végzi. legjobb tudomásunk szerint minden nagyobb boltban kapható lesz majd...gondoljuk itt az xpress-es is. Miután a hibás változatot visszavonják a piacról az újragyártás után már csak a javított verzióval találkozhattok az üzletekben majd! Mi úgy tudjuk ez még 1-2 hét legalább!!! Az pedig, hogy a telefonra a Fesztiváliroda nem válaszol, csak azt tudjuk mondani, hogy a forgalmazas@odeon.hu emailcímen igyekszünk mi segíteni!!!!
0
2006. január 25., szerda 16:30
95
Most olvastam az Odeon hozzászólását. Ha így lesz, ahogy mondják, akkor követendő példát kell hogy jelentsenek mindazoknak a kiadóknak, akik egy DVD kiadás elemi feltételeit sem képesek teljesíteni. (A minimum követelmények egy DVD-n: Eredeti kép és hang, eredeti képarány, magyar felirat.) No és amire senki sem gondol, mert teljesen abszurd, Hogy a kép és a hang szinkronban legyenek egymással. Bár az Odeon kiadványok sohasem érték el a Cinetel nívótlanságát.
Tényleg! A Cseh filmek eredeti képarányával mi a helyzet? Tv-s változat jön, vagy eredeti mozis képarány?
0
2006. január 25., szerda 14:21
1158
"A cserét a Fesztiváliroda Kft. fogja bonyolítani! Velük kell felvenni a kapcsolatot a DVD-n található telefonszámon: 239-1913, de szívesen segítünk mi is a forgalmazas@odeon.hu e-mail címen keresztül!"
Kedves odeon!
A megadott telefonszámot soha nem veszik fel. Miért is csodálkozom ezen? Biztosan indokolt volt a döntés a jogok eladádáról, de valóban jó partnert választottatok? Ez a Fesztiváliroda nem tűnik valami biztos cégnek... Akinek még egy titkárnőre sem futja, aki felvenné a telefont.
Most hogyan lehet megoldani a DVD cseréjét? Egyáltalán, legyártották már a jó DVD-ket? Hogyan lehet megkülönböztetni a régiektől. Honnan lehet tudni, hogy a boltban melyik van?
0
2006. január 25., szerda 9:56
166
Nekem is a régi kiadás van meg (sajnos). Amikor megvettem, tisztában voltam vele, hogy nem túl jó kiadás, de minden képzeletet alulmúlt. Mindegy. Akkor nem gondoltam volna, hogy lesz új kiadás, a kérdésem az , hogy ha kész lesz a javítás - és ugye a régit nem cserélik - , hol lehet megvenni a már javítottat ?
0
2006. január 25., szerda 9:47
16458
Szia Odeon!
A Fújhatjuk című filmből nem terveztek egy 2DVD-s kiadást? Nagyon szuper az a film!
köszi a választ.
0
2006. január 25., szerda 9:35
264
Sajnos nem! Ezzel a kiadással a régi kiadás hiányosságait szerette volna az Odeon pótolni. A régi kiadás önálló Odeon megjelenés volt, ennek a kiadásnak a gyártási és egyéb költségeit viszontmár a Fesztiváliroda állja és így a két kiadás között nincs átjárhatóság. Így is nekik köszönhető, hogy ezek a filmek megjelenhetnek digitálisan felújított alapanyaggal, mert bár az Odeon megvette a jogokat, kényszerűségből el kellett adnia, mert nem volt esélye megjelentetni...
0
2006. január 25., szerda 3:24
398
A csereajánlat a régi kiadásra is vonatkozik?
0
2006. január 25., szerda 0:58
8977
Odeon: csillagos 5-ös!!!!! ja, és az Oldboy-ért meg még +2 pont! :-) Nagyon várom már a bosszú trilógia másik 2 darabját!!!!
0
2006. január 25., szerda 0:53
52684
Lenyűgöző! Komolyan!
most posts by TM
0
2006. január 25., szerda 0:16
264
A cserét a Fesztiváliroda Kft. fogja bonyolítani! Velük kell felvenni a kapcsolatot a DVD-n található telefonszámon: 239-1913, de szívesen segítünk mi is a forgalmazas@odeon.hu e-mail címen keresztül!
0
2006. január 24., kedd 22:32
52684
Meg hát! De hogy jön ez ide? Interneten? :-)))
most posts by TM
0
2006. január 24., kedd 22:29
4201
Én megcsíplek, csak mondd meg, hogy megkaptad-e az emailt!