Keresés

Valaki emlékszik a címre? - gyerekkorunk filmjei

2006. szeptember 3., vasárnap 20:16
jó :)
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:57
Ne qrjál már szét minden oldalt!
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:54
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:51
Gyilkos az űrből (magyar cím)
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:31

hoppá, bocsika.
na most remélem jó
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:31
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:30

ez pedig 2 kép sztem ezaz a film
0
2006. szeptember 3., vasárnap 19:23
Enny!
Kyle MacLachlan >>>> a karakter akit afilmben játszott: Lloyd Gallagher
A film eredeti címe The Hidden, 1987-es film.
és itt  van egy link. EZen láthatod a külföldi kiadást: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0780628586?v=glance
0
2006. szeptember 3., vasárnap 17:45
Valaki nem tudja, hogy megjelent-e DVD-n a Rejtőzködő című film?? Ez egy sci-fi, nem tudom ismeri-e valaki.. (nem tudom leírni a nevét ezért fonetikusan) Káj Mekleklen játszik benne... Ilyen parazita földönkívülis... Melyik stúdió készítette ezt a filmet?
0
2006. szeptember 3., vasárnap 11:39
a Páór Réndzsörsz nem gyün ki DÉVÉDÉN?
Meg nem tudom emlészike vki egy régi sorozatra, német rtl-en volt 1992-93-körül címe Winspector volt.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 0:33
valaki....
csak arra emléxem, hogy ez egy mesejáték és volt benne egy kút, amibe ha valamit beledobtak, akkor az megduplázódott
????
0
2006. augusztus 26., szombat 2:18
IGEN!!!!! Kösz szépen. Habár igencsak B kategóriás film, de én rettegtem tőle réges rég! Most már összeülhetünk haverokkal röhögni rajta egyet:( kösz még egyszer!
0
2006. augusztus 26., szombat 2:08
Ez lehet , hogy a Feltámadt halott ( Almost Dead) című tv film volt Shannen Doherty (BH90210 - Brenda) főszereplésével.
0
2006. augusztus 26., szombat 1:38
Helló !
Rengetegen használják rosszul ezt a latin kifejezést , úgyhogy egyszer és mindenkorra kéretik megjegyezni , hogy vicE versa !!! Bocs , és remélem nincs sértődés, csak nagyon zavar ez a hiba
0
2006. augusztus 10., csütörtök 14:45
Pár éve láttam egy filmet, elég jó kis horror volt. Az volt benne, hogy egy  pszichológus csajnak meghal az anyja, de visszatér és kísérti folyamatosan, meg eltűnik a sírból, de aztán kiderül, hogy csak két páciense-akik ikrek-szivatják. Nem tudja valaki a címét?
0
2006. augusztus 7., hétfő 18:44
Ezt is köszi!
Talán még valamikor általános iskolás koromban láttam... . Emlékek már csak nagyon halványan vannak a fejemben róla.
0
2006. augusztus 7., hétfő 18:36
Igen,a szakállas gyilkolós az  Absurd-Antropophagus II.

A leöntiksavvalafestőt az pedig Fulci-tól a  The Beyond

Klasszikus horrorok a javából.(És a gyűjteményemből...:-) )
0
2006. augusztus 7., hétfő 7:03
Tehát ez az.
0
2006. augusztus 7., hétfő 7:02
Azt hiszem ezt az.
0
2006. augusztus 6., vasárnap 21:58
Ezt a szakállas fickósat ismerem: Én "Bestia" címmel láttam annak idején, az eredeti címe "Absurd"
0
2006. augusztus 6., vasárnap 21:53
Neked mindig minden megvan, hogy csinálod??? Naív leszek és inkább várok a duplalemezes, extrákkal megpakolt változatra! Addig meg valahogy elvegetálok a divx-emmel...de azért kösz! :)
0
2006. augusztus 6., vasárnap 21:51
Hy!
Nekem kell egy film, még kiskoromban láttam, de már szinte semmire nem emlékszek belőle, a címe sem jut eszembe. Annyira emlékszem, hogy azokban is szörnyek vannak és úgy kezdődik, hogy egy nő a liftben van és a lift falát átszakítják a kezükkel a szörnyek és a nőt karmolgatják. Ha jól tudom vízzel lehetett elpusztítani a szörnyeket és a végén slaggal locsolták le őket egy nagy teremben. Másra nem emlékszem, de ha valaki tudja a címét, az legyen szíves írja le.
Előre is köszi: Zsolt
0
2006. augusztus 6., vasárnap 12:50
téglagyári megálló! Ha még nem szerezted meg…
A Richard Harrises Gullivert én abban az áruházban vettem aminek a neve azonos egy tömegközlekedési eszközével amely a földalatt halad.
Ráadásul az ára kevesebb volt mint 3 vonaljegyé.
A kép nem jó, de nézhető.Egyetlen hangsáv van rajta: magyar 5.1, ami a borító szerint az „eredeti szinkron”.
Gyerekkoromban, úgy 84-85 körül, életem első videókazettáinak egyikére felvettem ezt a filmet, a tvből és nagyon sokszor megnéztem, biztos hogy nem az a régi szinkron került a lemezre. A dvd-n Gulliver hangja Helyei László s bár néhány rím nagy kincs, ezen az egy sincs.
A tévés változatban Gulliver Harsányi Gábor, a liliputiak pedig rímekben beszélnek. A
király például Horváth Gyula hangján ilyeneket mond: „Üdvözöllek Liliputban idegen, érkezésed nem hagy minket hidegen” vagy: „Mennem kell… ugyanis ennem kell… korog felséges gyomrom." ..stb
Különbség még hogy a lemezen a dalok felirattal mennek, annak idején viszont azokat is leszinkronizálták, sőt a főcím is teljesen magyar volt.
Az új szinkron szerintem gyengébb, de nincs mese: ez egy jó mese.
0
2006. augusztus 6., vasárnap 12:41
l
0
2006. augusztus 6., vasárnap 9:15
És a RIFFEK BANDÁJA-ra emlékszik valaki? ez is a nagy vhs korszakból való.
Ha jól emlékszem olasz alkotás volt.De volna még itt más is,ez egy horror film volt,és ha jól emlékszem egy szakállas fickó gyilkolászott benne,és egy emlékezetes momentum amikor egy nő fejét beerőszakolja a jól előmelegitett sütőbe.Aztán ez is ebben a filmben van,amikor egy fickó fejét ugyanez a szakállas emberke egy satuba fogja,és egy fúróval kifurja a fejét.És volna még itt még egy horror amire haloványan emlékszem sajna cim nélkül,de ebben is egy emlékezetes momentum ha jól emlékszem pont az elején ahogy kezdődik,talán egy festőröl szól egy kis faluban játszódik,és a falu polgárai este átmennek hozzá és kikötik a pincéjében,és lánc-al agyon verik,majd sav-al leöntik.
0