Keresés

Mi is az a kiadók fóruma?

2008. február 3., vasárnap 17:59
Ezt a topikot nem értem, miért látogatja bárki is, nem látom sok értelmét létének.
Inkább az újabb és az eddig saját rovattal nem rendelkező kiadóknak kellene fenntartani saját helyet, s (ha rajtam múlna) a kritikaelbírálások után elsőként ezeket kigyomlálni a sok dudva beírástól, hogy azok a vásárlók, akik vásárlási célból próbálnak informálódni a fórumról, s nem csak az ingyencirkusz kell nekik, azok könnyen megtalálják kiadóra bontva is a kérdéseket-válaszokat. Ehhez kapcsolódóan jegyzem meg, hogy ha igazán fontos a válaszra váró kérdés, hatékonyabb telefonon keresztül informálódni. Minden kiadó elérhetősége nyilvános, ha nem veszik fel háromszor, hívni kell negyedszerre is. Nálam eddig mindig bevált, ezért nem kellett soha sopánkodnom amiatt, hogy valami számomra fontosat nem tudtam meg.
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 17:47
Remélem, az előző hozzászólásom segít rávilágítani a lényegre.
Még valamit: személyes találkozásunk alapján Dömdödöm szimpatikus srácnak tűnik.
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 17:43
Ha majd egyszer felébredsz, rájössz, hogy nem az FHE-t védem másoktól, hanem az itteni közhangulatot tőled. Korábban csak 120 felkiáltójeles, nagybetűs kiabálásokat írtál, amiért januárban még nem lehetett megrendelni a decemberi filmeket, sajnos azóta csak romlott a viselkedésed. Nem nagyon tudok újat mondani rólad, elég nagy Best Of-od van már itt izgágaságból, melyet a vagy igaz vagy nem információiddal próbálsz kompenzálni. Mint mondtam, kikerültél az érdeklődési körömből, ezért felesleges fogást keresned rajtam. Csak mételyezd a megjegyzéseiddel mások agyát, azok, akik azt hiszik rólad, hogy te vagy itt a mindenttudó, még el is hisznek neked mindent.
A fórumozók meg olyan kedvencet választanak maguknak, amilyet megérdemelnek. :)
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 17:31
FHE párti és ellenes emberek felesleges zsákbanfutása.Bár megjegyzem,itt a vevő lenne a lényeg!
0
2008. február 3., vasárnap 17:30
Ez egy virtuális kakasviadal csupán, ahol az egyik állandóan belecsapkodja a tollait a másik képébe, és amikor a másik szólni mer ezért, akkor persze a másik a gané. :)
0
2008. február 3., vasárnap 17:27
Jól érzem, hogy ez egy ilyen jólértesültségi verseny a zöldek és a lilák között?
0
2008. február 3., vasárnap 17:24
Azért elkeserítő,hogy teljesen normálisnak tűnő,sok hasznos infóval és filmes tudással rendelkező emberek szapulják egymást.Valahogy egyikőtök sem bírja átlépni az árnyékát.
0
2008. február 3., vasárnap 17:19
Majd mindjárt jön a Jamamra-ra Szakadó :) és megmondja a frankót hisz Ő az FHE szószólója és Övé a DVDExtra is! Vagy ha Ő nem jön mert Meetingen van akkor a másodvonal TM barátunk védelmébe veszi a kiadót hisz Ők adják kia legtöbb filmet. Igaz hogy a 2/3-da szart sem ér,de legalább kiadnak valamit.
0
2008. február 3., vasárnap 17:11
Ezek után szinte félve hozom fel a Flinstons utolsó évadjának sorsát...Dömi majd megírja,hogy úgyse jön,mert FHE(tényleg nem kapkodják el),te meg leszúrod őt.Persze képletesen.
Talán ha a kiadó adna valami infót,de a recepciónál tovább még nem jutottam és a levelekre sem válaszolnak.
0
2008. február 3., vasárnap 2:48
Ugyanakkor a szokásos támadó fellépéseddel nem tudod elmaszatolni az originál kérdést, hogy vajon ki is ígért neked Joey 2-t tavaly? Lehet, hogy már tényleg elhiszed azt, amit mondasz? :)
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 2:45
Már hiányzott a szapulásod, azt hittem meggyógyultál! Azonban, ha csak ezt tudod ismételgetni nonstop, ki kell ábrándítsalak, mert már nem veszlek komolyan... :)
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 1:54
A Harmadik műszak is hamarabb volt nálunk mint Amerikában. Tehát nem lehetetlen a helyzett. Csak egy akadálya van a kiadásnak. Az pedig az FHE.....
0
2008. február 3., vasárnap 0:05
Az a helyzet, hogy Joey 2. egyelőre Amerikában sincs, "elfelejtették" kiadni, ami nem is annyira meglepő azok után, hogy az utolsó 8 részt le sem vetítették a tévécsatornák.
Dilisek ezek az amcsik, nagyon is jó ez a második évad! Örülök, hogy legalább szinkronos divxen megvan a komplett folytatás, mert hát ugye ebből alig valószínű, hogy valaha is lesz valami, mivel a magyar forgalmazó nehezen jelentethetne meg olyat, aminek még külföldi forrása sincs, SAJNOS!
most posts by TM
0
2008. február 2., szombat 19:41
Dr.Csont Fox (nem várható egyelöre)Gyilkos elmék Buena Vista (nem várható egyelöre)Joey 2.évad  Warner  (már tavaly is igérték)
0
2008. február 2., szombat 19:36

Heló! Nem tudja vki,hogy a Gyilkos elmék, a Dr. Csont, a Joey 2. évad,Rémvadászok meg fognak e jelenni? És ha igen mikor? Előrre is köszönöm!!
0
2007. október 31., szerda 0:09
Kiadják valaha a Carl Sagan: Cosmos DVD -t? magyarfelirattal...? Egy dobozban, az összes résszel.

A másik film, ami nagyon hiányzik: Children of Dune.
0
2007. szeptember 3., hétfő 17:29
Sziasztok!

Biztos nem jó helyen kérdezek,de gondoltam hátha tudtok segíteni.Transformers című filmet melyik kiadó adja majd ki és mikor???Esetleg felirattal kapcsolatosan mit lehet róla tudni???Mondjuk Én személy szerint örülnék annak,ha az a felirat menne alatta ami a mozikban is ment!
Ha valaki tud segítsen!Előre is köszi!
Üdv.: Pres
0
2007. augusztus 21., kedd 11:32
Köszönöm!
0
2007. augusztus 20., hétfő 17:56
A Játékos még nem jelent meg nálunk.Első ránézésre nem tartozik egyik nagy studióhoz sem.Alighanem bárki kiadhatná.A remény rabjai,várhatóan még ebben az évben,újra megjelenik a Bufitól.
0
2007. augusztus 19., vasárnap 21:53
Remélem jó fórumra írom a kérdésem: nem tudja valaki, hogy Robert Altman "A játékos" c. filmje (Tim Robbins, Greta Scacchi, Whoopi Goldberg) megjelent-e már nálunk (valaha) DVD-n? És ha nem, akkor a kiadókhoz: tervezi valamelyik, hogy meg fogja jelentetni?
A másik: van-e rá esély, hogy "A remény rabjai"-t újra lehet majd kapni? (most "joglejárat miatt már nem kapható")
0
2007. július 7., szombat 23:02
Ha teheted, inkabb az amerikai kiadast vedd meg, nagyon szep!
0
2007. július 6., péntek 15:59
szept
0
2007. július 6., péntek 13:19
Mikorra várható a Dallas 4. évad?
0
2007. május 22., kedd 21:36
Vajon miért sejtettem...? (Én sem tudom!)
0
2007. május 22., kedd 18:12
Az InterCom.
0