Akkor figyelj. Íme, levélváltásom az Év Kiadójával:
1. levél:
Tisztelt Caesar Film!
Az előző hónap végén vettem at az Xpress.hu internetes cégtől a tavaly óta (2008. október 4., 2008. október 22.) előrendelésben két díszdobozt (Delon-, ill. Belmondo-gyűjtemények).
Önök a dobozok csúszása miatt 2008. decemberében ezt a felajánlást tették:
„Vevőinket szeretnénk kárpótolni. Aki már előrendelte ezen dobozok bármelyikét, és erre a bejegyzésre hivatkozva jelzi az igényének fenntartását az xpress-nél, az választhat a díszdoboza mellé egy BÁRMELYIK EGYLEMEZES DVD-KIADVÁNYUNKAT a kínálatunkból, melyet 1 Ft-ért bocsátunk a rendelkezésére.”
[A dobozok megjelenése után az Xpress kiküldött egy levelet, amelyben öt kevéssé ismert címet sorol fel – csak ezek közül lehetett választani..]
[…] az emiatt reklamálókat e két hozzászólással nyugtatta meg az Önök képviselője.
„nem tudunk sajnos mit kezdeni az xpress hozzáállásával... azt tudom még felajánlani, hogy amennyiben bemutatjátok a számlát a dobozról nálunk kaptok egy Általatok választott filmet. elnézést.” (2009. május 5. - 15:43)
és
„nem jelentene problémát a postázás.” (2009. május 5. - 22:11)
Gondolom, továbbra is él a felajánlás, így azt igénybe venném. Az […] című lemezeket választom.
Kérem, írják meg, kinek, ill. hová kell eljuttatni a dobozok átvételéről szóló számlát.
Segítségüket előre is köszönöm.
[…]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A levelet többször elküldtem, végre jött válasz:
„Tisztelt […]!
Kolléganőm, […] fog Önnél hamarosan jelentkezni a díszdobozok ügyében. A kolléganőm a héten szabadságon van, így kérem, szíves türelmét.
Üdvözlettel:
[…]”
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Később türelmetlenkedtem:
Sajnos […] nem jelentkezett, noha a hét letelt… Továbbra is várom válaszukat.
Üdvözlettel: […]
Erre aztán jött válasz:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves […]!
A Caesar Film részéről a díszdobozokhoz kapcsolódó ajándékfilmek kiosztása az Xpress felé megtörtént még az év elején. Reklamációs levelét továbbítottuk az Xpress felé, akik készséggel kezelik a problémát, és amennyiben még nem történt meg, náluk át lehet venni a választott filmeket.
Ha bármi egyéb esetben kérdése merülne fel, kérem keressen az alábbi elérhetőségeken bármelyikén.
Üdvözlettel: […] jr. kulcsügyfél-menedzser
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pofám leszakadt, így ezt válaszoltam:
Kedves […]!
Ezek a kérdesek merültek fel bennem:
- Mégis, milyen ajándékfilmeket "osztottak ki az Xpress felé", ha az Önök felajánlásában a "bármelyik" szó szerepelt??
- Az év elején a dobozok megjelenése még több hónapnyi "távolságra"volt. Erősen kétlem, hogy Önök már ekkor ajándékfilmekkel látták el az Xpresst.
- Ha ez történt, miért reagált úgy az Önök képviselője az Xpress fórumán, ahogyan idéztem???
- Ha igaz, amit ír, miért állította az Xpress, hogy a kárpótlás az Önök átgondolatlan és egyoldalú akciója volt??
- Miért az Xpressnek továbbítják a levelet, ha Önöknek írok (számtalan alkalommal)?
A kárpótlástól a továbbiakban elállok. Megjegyzem ugyanakkor, hogy nem ez az első eset, hogy a Caesar Film nem teljesíti, amit igért.
[…]
Az utolsó két mondatom provokáció volt, de természetesen komolyan vették. Még annyi fáradságot sem vett a „jr. kulcsügyfél-menedzser”, hogy válaszoljon, és hihetőbb hazugságokat találjon ki, ha már nem meri leírni, hogy nem teljesítik, amit ígértek…