Keresés

Caesar Film International

2009. július 21., kedd 23:01
Ezért írtam, a Caesarnak.

Nem igaz, hogy a Caesar ezt eldöntötte - ez az Xpress reakcióiból egyértelmű. Ráadásul én már korábban rákérdeztem (mindkét félnél), az volt a válasz, hogy még nem végleges, hogyan intéződik majd a dolog...ez jóval az "év eleje" után volt.

Ha elmennék Budafokra, többe kerülne, mint amennyit két szimpla Caesar DVD ér. Ezt nyilván jól tudják.

Szerintem mindkét cégnek kellemetlen a felajánlás, és mindketten a maguk módján hátrálnak ki belőle. A Caesar hazudik, ahogy eddig is...

Mit mondjak, ez a Caesar inkább Kenneth Williams mint Alain Delon...
0
2009. július 21., kedd 22:35
A Caesar Film illetékese ezt ígérte, itt az Xpressen. S ugyanitt az Xpressen Robi sem hozta le azt az infót, hogy azért lehet kizárólag abból az 5 filmből választani, mert a Caesar ezt már előre eldöntötte. Tehát itt valami információs dugulás van. Mellesleg sokadszorra bizonyosodott be, hogy emailezni nem érdemes, ott úgy rázzák le az embert, ahogy akarják, és a sok bába között a gyerek is elvész. Telefonálni kell a konkrét személynek, vagy ha ez sem megy, akkor be kell menni és verni az asztalt. Nekem ez eddig minden cégnél bejött, ahol idáig fajult a dolog. Megjegyzem, itt már messze többe van a leves, mint a hús, én biztos, hogy nem fecceltem volna bele ennyi energiát. A cég szóvivője készségesnek bizonyult, lehet, hogy időközben már odébbált, mert nem kommunikál itt. Ettől függetlenül persze nekem sem kedvencem ez a brigád, ennek hangot adtam nemegyszer.
most posts by TM
0
2009. július 21., kedd 22:25
Olvasd el, és rájössz, hogy nem igaz, pl. hogy "tehát a Caesar Film bármit adna bárkinek"
0
2009. július 21., kedd 22:22
Akkor figyelj. Íme, levélváltásom az Év Kiadójával:

1. levél:
Tisztelt Caesar Film!

Az előző hónap végén vettem at az Xpress.hu internetes cégtől a tavaly óta (2008. október 4., 2008. október 22.) előrendelésben két díszdobozt (Delon-, ill. Belmondo-gyűjtemények).

Önök a dobozok csúszása miatt 2008. decemberében ezt a  felajánlást tették:

„Vevőinket szeretnénk kárpótolni. Aki már előrendelte ezen dobozok bármelyikét, és erre a bejegyzésre hivatkozva jelzi az igényének fenntartását az xpress-nél, az választhat a díszdoboza mellé egy BÁRMELYIK EGYLEMEZES DVD-KIADVÁNYUNKAT a kínálatunkból, melyet 1 Ft-ért bocsátunk a rendelkezésére.”

[A dobozok megjelenése után az Xpress kiküldött egy levelet, amelyben öt kevéssé ismert címet sorol fel – csak ezek közül lehetett választani..]

[…] az emiatt reklamálókat e két hozzászólással nyugtatta meg az Önök képviselője.

„nem tudunk sajnos mit kezdeni az xpress hozzáállásával...  azt tudom még felajánlani, hogy amennyiben bemutatjátok a számlát a dobozról nálunk kaptok egy Általatok választott filmet. elnézést.” (2009. május 5. - 15:43)
és
„nem jelentene problémát a postázás.” (2009. május 5. - 22:11)

Gondolom, továbbra is él a felajánlás, így azt igénybe venném. Az […] című lemezeket választom.

Kérem, írják meg, kinek, ill. hová kell eljuttatni a dobozok átvételéről szóló számlát.

Segítségüket előre is köszönöm.

[…]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A levelet többször elküldtem, végre jött válasz:

„Tisztelt […]!

Kolléganőm, […] fog Önnél hamarosan jelentkezni a díszdobozok ügyében. A kolléganőm a héten szabadságon van, így kérem, szíves türelmét.

Üdvözlettel:
[…]”
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Később türelmetlenkedtem:
Sajnos […] nem jelentkezett, noha a hét letelt… Továbbra is várom válaszukat.

Üdvözlettel: […]

Erre aztán jött válasz:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves […]!

A Caesar Film részéről a díszdobozokhoz kapcsolódó ajándékfilmek kiosztása az Xpress felé megtörtént még az év elején. Reklamációs levelét továbbítottuk az Xpress felé, akik készséggel kezelik a problémát, és amennyiben még nem történt meg, náluk át lehet venni a választott filmeket.

Ha bármi egyéb esetben kérdése merülne fel, kérem keressen az alábbi elérhetőségeken bármelyikén.

Üdvözlettel: […] jr. kulcsügyfél-menedzser
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pofám leszakadt, így ezt válaszoltam:

Kedves […]!

Ezek a kérdesek merültek fel bennem:
- Mégis, milyen ajándékfilmeket "osztottak ki az Xpress felé", ha az Önök felajánlásában a "bármelyik" szó szerepelt??

- Az év elején a dobozok megjelenése még több hónapnyi "távolságra"volt. Erősen kétlem, hogy Önök már ekkor ajándékfilmekkel látták el az Xpresst.

- Ha ez történt, miért reagált úgy az Önök képviselője az Xpress fórumán, ahogyan idéztem???

- Ha igaz, amit ír, miért állította az Xpress, hogy a kárpótlás az Önök átgondolatlan és egyoldalú akciója volt??

- Miért az Xpressnek továbbítják a levelet, ha Önöknek írok (számtalan alkalommal)?

A kárpótlástól a továbbiakban elállok. Megjegyzem ugyanakkor, hogy nem ez az első eset, hogy a Caesar Film nem teljesíti, amit igért.

[…]

Az utolsó két mondatom provokáció volt, de természetesen komolyan vették. Még annyi fáradságot sem vett a „jr. kulcsügyfél-menedzser”, hogy válaszoljon, és hihetőbb hazugságokat találjon ki, ha már nem meri leírni, hogy nem teljesítik, amit ígértek…
0
2009. július 21., kedd 22:22
Ha már két helyen jött elő, beállok én is a magamindentkétszermondmagamindentkétszermond táborba. :)

A Caesar Film azt ígérte a vevőknek, hogy bármelyik filmjüket felajánlják, de ezt itt az Xpressnél nem akaródzott realizálni, így az egész folyamatot lelogisztikázni hivatott "harmadik félként" bedobták a saját ötletet, egy nem tudom milyen alapon összeállított 5 db-os ajándékfilmes listát.
Ez meg a Caesarnak illetve több vevőnek nem tetszett, s gyanítom, hogy azóta nem történt semmi. Összegezve tehát a Caesar Film bármit adna bárkinek, csakhogy a rendelés részét az online bolt intézte, így az adatokat meg a jóváírást nélkülük intézni nem lehet. Xpressnek meg vélhetően kisebb gondja is nagyobb annál, hogy asszisztáljon visszalapátolni a szart a lóba. Valahol őt is meg lehet érteni, nem két gombnyomás ezt levezényelni (a számok nyelvén fogalmazva: a semmiért) csakhogy ezzel létrejött az az ördögi kör, ami miatt senki nem kap semmit.
most posts by TM
0
2009. július 21., kedd 22:12
Válasz: nem (nem váltottam még dvd-re az ígéretet)
nem (nem is próbáltam eljárni az ügyben)

Eyüttműködésben benne vagyok, mondjuk főleg a kiadótól várom ezt. Szóval a kérdés nálam is él: hogyan juthatok az Alphaville dvd-mhez (én azt néztem ki magamnak)? :)
0
2009. július 21., kedd 21:29

Köszönöm, de előbb választ szeretnék, aztán elmondom a tapasztalataimat...
0
2009. július 21., kedd 21:26
A nagyobb siker érdekében én azt tanácsolom, kifejezetten szólítsd ide azokat, akik most élnének ezzel az ajánlattal, és működjetek együtt.
0
2009. július 21., kedd 21:22
Emlékeztek a Caesar Film azon ígéretére, hogy azokat a vásárlókat, akik tavaly előrendelték a sokat csúszó díszdobozokat, de nem tudtak/akartak az Xpress által felajánlott 5 filmből választani, (a vásárlás igazolása után) bármelyik egylemezes kiadványukkal kárpótolják?

Van köztünk bárki, aki DVD-re tudta váltani ezt az ígéretet? Van köztünk bárki, aki legalább megpróbált eljárni ebben az ügyben?

Köszönöm a válaszokat.
0
2009. június 30., kedd 15:53
A kiadó vajon már soha nem fog újra erre járni?:)
0
2009. június 10., szerda 23:58
Gondolom amikorra a Battle Royal vérzacsi.... :-((
0
2009. június 10., szerda 21:04
Hitch dobozról mit lehet tudni? Mikor várható?
0
2009. június 3., szerda 15:18
ennyit
0
2009. június 3., szerda 15:17
az enyim is ilyen volt, söt 2 lemez ki is volt esve.

arról meg nem is beszélve,h a kiadó mostanában szarik a fejünkre.

ennyi a "megváltozunk" dologról!
0
2009. június 3., szerda 11:58
Tisztelt kiadó ma kaptam kézhez a Belmondo sorozat 1. és a Louis De Funes gyűjtemény - A legjobb legjobbjai 1.-et. Sajna szégyen de mind a 2 sorozat összes lemeze karcos összefogdosott új lenyomatos. Ez csak arra vall, hogy nem törődöm módon kezelik a lemezek. Már bocs de sajna tény ha ilyen akkor a többi is ilyen lehet. Söt elgondolkodtató, hogy bármit is vegyen rendeljen a kiadótól bárki. Ha már kiadom a pénzt érte elvárnám, hogy elfogadható legyen. A kiadványom szereplő url cím meg nem működik.
0
2009. június 1., hétfő 1:02
Sziasztok!Caesar Film gratulálok a Belmondo díszdoboz-hoz.Nagyon jól sikerült!Sajnos csak ma jutottam hozzá,de jobb később,mint soha.
0
2009. május 27., szerda 8:27
nálam bejön az összes kép.

hasonlitsd össze ezzel és meglátod,h ez sokkal szebb:
0
2009. május 27., szerda 1:18
Bocsánat, bejött a zoom-on, de csak úgy, h a második képtől néztem a fotókat. Valamiért az első képre kattintva nem hozza be a fénykép-ablakot. Mindegy, a probléma megoldódott.
0
2009. május 27., szerda 0:55
Dömi,

ha már így hangoztatod a témát, nem löknél fel pár fotót a Funés-dobozról?
A zoom-on sincsenek fönt ezek a digik, tőled pedig pont azt halljuk, h nem olyan, mint amilyen. Most akkor milyen? :)

Kösz

(ON: a BR-doboz meg nagyon jól néz ki, főleg a belseje)
0
2009. május 26., kedd 17:37
T.Kiadó!

Ajánlom figyelmükbe a Funes gyüjtemény topicjába irtakat.
Engem az érdekelne,h most a belső kivitelt ki szúrta el,mert amit belinkeltek ide az tetszetős,de mi nem azt kaptuk.

köszönettel
0
2009. május 26., kedd 16:12
Vérdoboz újabb előzetes képek
0
2009. május 23., szombat 18:17
Majd dvd-n.::))
0
2009. május 23., szombat 17:44
Szemtől-szembe is próbáld ki.
És elnézést.
0