Ugyan, már Lord Picard írta, hogy a Budapest Film mit válszolt a levelére, de azért én is beírom, mert nekem is válaszolt. Íme a levelem, plusz a válasz.
>>> Orgoványi Ádám 2007.09.30. 18:58:01 >>>
Kedves Adminisztrátor,
A következő üzenet érkezett a Budapestfilm.hu weboldalról:
Tárgy: Legend of 1900
Üzenet:
Tisztelt Budapest Film!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha nem tévedek, akkor Az óceánjáró zongorista legendája c. film New Line film, amit Önök forgalmaznak. Javítsanak ki, ha tévednék. Szóval esetleg van-e bármilyen remény arra, hogy esetleg ezt a csodálatos filmet a publikum megvehesse DVD-n, mert nagy hiánypótlás lenne ez a közönség számára és fájó szívvel kell arra gondolni, hogy még mindig nem lehet kapni. Ha esetleg bármilyen információjuk van ezzel a filmmel kapcsolatban, és van rá idejük, legyenek szívesek és jelezzenek nekem a fentebb leírt e-mail címemen.
Előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Orgoványi Ádám
VÁLASZ:
Kedves Orgoványi Ádám!
Igen, a film része a New Line csomagnak. Elméletileg a 2008-as évre van tervezve a megjelenése. Sajnso amíg a New Line stúdió nem hagyja jóvá a megjelenéseket, addig nem tudunk pontos információt adni.
Üdvözlettel,
Szelényi Ákos
Egyszóval ez nagyon jó hírnek ígérkezik, iszonyat boldog lennék, ha meglenne, és most egy nagy reménysugár lebeghet a szemünk előtt.
Nagyon jó lenne, ha 2 lemezes kiadás lenne, a bővített plusz a sima verzióval. A TV-kben a sima 120 perces ment, egy nagyon jó szinkronnal. Szerintem ha megjelenne a bővített is, akkor arra tényleg nem muszáj szinkron csak felirat elég. 163 perces a film bővített változata. Ugyanúgy lehetne csinálni, mint pl. a Legyetek jók, ha tudtok kiadásánál, ahol rajta volt a film eredeti, moziverziója szinkronnal, meg a bővített felirattal.
Meg lehetne csinálni simán! :-) Én nagyon bízom benne! Egy fantasztikusan igényes és gyönyörű kiadványt lehetne belőle csinálni és nekem most nem számítana a pl. 4-5-6 ezres ár sem. Szóval HAJRÁ BUFI! :-)))