Keresés

CORNERfilm kiadói fórum

2011. július 25., hétfő 12:04
Richard Roeper: "Mel Gibson karrierje legjobb alakítását hozza."

0
2011. július 9., szombat 22:02
Hallgasd már meg ezt a trailert! Ez ÍGY az igazi. :)
0
2011. július 9., szombat 20:01
Felirattal? :S Gibson bácsi Sörös Sándorral az igazi...
0
2011. július 9., szombat 18:43
Ha csak annyi forintom lenne, ahányan megkérdezték, tőlünk a napokban, hogy "The Tree of Life?", akkor gazdag ugyan nem lennék, de egy sörre futna. :)

Egyelőre semmit nem tudok mondani azzal a filmmel kapcsolatban. :(

A The Beaver felirattal kerül majd a mozikba.
0
2011. július 9., szombat 18:39
Hú, Gibson elég keményre itta a hangját! :)
Várom, és remélem, feliratosan forgalmazzátok majd.

Esetleg Tree of Life? ;)
0
2011. július 9., szombat 9:47
Akkor talán van némi remény.
Mindenesetre köszi a választ!
0
2011. július 9., szombat 9:45
Igazán nincs mit. Ide kattintva elolvashatod a film tartalmát.
0
2011. július 9., szombat 9:41
Az lehet,de nem játssza le a gépem.Azért kösz,hogy ennyire segítőkész vagy!
0
2011. július 9., szombat 9:40
A DVD/BD-jogok a SeIecthez tartoznak.
0
2011. július 9., szombat 9:40
Az előzetes azért sokat segít a betájolásban. :)
0
2011. július 9., szombat 9:32
Nem lenne rossz, ha a The Beaver lenne a Cornerfilm első BD kiadványa :-) Bár ilyesmiben inkább nem reménykedem.
0
2011. július 9., szombat 9:29
Ez komoly?Mi ez valami mesefilm?
0
2011. július 9., szombat 4:25
Már várom a The Beavert :-)
0
2011. július 8., péntek 21:07
Épp tegnap este láttam a MAGÁNYOS FARKAS ÉS FARKASKÖLYÖK első két részét. Megvallom őszintén, igen gyakran mosolyra fakasztottak, noha alapvetően nem vígjátéknak készültek. Összességében azonban jó szórakozás volt mindkettő.
0
2011. július 8., péntek 20:12
0
2011. július 8., péntek 19:53
Például ezért is örülnék, ha akár a legpuritánabb (szinkron nélküli, extramentes) kiadásban, de pl. a Navigátor vagy más folytatni tudná a Magány farkas és farkaskölyök sorozatot. Az egyik legunikálisabb hazai megjelenés volt a 3 rész, jó lenne ha a maradék három is kijöhetne valamikor.
0
2011. július 8., péntek 19:04
Igen, ez nagyon szomorú :( Főleg, mert csomó filmkincsre csak tőlük lehetett / lehetne számítani.
0
2011. július 8., péntek 14:46
(Chloe-t kérünk Kecskemétre, köszönjük:)
0
2011. július 8., péntek 14:33
Igen, az a "szellemplázának" csúfolt létesítmény, ami Omega Parkként kezdte működését. Kóbor János (az azonos nevű zenekar énekese) és párja részvételével lezajlott a nagy csinnadrattás megnyitó. Csakhogy nem tudták megtelíteni a teljes plázát, az egyharmada üres maradt. A városi lobbi is erősen dolgozott, mert Bencsikék a Vértes Centerben voltak érdekeltek, így aztán földkisajátítás, meg mindenféle engedélyek megadásánál szivatták a tulajt, hogy minél később nyithasson. A már elkötelezett maszekok háborogni kezdtek, hogy karácsony előtt nyitni kéne, év elején a kutya se vásárol, hát ez se jött össze. Aztán a tulajról is kiderült, hogy dilettáns, úgy gondolta, hogy neki nem kell egy élelmiszeripari multi, majd ő egymaga elmegy és vásárolgat cukrot, zsemlét, tejet mindenféle termelőtől. Feleségemék élelmiszerüzletek berendezésével foglalkoznak, többször tárgyaltak, de hamar levágták, hogy ezzel az emberrel nem szabad kezdeni. Jött volna ide pl az Auchan is, ahogyan elektronikai nagyüzlet is. A végén már ő is rájött, és szinte ingyen kínálta a helyet, de akkor már egyik komoly cég sem állt vele szóba, annyira rossz híre lett. Akkora nagy hodály termek vannak ott, melyeket megfelelő menedzseléssel mind megtelíthettek volna, ám így csak kong az ürességtől. A mélygarázs egy részét például gokartpályává alakították át, elvégre úgyse parkol ott senki. Bemásztam a mozinak szánt termekbe is, nagyon nagyon jó lett volna, hogy ha azokból tényleg nézőtér lett volna. A szememmel felöltöztettem a kopár falakat, s elképzeltem, ahogy megy szét/fel a függöny... Arról nem is beszélve, hogy csak lesétáltunk volna a dombon, és már ott is a mozi, nem kellene mindig átvágtatni az egész városon tizenöt közlekedési lámpán át. Négytermeset akartak, s úgy emlékszem, hogy azok üzemeltették volna, akik felújították a tatai mozit is, s Est Mozi néven újranyitották, még a Vértes Center felépülése előtt. Aztán gondolom ők is osztottak szoroztak, látták a tökölést, és nem lett semmi. Ma az egész Omega Parkban csak a bowlingpálya van, más semmi. Az eredeti tulaj meglógott sok pénzzel, még több tartozással, azután ha jól tudom, csődeljárás is indult. A legfrissebb hír pedig az, hogy a városi tanács azaz a Városháza (a Centrum Áruház és a megyei könyvtár között éktelenkedő ronda L-alakú épület) dolgozói egy az egyben beköltöznek az Omega Parkba, s azt az ótvar épületet, melyben eddig székeltek, azt egyéb módon hasznosítják. Mozi ezután sem lesz, viszont a köztisztviselők ebédidőben guríthatnak pár telit. Merthogy kajázó az nuku, a legszorgalmasabb távol-keletiek is bedobták a törülközőt, mivel nem volt kit etetni.
A falak továbbra is állnak, s ha valami csoda történik, talán egyszer még lesz ott mozi is. Jó lenne megélni!
most posts by TM
0
2011. július 8., péntek 13:56
Természetesen megpróbáljuk a vidéki plázarendszerben is megfuttatni a filmet, mert a vidéki mozik közül magasan azok vonzzák a legtöbb látogatót.

Apropó, nem úgy volt, hogy a vasút felüljáró felett megépített plázában is lesz mozi?
0
2011. július 8., péntek 13:54
Nagyon segítőkészek voltak, mikor a Chloe-t bemutattuk - még a filmet is tovább prolongálták, mint amit eredetileg megbeszéltünk, de sajna a vidéki forgalmazásba már nem fért bele. Lehet, hogy júliusban más lett volna a helyzet, de mire A hódkóros eljut a mozikba (felirattal), addigra megint lesz választék - meg különlegességekre éhező nézők is. :)
0
2011. július 8., péntek 13:50
A Palace legmélyebb bugyraiba ugyan nem látok bele, de azt tudom, hogy alapból a feliratos filmeket két kézzel tolják el Tbányától, mondván, hogy a mi régiónkban nem tudnak olvasni a nézők. Ezügyben már vitáztam velük sokszor, és érdekes módon azért csak elrepült hozzánk a Fekete hattyú, és György király is teledadogta a mozit, a Honnan tudod hozzánk kerülésének mikéntjéről meg már tippem sincs. Sokat kell nyaggatni őket az biztos, de van itt egy 3-as számú kisterem 88 fős befogadással, ebben a teremben szokták kivéreztetni a már régóta futó produkciókat. Többször előfordult, hogy egyedül ültem a nézőtéren. Javasoltam nekik, hogy ide próbáljanak besuvasztani egy-két olyan feliratos kópiát, ami a nagyteremben bukovári lenne, itt viszont bejönne rá a réteg. A király beszédén például olyan közönség volt, hogy a kisméretű kukoricámat egyesével szopogattam el, nehogy még véletlenül is valami apró zajt csapjak. Komoly, középkorú, jól szituált párok, barátnők, mintha színházban lettünk volna. Végülis valamikor filmszínháznak hívták... Szóval simán lenne érdeklődő ezekre, ahogy a Gibson-filmre is (már csak a név miatt is), kérdés az, hogy a Palace mennyire zárt hálózat, mennyire mutatnak fityiszt, hogy te vagy a forgalmazó, akkor keress magadnak hozzá mozit...
most posts by TM
0
2011. július 8., péntek 13:12
Bárcsak tudnék ezzel a filmmel kapcsolatban bármi pozitívat mondani... Gondolom, mint ahogy azt ti is megtapasztaltátok, a kis kiadók gyakorlatilag teljesen eltűntek.
0
2011. július 8., péntek 12:49
Én Henry DVD  ügyben érdeklődnék. Lesz belőle valami?
0
2011. július 8., péntek 12:49
Már a Chloe-t is vittük volna (igaz, nem a bemutatóval egy időben, hanem később), de sajnos túl sok volt a film, nem fért be. Szóval rajtunk ezúttal sem múlik.
0