Az egybecsomagolásról: ebben teljesen egyet értek gyurmmal, ez nekem is alapvető problémám. Szeretem a logikus dolgokat, így ha azt nézzük, hogy XY-nak ez meg az a sorozat is régről tetszik és rá van pukkanva, hogy neki kell (legyen akárhány lemezen), akkor nemcsak az 1. hanem a 2. és az esetleges további lemezeit is meg fogja venni, ha a sokat emlegetett fene valóban megeszi az ő fenéjét, akkor is. Ilyen módon annyiszor 990 Ft-ot fog rá kiadni, amennyi lemezen a sorozat van. Ergo: ne mondja már nekem senki, hogy pl. a kétlemezes "Kémeri"-t le sem veszi a bolti polcról, mert nem 2×990 Ft, hanem 1990. Ez - már bocsánat - gyagyaság. Ugyanakkor ha a kiadók így látják szerencsésebbnek a termékük eladását, sajnos nem tudunk mit tenni.
A menüben elhelyezett stáblista ötlete nem rossz, támogatom, így legalább nem kellene feltétlenül odatekerni a végére és meg-megállítva a képet, elolvasni a sort. Hasonlót láttam már pl. a "Gyűrűk ura" trilógia vagy az "Egy bogár élete" esetében, ahol a végén egy állóképen megszemlélhető a karakterek és magyar hangjuk listája.
Csak zárójelben, afféle OFF: (Az "Egy óra múlva itt vagyok" és a "Bors" ugyebár másik cég, szívesen veszem az ő sorozataikat is, de ott meg nagyon rendet kellene tenni: az említett filmek utólagos, fű alatti digis piacra dobása erősen gyomros ütés volt, a mai napig ettől ugrál a jobb szemem. Mialatt bőszen azon dolgoztam, hogy innen, onnan, amonnan (mindegy, csak valahonnan) meglegyen Láng Vince kalandsorozata, nekik már tudniuk kellett, hogy lesz újabb, egyben kiadás. Persze, így előbb lehetett egy nagyobbat kaszálni. Arról nem is beszélve, hogy egyben mennyivel kevesebb hely kell a sorozatoknak, ráadásul a csomagolás is szebb. A legkorrektebb az lett volna, ha egyszerre kerül piacra a kétféle csomagolás: akinek sok egyben kifizetni, az vehette volna lemezenként.)