Keresés

Hányan is vagyunk???

2006. május 6., szombat 13:09
Ugye tudod, hogy egy több mint 3 éves hozzászólásra reagáltál?
0
2006. május 6., szombat 11:30
A faszt drágák. De te nyugodtan vásárólj Szingapúrban filmet.
0
2006. május 6., szombat 0:14
Érdekes volt visszaolvasni amit 2 és fél éve írtatok. Pláne a DVD árakról ...
Változott valakinek a véleménye?
0
2003. május 2., péntek 1:30
a nagybátyám munkálya révén sokszor volt szingapúrban (tudom, hogy nem thaiföld:))), ő mesélta, hogy a piacon minden ilyen rban van, de ott dollár fölött már tényleg nincsen semmi... és  nem csak a dvd, hanem minden elképzelhető. szal érdekes hely lehet. (csak nem lehet bagózni...)
0
2003. május 1., csütörtök 19:21
Jogos a 2 pont,de itthon akkor is drágák a filmek!
0
2003. május 1., csütörtök 19:12
Ha Tom Cruise ingyen vállal szerepet, ha Steven Spielberg ingyen rendez, ha a stúdiók nem költenek reklámra egy vasat sem és ingyen odaadják a jogokat a forgalmazóknak és a mastering sem kerül pénzbe és a magyar fordító vietnámi fizetésért dolgozik, a szinkronszínészek meg feleannyiért, valamint a boltok is lemondanak a haszonról, akkor lehet, hogy nálunk is 1 USD lesz a DVD.
0
2003. május 1., csütörtök 18:08
Ha az a kérdés, hogy mennyiért lehet kalóz DVD-ket venni akkor drágán vette. :-)
Ha pedig nem ez a kérdés akkor meg miről beszélünk?
0
2003. május 1., csütörtök 16:55
Lehet,hogy kérdéses az eredetisége,de ezek is dupla rétegű lemezek és kiváló kép-és hangminőséggel bírnak.
220-230 Ft-ért még a kölcsönzőböl sem lehet kihozni!
Ráadásul nagyon sok olyan DVD van közte,amely nálunk még meg sem jelent,de még hír sincs róla!
Ja,és nem ezért utazott el odáig!
0
2003. május 1., csütörtök 14:30
ezen dvd-k eredetisége szerintem eléggé kérdéses. másolt dvd-hez pedig itthon is hozzá lehet jutni pofátlanul alacsony áron, thaiföldre biztosan nem ezért mennék, hanem... ;]
0
2003. május 1., csütörtök 14:13
Én is csak azt tudom hozzáfűzni a témához,hogy az árakkal van baj!
Egy barátom nemrég jött haza Távol-Keleti körútjáról,és Ő Vietnámból és Szingapúrból hozta a filmeket 1 USD/darab áron.
Mi mikor jutunk el ezekhez az árakhoz?
0
2003. április 30., szerda 13:11
szvsz ah van budapesten futár, akkor vmiféle központnak is kell lennie, ahol tényleg jó lenne, ha személyesen át lehetne venni a filmeket (csak átvenni), mert az áraitok soxor jobbak a konkurenciánál, még szállítási dijjal együtt is, persze nem minden esetben.
mondjuk az egyik konkurenseteknél át lehet venni a filmet személyesen tőlük, a másiknál meg lerakják a tékájukban, az sem egy rossz megoldás (neveket nem irok természetesen - nem hiszem hogy korrekt dolog lenne a konkurenciát itt reklámozgatni)
0
2003. március 11., kedd 15:22
Üdvözletem.
Régi látogatója vagyok az oldalnak, bár nem vagyok fórumlakó, inkább nézelődöm és vásárlok. Nekem valamivel több mint 60 fimem van, ennek kb. felét itt rendeltem. Egy esetet leszámítva soha semmi bajom nem volt az Xpress szolgáltatásával, egyszer fordúlt elő hogy késett pár napot a szállítás, de ha az emlékeim nem csalnak akkor  pár e-mail váltás után  megnyugodtam és jött is a cucc hibátlanul. Én mindig Postai úton rendelem a filmeket mivel vidéken élek. Egyetlen egy alkalommal sem volt sérült lemez vagy borító, soha nem kaptam hibás lemezt, pedig ha egy szolgáltatással nem vagyok elégedett annak hangot szoktam adni.
Volt olyan eset is amikor egy kedves női hang hívott fel telefonon egy rendeléssel kapcsolatban, ha jól emléxem a New Jack City renelésnél, mert valami pár perccel rövidebb változat érkezett, és nem küldték úgy el hogy elötte ne közölték volna! Én ezt maximálisan korrekt eljárásnak itélem és itéltem meg akkor is! Én az Xpress-t az internetes vásárlás magyar mintapéldányának tekintem, és szeretek tőlük vásárolni! Igaz az utóbbi időben kissé visszaesett a vásárlási kedvem, de ennek csak gazdasági okai vannak, el kellett ugyanis döntenem, hogy autót cserélek, vagy DVD filmeket gyüjtögetek, és az elöbbit választottam. Ettől még az igazán NAGY filmeket továbbra is meg fogom venni, csak elöbb jöjjön meg az új kocsi, még kb 3-4  hét, utána beindulhat a vásárlás:) !
0
2003. március 11., kedd 13:34
Nekem is tetszene, de valszleg erre még jó párat kell aludnunk...

Kicsit belegondoltam, nekünk ez akkor lenne ez nyero, ha ingyen kapnánk meg a
lemezeket, hiszen átvesszük a küldés költségeit, de a hely fenntartásának is
lenne költsége...   Meg képzeld el, ha már csak egy valaki is trükközik, hogy
ott végigbontogatja az összeset, reklamálgat, a szomszédét akarja elkérni, vagy
hiába csak átadóhely lenne, oda akarja visszavinni a hibásat, vagy akár
karcos/hajlott dobozút, és rögtön másikat akar kapni, meg a pénzátvételrol
(mindenki csak húszezressel jön, stb), annak elszállításáról is gondoskodni
kell, ez mind már majdnem annyira nehézkessé tenné az egészét, mintha tényleg
boltot nyitnának.  Ha meg ezekkel valami gondod lenne, te kezdenéd verni a
tamtamot, hogy fogyasztóvédelem így, meg átverés úgy.  Én nem mernék
belekezdeni, de mondjuk nincsenek is idegeim hozzá :)

Most nyilván az is megkönnyíti az egészet, hogy gyakorlatilag "otthon" lehet
csinálni az egészet, a futárok meg teljes egészében elvégzik a vevok felé
irányuló logisztikát.
0
2003. március 11., kedd 0:36
Xpress: Télleg most ezzel a budapesti átvevőhellyel mi a helyzet? van rá esély?

PallR
0
2003. március 9., vasárnap 16:17
prod: ITT VAN!
0
2003. február 23., vasárnap 16:13
"Képzeljétek el amikor az XPress munkatársa kivonul a Nyugatiba és elkezdi a mozdonyokra feladni a csomagokat... "

Az mindenesetre feltűnő lenne, hogy többet nem sztrájkolnának a mozdonyvezetők béremelésért. :-)
0
2003. február 23., vasárnap 15:34
Ahhoz nem fér kétség, hogy ezek a buszos, vonatos megoldások EGYEDI esetekben működnek, de nagy tételben nyilván nem. Képzeljétek el amikor az XPress munkatársa kivonul a Nyugatiba és elkezdi a mozdonyokra feladni a csomagokat... :-) Hát nem is tudom...
Amit én javasoltam az ennél jóval több, mivel racionális, megszervezhető és a teljes DVD rendelő közösség számára hozzáférhető lenne.

Bár ha ekkora az érdeklődés iránta és ilyen vélemények vannak csak akkor nem biztos, hogy érdemes energiát feccölni bele.
0
2003. február 21., péntek 23:43
Ez a csomagküldés működik sárga busszal is. Sokkal nagyobb csomaggal is...
0
2003. február 21., péntek 20:58
Melyik része marhaság? Mert így valóban megbántasz.
0
2003. február 21., péntek 20:22
Tisztelt Kiga!
Nem akarlak megbántani, eddig is írtál már nagy marhaságokat, de ez túltesz mindegyiken!!!!
0
2003. február 19., szerda 13:54
Én ha csomagot akartam (üzleti céllal) eljuttatni pár óra alatt Budapestről mondjuk Pécsre akkor lesétáltam a Déli pályaudvarra és odaadtam a 4.30-as gyors mozdonyvezetőjének a csomagot egy ezres kíséretében. Ő meg szépen levitte. A másik emberem meg kisétált a pécsi pályaudvarra és átvette a csomagot.
Miért is írtam ezt le. Ezek a dolgok szerintem komoly nagyságrend esetén, megbízhatóan nem működnének.
0
2003. február 19., szerda 13:17
Ahogy látom a téma kicsit elkanyarodott a kiszállítás-problémák felé, de sebaj. :-) Nekem is volt már rossz tapasztalatom a kiszállítással kapcsolatban (futáros), őszintén szólva azt láttam: az XPress mindent megtesz a korrektségért, dehát korlátozott a hatásköre. Felém még gesztust is gyakorolt amikor a rendszeressé váló hibák miatt egy szállítmányt ingyen hozott a futár...

NODE amiért írok: a Budapesti átvevőpont jó ötletnek tűnik, csakhát ez a vidékiek helyzetét nem oldja meg és rájuk is kéne gondolni. Van itt egy ötlet, amit viszont érdemes megfontolni. Működőképes, más országokban van rá példa. Én azért hallottam róla, mert olyan cégnél dolgozom amelyik az üzletágban tevékenykedik.

AZ ÖTLET lényege, hogy futárszolgálat helyett egy olyan terjesztőcég logisztikájára kéne ráépülni aki eléri az ország nagy részét viszonylag gyorsan. Ez azt jelentené, hogy egy adott nap estéjén leadott küldemények másnap már átvehetők lennének bizonyos helyeken az országban. Költségben pedig tutti, hogy a futár áráért meg lehetne oldani. (Például hírlapterjesztés: este 8-9 között vagy akár még később átvett csomagok másnap reggel 6órától átvehetők lennének akár az ország összes településén egy hírlapüzletben. Megveszed a reggeli újságot + átveszed a DVD-t és este nézheted.)
Mi a véleményetek?
0
2003. február 18., kedd 20:32
Nyilván az elfoglalt postás is csak hétvégén ér rá filmet nézni. Aztán ha nem tetszik neki akkor hétfőn kiviszi. Sajnos úgy látszik egyezik az ízlésetek.
0
2003. február 18., kedd 20:27
Az eltűnt csomagokra visszatérve. Nekem már 3 rendelt csomagom nem ért célba, legútóbb az Elit alakulat. Megfigyeltem, hogy mindhárom esetben a csomag a hétvégét a postán töltötte (pénteken lett feladva). Nem tudom volt-e hasonló tapasztalatatok? Mindenesetre, ezért én mostmár ha mód van rá csak hét elején rendelek.
0
2003. február 18., kedd 18:18
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, még akkor is ha csak naponta 2 órára lenne nyitva.
0